- Konu Sahibi kardelen384
-
- #14.401
Amin canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına sen hiç hissetmiyorsun değil mi Dr söylüyor sancın olduğunuMerhaba arkadaşlar hastaneden geldim can sıkıntısı ile malesef.... Sancım çıktı acil iğne yapıldı progestan başladık hemen... Bebek 165 gr olmuş 13 cm boyu olmuş 3 gün ilerideydi bugun tam günü çıktı ama gazı yer ölçümleri 1 gün eksik çıktı Allaha emanet.... Korkuyorum Rabbim aynı acıyı yaşatmasın
Canım benim geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz yat hiç kalkma sadece tuvalete kalk dikkat et lütfenMerhaba arkadaşlar hastaneden geldim can sıkıntısı ile malesef.... Sancım çıktı acil iğne yapıldı progestan başladık hemen... Bebek 165 gr olmuş 13 cm boyu olmuş 3 gün ilerideydi bugun tam günü çıktı ama gazı yer ölçümleri 1 gün eksik çıktı Allaha emanet.... Korkuyorum Rabbim aynı acıyı yaşatmasın
Geçmiş olsun canım şikayetin varmıydı peki benimde kalçam ağrıyor tek tarflı korkuyorum sancı falanmı diyeMerhaba arkadaşlar hastaneden geldim can sıkıntısı ile malesef.... Sancım çıktı acil iğne yapıldı progestan başladık hemen... Bebek 165 gr olmuş 13 cm boyu olmuş 3 gün ilerideydi bugun tam günü çıktı ama gazı yer ölçümleri 1 gün eksik çıktı Allaha emanet.... Korkuyorum Rabbim aynı acıyı yaşatmasın
Can'ım geçmiş olsun. Günündeymiş kuzucuk sıkıntı yapma. Yemek yedikten sonra sola yat sık sık.Merhaba arkadaşlar hastaneden geldim can sıkıntısı ile malesef.... Sancım çıktı acil iğne yapıldı progestan başladık hemen... Bebek 165 gr olmuş 13 cm boyu olmuş 3 gün ilerideydi bugun tam günü çıktı ama gazı yer ölçümleri 1 gün eksik çıktı Allaha emanet.... Korkuyorum Rabbim aynı acıyı yaşatmasın
Nasıl ağrı yaa benimde sol kalçam ağrıyor korktum iyiceCan'ım geçmiş olsun. Günündeymiş kuzucuk sıkıntı yapma. Yemek yedikten sonra sola yat sık sık.
Sancın olduğunu nasıl anladılar ki
Bende de sürekli bir ağrı var acaba sancıdan mı oluyor bu ağrılar
O bende de var cnm çok kötü oldum bikere Dr gittim bevegemi bişey oldu diye rahim büyüyor kasılıyor ondan dedi bide enfeksiyon varmış ikisi birleşince şiddetli bir ağrı oluyodu ilaçta vermedi .şimdi şükür iyim geçti.eskisi kadar bı ağrı yokKixlar benim rahmimde alt tarafta ozellikle vajina kisminda surekli batma bicak saplanmasi var. Normal diye dusunuyodum hep
Can'ım benim sürekli kasıklarım ağrıyor. Sağa sola dönemiyorum desteksiz kalkamıyorum uzandığım yerden.Nasıl ağrı yaa benimde sol kalçam ağrıyor korktum iyice
Benim uykuda basta olmak üzere ellerim kollarım uyusuyor her gece.gündüz tel elimde iken bir süre sonra uyusma başlıyor. Bacaklarda biraz ödem oluyor aksamları.uyusmayı dr.a sordum kilodan dedi hamileligin sonlarında olurdu çok erken başlamıs kilona dikkat et dedi.Arkadaşlar günaydın,
Sabah uyandığımda ellerim yüzüm ve muhtemelen vücudum çok şiş oluyo , aynı problemi yaşayan varmı ?
Neden oluyor sizce yediklerimden mi ?
