- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #14.221
Maşallah güzel fıstığına da gobisteki fıstığına da :)Bugünü göbüş günü yapmışsınızbiz de dün çekmiştik bunları Benim 1 numarayla göbeğime diyecek birşey bulamıyorum soranlara 5-6 aylık diye sallıyorum artık napiiim Eki Görüntüle 2076047 Eki Görüntüle 2076048
Harikasiniz masallah, Allah yavrularinla uzun omur versin, mutlulugunuzu artirsin cok hos gorunuyorsunuzBugünü göbüş günü yapmışsınızbiz de dün çekmiştik bunları Benim 1 numarayla göbeğime diyecek birşey bulamıyorum soranlara 5-6 aylık diye sallıyorum artık napiiim Eki Görüntüle 2076047 Eki Görüntüle 2076048
Çok teşekkür ederimmm :) onlar benim can yoldaşım, yol arkadaşımMaşallah güzel fıstığına da gobisteki fıstığına da :)
Çok teşekkür ederim amin hepimizinkilerle uzun sağlıklı mutluluk dolu yıllarımız olsun inşallah, hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp devam edelim yolumuzaHarikasiniz masallah, Allah yavrularinla uzun omur versin, mutlulugunuzu artirsin cok hos gorunuyorsunuz
Ben 2 ay kullandım sonra doktor başka bi vitamin verdi balık yağıyla birleşikti onu içemeyince gittim kendime decavit yazdırdım herkes onu içiyo bende onu içeyim dedimMerhaba. Aranızda vinalac vitamin kullanan anne adayları var mı? Doktor vinalac imminitium yazmış ama baktım artık İsim ve Kutusu değişmiş eskiye göre içerik de değiştimi acaba. Daha önce vinalac imminitium du ve hamileler ve emzirme dönemine özel yazıyordu. Şimdi ismi vinalac olmuş ve hamileler kullanımına uyarı konmuş doktora danışın diye ve de bir çok koruyucu var içinde. eskisi yenisi
Eki Görüntüle 2075823 Eki Görüntüle 2075824
Ya bu doktorların ağzı ne söylüyo kulakları duymuyo bence. Ya hamile bi insana söylenecek şeyler değil. Ben doktoruma ne zaman telaşlı birşey sorsam hep sakinleştiriyo beni. Canım hiç korkma benim annemde şeker hastasıymış ve hatta bilmiyormuş o zaman bu kadar tahlilde yokmuş. Ben 30 yaşıma geldim bak. Hatta 34 yasında ablam var. Annemde sağlıklı bu yaşlarımızı gördü. İlaç kullanıyo düzenli yediğine içtiğine dikkat ediyo o kadar.Diyabetli olan varmı benim gibi Dr um beni çok korkuttu bugün dikkat etmezsen çocuğunun 20. Yaşını göremezsin dedi yarın endokrinoloji ye gitcem bakalım hangi ilacı vercek insüline de başlayabilirlermiş hamileligim çok kötü geçiyo baş ağrıları bulantılar beni mahvediyo
Bu park yataklarda yaa ... iyi hos kaldirilanilmesi vs.. ama bana pek cirkin geliyor yaaFiyatlar çok farklı park yataklarda. Ben herseyde olduğu gibi gidip en pahalılarından birini beğendimresmimi koyayım bak sen de. Sizin aldığınız markaya da bakayım.
Bebek arabası iyi olmuş sizin için.
