- 22 Nisan 2013
- 82
- 199
- 93
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #14.181
Benimki de erkek ama hiç karnım yok çok enteresan. Hemen çıksın istiyorum. Sanki böyle sorun varmış gibi hissediyorum ne alakaysa.Bende 1 haftadır bebeğimi hissediyorum. Ve karnım başından beri büyük şuandada 7 aylık gibi diyor herkes. Kilo almadım daha 1 kilo aldım. Erkek bebek benimki sivri olur derler belkide ondan çok çıktı bilmiyorum ama erkenden çıkmaya başlamıştı bende :)
Benimki de erkek ama hiç karnım yok çok enteresan. Hemen çıksın istiyorum. Sanki böyle sorun varmış gibi hissediyorum ne alakaysa.
Benimki de erkek ama hiç karnım yok çok enteresan. Hemen çıksın istiyorum. Sanki böyle sorun varmış gibi hissediyorum ne alakaysa.
Selam kızlar sanırım dün gece ilk defa bebeğimi hissettim. Gece korkuyla uyandım bir ses duydum, sonra rden karnımda kelebek kanatları çırpınması gibi hareketlenme oldu. Çok nıtlu oldum.
Bu arada karnınız ne durumda. Bende hiç bir değişiklik yok. Hele sabahları dümdüz karnım. Akşamüstü biraz şişiyor sanırım o da yediklerimden. Sizin karnınız büyüdü mü? Hepinize güzel hamilelikler
Maşallah size
Dün bakayım dedim 1 tane pantolon bulamadım eşofman tipi 70 lira bişeye benzese neyse.... En iyisi lastikli don heraldeMerhaba güzel anneler.ya herkes hissetmeye başlamış.bende de birşeyler var ama o hareketlerin oğluşum olduğunu nasıl bilecem ki
Gönül olayına gelince benimde baya çıktı bir aydır hamile pantalonları giyiyoruz.çıkmayan lar çok üzülmesinler çünkü kıyafet sorun oluyor bide benim gibi çalışansan.ama yinede her hali güzel
Aslında haklısınız, ekstra olarak bide odadaki nemi görmek istiyorum sanırım bide sıcaklık değeri gözümün önünde hep açık olursa daha cok rahat ederim sanki :) evim biraz kuzeye kalıyor bu yüzden endişem var :)
hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahSonunda cinsiyetimiz belli oldu, erkek :))
Yalnız çok büyük bir sıkıntım var kızlar, reflüm tavan yaptı, daha 17 haftalıkken böyleyse ben büyüyünce ne yapacağım? Midemden gelen bir ağrı, yemek borumdan yukarı çıkan çeneme vuran ve omzuma vuran bir zonklama hakim vücudumda. Nefes almakta zorlanıyorum bazen. Çok sıkıntılı bir hamilelik beni bekliyor, değil mi?
Nub bebekteki bacak arasındaki çıkıntı oluyo canim paralelse kız dikse erkek diyolar bana hep kız yorumları geldi 2 doktorda erkek dedi ama hala emin değilim ayrintiliyi bekliycem
maşallah çok tatlı görünüyorsunuz allah saglıkla kavuştursun inşallah
maşallah çok tatlı görünüyorsunuz allah saglıkla kavuştursun inşallah
Benimde mide yanmam erken basladi insallah sadece yoklamadir diye unyt ediyorun normalde 30 haftalatda baslar ama niye erken anlamadim .. cok bunaldim cokSonunda cinsiyetimiz belli oldu, erkek :))
Yalnız çok büyük bir sıkıntım var kızlar, reflüm tavan yaptı, daha 17 haftalıkken böyleyse ben büyüyünce ne yapacağım? Midemden gelen bir ağrı, yemek borumdan yukarı çıkan çeneme vuran ve omzuma vuran bir zonklama hakim vücudumda. Nefes almakta zorlanıyorum bazen. Çok sıkıntılı bir hamilelik beni bekliyor, değil mi?
masallah oğlusun kendını gostermiş annesiBende çin takvimi kime baktiysam tutuyodu %100 emindim kiz diyodum herkese dr erkek diyince emin misiniz ben kiz bekliyodum dedim pipisi burda dediuts fotosunu aticaktim ama yukleyemedim nedense
Selam kızlar sanırım dün gece ilk defa bebeğimi hissettim. Gece korkuyla uyandım bir ses duydum, sonra rden karnımda kelebek kanatları çırpınması gibi hareketlenme oldu. Çok nıtlu oldum.
Bu arada karnınız ne durumda. Bende hiç bir değişiklik yok. Hele sabahları dümdüz karnım. Akşamüstü biraz şişiyor sanırım o da yediklerimden. Sizin karnınız büyüdü mü? Hepinize güzel hamilelikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?