2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar birkac gundur takip etmiyorum nasilsiniz? Keyifler yerinde mi? Ben gece uyuyamiyorum. Bir de bayadir kontrole gitmiyorum. Bir sey soracam size belki sacma sapan bir soru ama. Kizlar bebegimize karnimizda allah korusun bir sey olsa kalbi falan dursa kac gunde anneye belirti verir? Bebegim daha hic hareket etmedi aklimda deli sorular :KK43:
Bende bazen hissediyorum bazen hayır hissetmiyorum.daha hissetmek için erkenmiş arkadaşım 18. Haftada tekmeleri hissedeceksin dedi de cok zayıf tekmeler hissettigim.bende ciddi birsey hissedecegimi sanmıstım :KK43: kalbini ferah tut, hepimizde.. aynı psikolojiye girdigim oluyor.

Dr.um ayrıntili ultrason icin 13-20 aralık arası yaptırmami istedi ve dr. Eyüp Ekici ve dr. Ali İpek ismini verdi.tarihi hesapladığımda 20. Haftaya girer girmez ayrintilı ultrason olacağım.18 aralığa eyüp ekiciye randevu aldım.ankaradayım.yeni bebegi olan arkadaşımda ona gitmis bu konuda bilinen iyi bir doktormuş.ayrıntilı ultrason 425 tl.

Dr.um ayrıntili ultrason icin 13-20 aralık arası yaptırmami istedi ve dr. Eyüp Ekici ve dr. Ali İpek ismini verdi.tarihi hesapladığımda 20. Haftaya girer girmez ayrintilı ultrason olacağım.18 aralığa eyüp ekiciye randevu aldım.ankaradayım.yeni bebegi olan arkadaşımda ona gitmis bu konuda bilinen iyi bir doktormuş.ayrıntilı ultrason 425 tl.
Eyüp ekicinin kullandığı cihaz nasılmış bir fikir edinebildik mi?

B3043BE4-E66C-4F54-B73C-292EFA231319.webp

Bu da benim göbek
Sabah böyle, akşam çok daha fazla şişiyo :anneadayı:

Kizlar haberlerde cok kotu bir sey okudum cok moralim bozuldu. Cani bir kac insan 34 gunluk bebege neler yapmislar, olmus bebek malesef. Cok uzuldum. Kanim cekildi. Biz bebek sahibi olmak icin kirk takla atalim, hamile kalinca binbir panikle yasayalim onlarin dogmus bebeklerine yaptiklarina bak.
maalesef böyle pisliklerde var bu hayatta, Allah tüm savunmasızları, bizleri iyilerle karşılaştırsın:dua:

Bu park yataklarda yaa ... iyi hos kaldirilanilmesi vs.. ama bana pek cirkin geliyor yaa :KK43: hic estetik degil. Kullanim kolayligi acisindan bi gonlum park yatak istiyor bir gonlum de her baktiginda seni sinir edecek seyi niye alasin diyor. Bi de cok pahali ya normal tahta besiklerden daha pahali fiyati var.

Ayni fikirdeyim. İsim fikrini bile erteledim kafamda.

İyi tarafindan bak. Buyuduklerinde hayat çok eğlenceli olacak

Sut muydu bilmem ama gecen gun cimbizla beyaz beyaz kurumus seyler cektim :KK70:

Bende hep var

Masallaah cok tatli :)

Ben hic hissetmedim daha . Resmen uykularimi kaciriyor.

Yaa kizlar benim gobus ne zaman hamile gobusune benzeyecek. Hala hickimse hamile oldugumu anlamiyor :KK43:
Canım o göğüs ucundaki şeyleri sakın çekme onlar senin süt kristallerin eğer onları çekersen sütün akıp gider yakında süt gelmeye başlayacak zaten İnşallah... Duş yaparken bile göğüslerininizi çok ovmayın asla ucundakileri çıkarmaya çalışma yarasa olur iç gözenekleri acır... Rabbim hiçbirşeyi boşuna yaratmamış mucizesi çok.... Çok şükür... O memişler bıdıklarımıza lazım İnşallah

Çok erken başladi di mi bu yanmalar Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 cim. Hayır çözüm de yok :kızgın: bulantısı ayri:kusmuk:gazı getirmesi ayrı :sinirli:
Benim zaten asitten dolayı mide sarkması var ömrüm mide koruyucu ile geçti şimdi içemiyorum tabi gaviscon şurup hiç fayda etmiyor... Rabbim sıkıntılarımızı boş bırakmasın biliyorum doğum yaptığın an her şey rüya gibi bitecek ama sabır istiyo biraz... Uyku yok mideden bana

Ahhh canim benim ilk gebeligimde ne crktim ne cektum inan..sayiyorum midrmde mikrop . Midrmde fitik. Gsstrit.6 tane kucuk ulser.reflu ile bilmeden hamile kaldim ve oglumda 9 ay kustum ... inan bsna gece olsun istemezdim .. sabahlara kadar otururdum... mudemin agrilsri sirtims bicsk gibi saplanirdi ... ksn kusuyodum ve surekli serum yiyodum... simdide oyleyim.. allah yardimcimiz olsun zor geceler bizi bekler
Amin evet sanırım sabahlar olmayacak İnş bebişlerimiz iyi olsunda çekincez bunlarda günahlara kefaret olur inşallah.. Dünyaya yavru getirmek kolay değil... Anam gerçi millet pırtlayo ben anlamıyorum üst üste.. Hep derdim gelinler arka arkaya doğum yaptı nasıl dayandın vucut yazık derdim şimdi kendim o haldeyim arka arkaya gerçekten zor oluyormuş tastik ettim yani 5 ay arayla tekrar hamile kalmak çok sıkıntı vücut toplayamadı hala

