2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına sen hiç hissetmiyorsun değil mi Dr söylüyor sancın olduğunu

Canım benim geçmiş olsun inşallah bir şey olmaz yat hiç kalkma sadece tuvalete kalk dikkat et lütfen

Geçmiş olsun canım şikayetin varmıydı peki benimde kalçam ağrıyor tek tarflı korkuyorum sancı falanmı diye

Can'ım geçmiş olsun. Günündeymiş kuzucuk sıkıntı yapma. Yemek yedikten sonra sola yat sık sık.
Sancın olduğunu nasıl anladılar ki
Bende de sürekli bir ağrı var acaba sancıdan mı oluyor bu ağrılar

Kixlar benim rahmimde alt tarafta ozellikle vajina kisminda surekli batma bicak saplanmasi var. Normal diye dusunuyodum hep

Kixlar benim rahmimde alt tarafta ozellikle vajina kisminda surekli batma bicak saplanmasi var. Normal diye dusunuyodum hep
O bende de var cnm çok kötü oldum bikere Dr gittim bevegemi bişey oldu diye rahim büyüyor kasılıyor ondan dedi bide enfeksiyon varmış ikisi birleşince şiddetli bir ağrı oluyodu ilaçta vermedi .şimdi şükür iyim geçti.eskisi kadar bı ağrı yok

Nasıl ağrı yaa benimde sol kalçam ağrıyor korktum iyice
Can'ım benim sürekli kasıklarım ağrıyor. Sağa sola dönemiyorum desteksiz kalkamıyorum uzandığım yerden.
Aile hekimi genişliyor o bölge normal dedi ama ben hala adını koyamadım. Çünkü normal değil gibi bu ağrım. Hiçbir hamilede bu şekilde görmedim. Yürüsem bir dert otursam ayrı dert

Arkadaşlar günaydın,
Sabah uyandığımda ellerim yüzüm ve muhtemelen vücudum çok şiş oluyo , aynı problemi yaşayan varmı ?
Neden oluyor sizce yediklerimden mi ?
Benim uykuda basta olmak üzere ellerim kollarım uyusuyor her gece.gündüz tel elimde iken bir süre sonra uyusma başlıyor. Bacaklarda biraz ödem oluyor aksamları.uyusmayı dr.a sordum kilodan dedi hamileligin sonlarında olurdu çok erken başlamıs kilona dikkat et dedi.

Kızlar kalçaya vuran ağrı doğum sancısı değildir.... Kalçayla poponun ilgisi bu ayda yok ogenişleyen içimizin ağrısı bu ağrı kasılma farklı bişey zorluyor resmen bıçak gibi falan değil oda rahim genişlemesi bıçak gibi olan bu içinde bişey taş gibi oluyo ve senin içini sıkıyor sanki sonra gevşiyor ve bu sürekli tekrar ederse doğum sancısı diğer sancılar la karıştırıp hemen telaş yapmayın benden beter oldunuz yaa :)

Çok güzel açıkladın walla çok sağol arkadaşım allah hiçbirimize korktuğumuzu yaşatmasın

İçini ferah tut. Pozitif düşün,güzel hayaller kur gerçek olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Peki sen normal kontrole mi gitmiştin yoksa bu kasılmalar yüzünden mi gittin ve ultrasondan mı anladı doktor??? Oğlumda ben epey sancı çektim ama kasılma sanırım fazla hissetmedim ve hep NST de bakılıyordu

Ya ekmek midemi bastiriyo ama pogaca ve borek gibi yagli ve mayali seyler benide mahvediyo

Sevindim gözün aydın.bende gitmeyecegim dr.a evde is yapınca biraz hareket hissettim.

Benim akintimda cok belkide enfeksiyon neyse pazartesi kontrolum vardi sorarim artik

benim de üç kaybım var, kan pıhtılaşmasından kalpleri durmuştu. tedirgin oluyorum her yazılandan acaba bende de var mı diye içime şüphe düşüyor. henüz bebeğimi de hissedemiyorum gaz mı bebek mi ayırt edemiyorum. Allah yardımcımız olsun sağ sağlim doğursaydık şu bebişleri beş ay daha nasıl dayanıcaz bilmem

Bende öyle sanki birşey baskı yapıyor gibi bazen de plesentanın Aşağıda olmasından kaynaklı mı diye düşünüyorum ama onun içinde daha erken sanki
Bende senin gibi dusunuyorum cunku plasentam asagida benimde. Sanki tam rahim agzina boyle aciyo fln. Halbuki kanama oncesi hicbirsey hissetmezdim

Evetttt zaman yaklastikca pimpirikler girgide artiyor :). Ya ilk gebeligi olanlari mazur görün biraz. Bi de zor elde edilmis gebeliklerde sanki dahami tedirgin oluyoruz ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…