Eşim de travel sistem alalım diyor bence gereksiz ama bakalım tüm bunlara 7. Ayda bakalım diyor. Ben şimdiden çok yoruluyorum. Azcık yorulsam akşam kımıldayamıyorum. 7. Ayda nasıl çıkacaksam artık
Ayni fikirdeyim. İsim fikrini bile erteledim kafamda.Ben henüz hiçbir şey almadım ayrıntılı USG den sonra almayı düşünüyorum cinsiyet konusunda çok şeyler okudum çünkü :)
İyi tarafindan bak. Buyuduklerinde hayat çok eğlenceli olacakSelamlar... ilk defa yaziyo olsamda buralarin gediklisiyimben habersizce hamile kalip yaklasik 3 ay bir bunalima giren biri olarak arada sizleri okuyorum.. zira yaklasik 5 aylik bor oglusum var uken tekrar hamilr kalmak ve sezeryanli olmak cok zor bi psikoloji.. tabu bitanede dunyalar yakisijlisi 4 yasinda oglum var.. ikisi ile hayat zor iken okadar tedbire ragmen nasil hamile kaldim bilmeden yasiyorum gercekten cok zor bir surec.. buarada 3. Bebegim de erkek .. 3 erkek annesi olucam yakinda insallah.. sizin yaIlarinizi okudukca ilk oglumdaki heyecanlarim geliyo gunler gecmek bilmezdi ne gorsem almak isterdim kendimi cok fazla dinler ayy keain bisey oldu diyip doktora kosardim halbuki amac bebegi gormek .. en zoruda zaman gecmezdi.. simdi anladim ki herkes bu surecleri yaaiyo hemde aynisini.. simdi 3 . Oglum ve buarada tansiyon hastasiyim doktor vucudun kendini toplamadan hamile oldugun icin tansiyon cok fena olmus diguma kadar yasarsan ne ala dedi.. daha bircok sey dedi haklida zira tansiyonum 17/10 ... size birsey soylemek istiyorum ufak seylere takilip uzulmeyin inanin gelede ilk bebekte cok cok rahatsiniz tadini cikarin bol bol aserin bol bol naz yapin ... tek oldugunuz icin hasta olmak bile keyifli inanin bana.. beb hasta bile olamiyorum cunku bebeklerim kucuk yakinimda kimse yok .. ohhhh yatin dinlenin yatakta yuvarlanin battaniye orun ... sakin caninizi biseye sikmayin
.. hayirli dogumlariniz olsun..
Sut muydu bilmem ama gecen gun cimbizla beyaz beyaz kurumus seyler cektimKızlar göğsünden süt gelen varmı
Bende hep varKizlar bana bi crvap verin lutfen. Az once wc ye gittim. Sildigimde oyle bi akinti gelmis ki. Hep seffaf olurdu seffaf degil. Sut rengi ama koyu kivamli bayada fazla gelmis. Boyle mat beyaz akinti yasayan var mi
Masallaah cok tatli :)
Ben hic hissetmedim daha . Resmen uykularimi kaciriyor.Tövbe de kız oynar annesi oynar merak etme daha benimkide günde 1 ya atıyor ya atmıyor telaş etme diğerleri 12 de oynamıştı düşün... Zehirlemeyw gelince hafta arttıkça zehirlerleme olayı artar canım Allah korusun yavrularımızı da bizide
Bugünü göbüş günü yapmışsınızbiz de dün çekmiştik bunları Benim 1 numarayla göbeğime diyecek birşey bulamıyorum soranlara 5-6 aylık diye sallıyorum artık napiiim Eki Görüntüle 2076047 Eki Görüntüle 2076048
sofiarya canım sana bişey sormak istiyorum iki üc gündür beynim acayip zonkluyo özellikle koltuktan kalkarken yada eğilip kalkarken beynim cıkacak gibi zonkluyo tansiyonumun ölçtüm yüksek değil bilemedim troid nabız filan onunla alakalı olabilir mi bide bu bebiş cok değişik oğlum bildiğin tekmelerdi bu napıyosa artık o arada üc saniye filan kalbim nasıl atıyo sürekli böyle baskı mı yapıyo anlamadım ama cok değişik
Ahhh canim benim ilk gebeligimde ne crktim ne cektum inan..sayiyorum midrmde mikrop . Midrmde fitik. Gsstrit.6 tane kucuk ulser.reflu ile bilmeden hamile kaldim ve oglumda 9 ay kustum ... inan bsna gece olsun istemezdim .. sabahlara kadar otururdum... mudemin agrilsri sirtims bicsk gibi saplanirdi ... ksn kusuyodum ve surekli serum yiyodum... simdide oyleyim.. allah yardimcimiz olsun zor geceler bizi beklerMide yanması için itfaiye mi çağırsam gece ayrı gündüz ayrı yanıyo ne şurup ne süt be soda yarabbim salyalarımı tutamaz oldum gece kabus resmen uykudan asitle kalkar oldum bukadar fazla sıkıntı çeken varmı benim midem zaten problemliydi şimdi zil takıp oynuyooo
Kızlar detaylı ultrason için hastanelerin hangi biriminden randevu alınıyo?
Mide yanmasi icin talcid ve Rennie ilaclari serbest.Mide yanması için itfaiye mi çağırsam gece ayrı gündüz ayrı yanıyo ne şurup ne süt be soda yarabbim salyalarımı tutamaz oldum gece kabus resmen uykudan asitle kalkar oldum bukadar fazla sıkıntı çeken varmı benim midem zaten problemliydi şimdi zil takıp oynuyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?