Ben ayrıntılı ultrasyon esentepe tıpta yaptırıcam İnş randevu aldım 230 lira muayene dahil Ocak 8 de randevusu ayrıntılı taa 2 ay önceden aldırdı doktorum 21 haftaya 20+...lara denk gelicek sanırım İnş herkes hayırlı şeyler duyar şu ayrıntılı olayını da güzel bi şekilde atlatırız.. Benim için ayrıntılı ultrasyon çok stresli geliyo çünkü diğer bebekte ordan sonra toparlayamadım.... İnş bunda herşey yolunda gider

Ben ayrıntılı ultrasyon esentepe tıpta yaptırıcam İnş randevu aldım 230 lira muayene dahil Ocak 8 de randevusu ayrıntılı taa 2 ay önceden aldırdı doktorum 21 haftaya 20+...lara denk gelicek sanırım İnş herkes hayırlı şeyler duyar şu ayrıntılı olayını da güzel bi şekilde atlatırız.. Benim için ayrıntılı ultrasyon çok stresli geliyo çünkü diğer bebekte ordan sonra toparlayamadım.... İnş bunda herşey yolunda gider

Bende esentepe de yaptırcam ayrıntılıyı. 25 Aralıkta bu ayrıntılıyı 3 boyutlumu yapıyorlar yoksa normalmi biliyormusun

Ben bu 9 aylik olup kapi kapi gezenlere hastayim imrenerek bakuyorum masallah ya sanki gobek onun degil hicbiyeri agrimiyo cantayla dolasiyo gibi ... sok oluyorum sok
Ben ilk hamileliğimde öyleydim, oğluma hamileyken 25 kilo almama rağmen kuş gibi hafiftim 37.haftaya kadar köye gittim 40 km mesafe çukur rezil yollarda arabayla çalkalana çalkalana, öğrencilerimle soba yakardık tuvaletleri temizlerdik, son gün sancım başlamış kışlıkları kaldırıyordun sandalyenin tepesinde seke seke gittim doğuma...bu sefer sürünüyorum daha 18.haftaya giriyorum giriyorum yerimden kalkamıyorum akşam yemekten sonra uyuyup kalıyorum önce kusma şimdi halsizlik nezle grip mide yanması vücudumda bitmez tükenmez bi ağırlık...Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin zor geçiyor bu sefer biraz

Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 Belirtisiznesne Belirtisiznesne Benim doktorum da Çekirge Aritmi den al dedi numara isim verdi 26 aralık için aldım randevuyu 150 TL sonucu bana getir giriş yapmadan seni araya alır bakarız dedi...2 düzey mi yazıyor sizinkinde arkadaşlar bana 2 düzey USG diye yazmış

sofiarya sofiarya canım sana bişey sormak istiyorum iki üc gündür beynim acayip zonkluyo özellikle koltuktan kalkarken yada eğilip kalkarken beynim cıkacak gibi zonkluyo tansiyonumun ölçtüm yüksek değil bilemedim troid nabız filan onunla alakalı olabilir mi bide bu bebiş cok değişik oğlum bildiğin tekmelerdi bu napıyosa artık o arada üc saniye filan kalbim nasıl atıyo sürekli böyle baskı mı yapıyo anlamadım ama cok değişik
bu haftalarda çok normal canım,çünkü bebeğe giden kan miktarı artık bu haftalarda artmaya başlar,bu akışı düzenli bir şekilde sürdürebilmek için de vucutta damar çapları daralır,bebeğe daha fazla kan akışı sağlanabilsi diye.bu da baş ağrılarına baş dönmelerine sebep olur.özellikle ani ayağa kalkmalarda kan birden aşağıya doğru harekete geçtiğinden bu tarz zonklamalar ani baş dönmeleri hatta bilinç kayıpları bile olabilir. yapacak bir şey yok ılık duş,mümkün oldugunda ağır hareket ;)

Günaydın herkese. Kızlar fikir verin dün ve bugün bebeğin hareketleri azaldı. Napsam bilemedim? Normalde çok hareketliydi. Dün tüm gün çok hareketsizdi. Bugün daha oynamadı ki benimle uyanırdı. Bir de grip sonrası uçuk cıktı. Ne sürmem lazım bebeğe zararı var mi?

Günaydın kızlar nasılsınız ? Göbüşleri gördüm,maşallah kocaman olmuşlar. Çok tatlı gözüküyorlar. Benimkide büyümeye başladı artık. Kızım kocaman olduda ondan :-)
Alışverişe başladınız mı ? Büyük şeyleri yavaş yavaş almak lazım aslında. Ama ilk bebeğim olduğu için hiç bilgim yok bu konularda. Siz neler aldınız ? Hangi markaları önerirsiniz ? Herkes park yatagı tavsiye ediyor.Benimde aklıma yattı ama hangisi daha kullanışlıdır mesela,hangi markanınki daha kalitelidir ?

Back
X