Çok güzel açıkladın walla çok sağol arkadaşım allah hiçbirimize korktuğumuzu yaşatmasınKızlar kalçaya vuran ağrı doğum sancısı değildir.... Kalçayla poponun ilgisi bu ayda yok ogenişleyen içimizin ağrısı bu ağrı kasılma farklı bişey zorluyor resmen bıçak gibi falan değil oda rahim genişlemesi bıçak gibi olan bu içinde bişey taş gibi oluyo ve senin içini sıkıyor sanki sonra gevşiyor ve bu sürekli tekrar ederse doğum sancısı diğer sancılar la karıştırıp hemen telaş yapmayın benden beter oldunuz yaa :)
İçini ferah tut. Pozitif düşün,güzel hayaller kur gerçek olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Merhaba arkadaşlar hastaneden geldim can sıkıntısı ile malesef.... Sancım çıktı acil iğne yapıldı progestan başladık hemen... Bebek 165 gr olmuş 13 cm boyu olmuş 3 gün ilerideydi bugun tam günü çıktı ama gazı yer ölçümleri 1 gün eksik çıktı Allaha emanet.... Korkuyorum Rabbim aynı acıyı yaşatmasın
Peki sen normal kontrole mi gitmiştin yoksa bu kasılmalar yüzünden mi gittin ve ultrasondan mı anladı doktor??? Oğlumda ben epey sancı çektim ama kasılma sanırım fazla hissetmedim ve hep NST de bakılıyorduKızlar kalçaya vuran ağrı doğum sancısı değildir.... Kalçayla poponun ilgisi bu ayda yok ogenişleyen içimizin ağrısı bu ağrı kasılma farklı bişey zorluyor resmen bıçak gibi falan değil oda rahim genişlemesi bıçak gibi olan bu içinde bişey taş gibi oluyo ve senin içini sıkıyor sanki sonra gevşiyor ve bu sürekli tekrar ederse doğum sancısı diğer sancılar la karıştırıp hemen telaş yapmayın benden beter oldunuz yaa :)
Ya ekmek midemi bastiriyo ama pogaca ve borek gibi yagli ve mayali seyler benide mahvediyoTatli canim istedimi yiyorum valla. Ve benim de canim istiyor arada. Normalde tatliyla hic aram yoktur. Ben hamur isini mideme dokundugu icin kestim. Bak sabah kahvaltida 3 dilim beyaz ekmek yedim midem suan cayir cayir. Hele simit pogca gibi mayali seyler mahvediyor
Sevindim gözün aydın.bende gitmeyecegim dr.a evde is yapınca biraz hareket hissettim.Kizlar pazartesiye randevu almistim ama dun gece stresten uyuyamadim. Bir de dun gece kasigima sanci girdi bir ara. Sabah hemen doktora gittim. Doktor bebegimin saglikli oldugunu bir sikinti olmadigini soyledi. Kilo almadigimi soyledim. Bebek aliyordur senin almaman daha iyi dedi. Cinsiyeti tekrar teyit ettirmek istedim ama gostermedi hareketsizdi sanki. 19+1 dedi gebeligime. Sat a gore 19+3. Gelisme geriligi sayilmaz heralde iki gun. Bir densin adet tarihimi yanlis da hatirliyor olabilirim. Kendimi bildim bileli her ay kaydederim adet trihimi. Hamile kaldigim ay kaydetmeyi unutasim tutmus.
Bende öyle sanki birşey baskı yapıyor gibi bazen de plesentanın Aşağıda olmasından kaynaklı mı diye düşünüyorum ama onun içinde daha erken sankiKixlar benim rahmimde alt tarafta ozellikle vajina kisminda surekli batma bicak saplanmasi var. Normal diye dusunuyodum hep
Benim akintimda cok belkide enfeksiyon neyse pazartesi kontrolum vardi sorarim artikO bende de var cnm çok kötü oldum bikere Dr gittim bevegemi bişey oldu diye rahim büyüyor kasılıyor ondan dedi bide enfeksiyon varmış ikisi birleşince şiddetli bir ağrı oluyodu ilaçta vermedi .şimdi şükür iyim geçti.eskisi kadar bı ağrı yok
benim de üç kaybım var, kan pıhtılaşmasından kalpleri durmuştu. tedirgin oluyorum her yazılandan acaba bende de var mı diye içime şüphe düşüyor. henüz bebeğimi de hissedemiyorum gaz mı bebek mi ayırt edemiyorum. Allah yardımcımız olsun sağ sağlim doğursaydık şu bebişleri beş ay daha nasıl dayanıcaz bilmemKızlar kalçaya vuran ağrı doğum sancısı değildir.... Kalçayla poponun ilgisi bu ayda yok ogenişleyen içimizin ağrısı bu ağrı kasılma farklı bişey zorluyor resmen bıçak gibi falan değil oda rahim genişlemesi bıçak gibi olan bu içinde bişey taş gibi oluyo ve senin içini sıkıyor sanki sonra gevşiyor ve bu sürekli tekrar ederse doğum sancısı diğer sancılar la karıştırıp hemen telaş yapmayın benden beter oldunuz yaa :)
Bende senin gibi dusunuyorum cunku plasentam asagida benimde. Sanki tam rahim agzina boyle aciyo fln. Halbuki kanama oncesi hicbirsey hissetmezdimBende öyle sanki birşey baskı yapıyor gibi bazen de plesentanın Aşağıda olmasından kaynaklı mı diye düşünüyorum ama onun içinde daha erken sanki
Evetttt zaman yaklastikca pimpirikler girgide artiyor :). Ya ilk gebeligi olanlari mazur görün biraz. Bi de zor elde edilmis gebeliklerde sanki dahami tedirgin oluyoruz ne.Kızlar kalçaya vuran ağrı doğum sancısı değildir.... Kalçayla poponun ilgisi bu ayda yok ogenişleyen içimizin ağrısı bu ağrı kasılma farklı bişey zorluyor resmen bıçak gibi falan değil oda rahim genişlemesi bıçak gibi olan bu içinde bişey taş gibi oluyo ve senin içini sıkıyor sanki sonra gevşiyor ve bu sürekli tekrar ederse doğum sancısı diğer sancılar la karıştırıp hemen telaş yapmayın benden beter oldunuz yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?