2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Prof Perinatolog için fiyat iyiymiş

benimkide bugun normal yurumeye basladi sag ayaginin altini gosterdi dusmedide simdide agrimiyor diyor dediniz gibi bi anda basladi agriyor diye

Bu perinatolog için prof felan olması şart mı ? Mesela kadın doğum hastanesinde uzman dr var perinatolog ona gitsem anlamaz mı acaba var mı fikriniz

Bu perinatolog için prof felan olması şart mı ? Mesela kadın doğum hastanesinde uzman dr var perinatolog ona gitsem anlamaz mı acaba var mı fikriniz
Şart değildir tabi ki Can'ım. Ama alanında uzman olması tabi ki daha iyi olur. Açıkçası radyoloji uzmanının çekmesi taraftarı değilim sadece. Doktor olması önemli bence.

5 doza tamamlayalım dedi ebe aşıyı 1 tane yetermiş yinede doktora da sor dedi.. Bu arada sancım çok fazlalaştı korkuyorum
Valla benimde sancim var sanci diyemem aslinda. Igne batmasi bicak saplanmasi tarzi seyler. Ben gecen kontrolde doktora soyledim. Bana vajinal bakti herhangi birsey soylemedi bir sıkıntı olsa soylerdi diye dsuunuyorum. Ayni donem akintimda coktu. Hala cok orasi ayri 4bucuk dan itibaren akintim artti benim bariz belli bisekilde. Yalniz vi sefer bebek bende biyere toplandi ve aci verdi toplandigi yerde yalniz gelip giden bi sanci yoktu. Herkes bebek toplandiysa sancidir falan yazmis korktum biraz

Canım kabız olsanda zorlamaman gerekiyor. Birkaç kaşık zeytinyağı iç veya günkurusu yemeyi dene. Normal açık renk olan değild de koyu kahverengi olan kayısı. Kabızlık için

Kızlar az önce adet sancısı gibi bişey oldu kısa sürdü Ağrı sizi hep oluyordu ama böyle olmamıştı pek Acaba doktora mı koşup gitmeliyim Simdilik yattım uzanıyorum Eşimi de paniklettim Doktora zaten üç gün sonra randevum var
Ne yapayım sizce

Ben kullanıyorum yağlı bi iğne insan kasılınca daha çok ağrıyo ama,sonra rahatlıyom hap içmekte zorlandığım için bana daha iyi geliyo

Hanimlar biz bu gun kontrole gittik. 3lu tarama iyi cikti. bebegime erkek dedi ama asla hic birzaman kesin konusamayiz dedi. kordon girip bazen yaniltabiliyor dedi. Hic bi doktorda kesin konusamaz sonucda anne karni dedi. Bi ay sonra cagirdi ayrintiliyi yaptirdikdan 2 hafta sonra gidicem yani bide bana 26 haftalari girmeden birsey alma annesi birsey olursa cok uzulursn dedi.

Ayyyy by doktorlar beni verem etti bi sorunmu gördüde bunu dedi tamsm bazı sıkıntılar var bu bir tek sende değil bazılarımızdada var bak ben sancıdan ölüyom yaa... Bazı doktorlar gerçekten çok problem

Canim tekrar olursa gidersin dr a ..
Telefonu yokmu arayip sorsan

yogun sari akinti bende de vardi ben sordum ona da kasinti yanma yoksa normal dedi sen yine de sor tabii

İstanbul Anadolu yakasında detaylı ultrason fiyat araştırması yapan varmı medicanaya gidiyorum ama tahlilleri pahalı yapıyorken detaylıya nekadar diyecekler busefer orda yaptırmıycam

Sürekli mi vurulıçuyosun sen ben ilk kez vuruldum Sancudan dolayı bide progestan verdi

Ben ikisini bir arada kullandım ama çok şükür sıkıntılar geçince ikisinide bıraktım iğne diğer arkadaşların dediği gibi yağlı iğne o yüzden baya yakıyor bide 2 3 gün üstüne oturunca ağrı yapıyordu bende

Bebek büyüyor ondan olabilir kontrole gittiğinde varmıydı peki bu sancılar... Birde sancı girdiğinde berk biyere toplanıyormu toplanıyorsa sancı dır yoksa bebiş büyüyor
Yok belli bir yerde toplanmiyor. Aslinda genelde sikistigimda oluyor.
Üşütüyor muyum acaba? Cunku ne zaman ayaklarim cok üşüse daha fazla hissediyorum. Genel de kendime sicak tutmaya calisirim ama ev isinmiyor ki.
Canım kabız olsanda zorlamaman gerekiyor. Birkaç kaşık zeytinyağı iç veya günkurusu yemeyi dene. Normal açık renk olan değild de koyu kahverengi olan kayısı. Kabızlık için
Tesekkur ederim canim fikir icinx

Selam güzel anneler bugün kontrolümüz vardı bizimki bize el salladı resmen doktorda dedi size el sallıyor diye çok şükür sıkıntı yok.eller yüzüne gidip geliyor.nasıl bir mucizedir insan içinde öyle bir varlığın olduğunu bilince çok mutlu oluyor allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Herkese merhaba, özellikle yemek yiyip oturduğumda kuzum pıt pıt vuruyor , sanki çok vuruyor korkuyorum açıkçası acaba rahatsızmı oluyor diye acaba neddn yemekten sonra böyle pıt pıt vuruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…