- 17 Mart 2010
- 23
- 0
- 86
- Konu Sahibi kardelen384
- #15.401
Merhaba bende mayıs annesı olacağım inşallah :) birşey sormak işitiyorum ben Sancaktepe Viahospitalda efsun hanıma başladım. Giden var mı acaba tavsiyeye ihtiyacım var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden 3 sefer aldikar idrar. Biri rutin kontroldu. Doktor orda degisik bir sey gordu artik ne gorduyse. Tekrar idrar kulturu istedi onun sonucu baya gec cikti. Sonra tamam temiz dedi. Bir de ikili testte verdim o kadar. Baska yapilmadi.Canlar iyi geceler
Kafama bir şey takıldı Bazılarınız idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandığını yazıyor Ben ilk haftalar hariç hiç idrar tahlili verdiğimi hatırlamıyorum İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri ne Ben doktora şüphe ediyorum deyip öyle mi tahlil isteyecek yoksa belli bir rutini var mı? Bizimki hiç bahsetmiyor çünkü idrar testinden
Benden 3 sefer aldikar idrar. Biri rutin kontroldu. Doktor orda degisik bir sey gordu artik ne gorduyse. Tekrar idrar kulturu istedi onun sonucu baya gec cikti. Sonra tamam temiz dedi. Bir de ikili testte verdim o kadar. Baska yapilmadi.
Bem idrar degil ama vajina enfeksiyonu icin kullaniyorum. Doktora cok akintim oldugunu soyledim kultur aldi ve enfeksiyon cikti. Ama idrardan bahsetmedi bana sanki sikayetim olmazsa yapmazmış gibi geliyo hic bahsetmedi. Bu arada hicbirseyi atlamayan bir doktordurCanlar iyi geceler
Kafama bir şey takıldı Bazılarınız idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandığını yazıyor Ben ilk haftalar hariç hiç idrar tahlili verdiğimi hatırlamıyorum İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri ne Ben doktora şüphe ediyorum deyip öyle mi tahlil isteyecek yoksa belli bir rutini var mı? Bizimki hiç bahsetmiyor çünkü idrar testinden
18.haftadayım hemen hemen haftalarımız aynı biraz daha büyüyünce yukarda hisdeceğiz demekkikac haftaliksn cnm bende kasigimda hissediyrm
Bi bi zam daha yeriz canım sanırım çünki daha var sonuçta
84 kiloyum ne zayifiayrica sen de 3 tane var ne guzel
![]()
amin.. sebebi bilinmiyor bir sürü ihtimal üzerine konuşuluyor kan pıhtılaşmasıda nednlerden biri olabilirmiş otopsi yapılmasına gönlümüz razı gelmedi.
Hadi gözünaydın darısı bizeGünaydın herkesecuma cumartesi kontrollerim vardı . Ayrıntılı ultrason bakıldı çok şükür herşey yolunda . Tüp bebek doktorum ısrarla ckexanı kesmiyor
uzunca bi liste verdi o tahliller yapılırsa sonuç teniz çıkarsa bakarız dedi
iki ayrı doktora gitmek korkunç
kafam bi milyon
![]()
Bizim idrar testini rutin yapiyorlar ama icinde seker protein vs bakiyorlar. Diger bakteri taramasi icin sadece ikili testte yaptilar, bir de ben kesem patladi diye ortaligi ayaga kaldirinca yaptilar. Bakteri icin olan doktor istegine bagli ve ofis disi bir laba gidiyorCanlar iyi geceler
Can'ım ben de Özel düşünüyorum. Biraz ilgi istiyorum çünkü. Güleryüz tatlı dil. Devlette bunlar olmuyor maalesef. Hatta bir gittiğin doktoru sonraki gidişte bulamayabiliyorsun.Kizlar bu arada hastane fiyatlari hakkinda konusmussunuz. Hic devlette dogurmayi dusunen yok mu? Ozeller cok pahali degil mi? Egitim arastirmada dogum yapmanin ne gibi Zorluklari var?
Yavaştan değil Can'ım baya çıkmış senin deKizlar evimin daginikligi, ben ve minnoşumgaliba artik yavastan kendini belli etmeye basladi
![]()
Sağlık ocağı rutin kontrollerinde de yapılıyor Can'ım.Canlar iyi geceler
Hoşgeldin Can'ım. Görmüştüm ceza aldığını.Kizlar selam. Neden oldugunu bilmiyorum ama ceza almisimbir hafta gelemedim. Napiyorsunuz? Herkes iyi mi? Her sey yolundadir umarim.
Amniyosentez
sonucu bekleyen anneler vardi, sonuc aldilar mi?
Biz denedik olmuyor canım öyle malesef eşim ödemeyi baştan yapalım dedi olmazmış olgunun fiyatı geçiyomuşBen bidahaki gittiğimde oturup anlaşmayı düşünüyorum canım. Bakalım ne dicekler. Önceden anlaşırsak bi zam daha gelirse sıkıntı olmaz sanırım
Aman yarabbi Allah esirgesin okuruz tabiKızlar ya arkadaşımın kızı lavabo açıcı yemiş hastanede suan hepiniz birer ayetel.kursi okurmusunuz rica etsem
Adida Hafsa nurAman yarabbi Allah esirgesin okuruz tabi
Biz denedik olmuyor canım öyle malesef eşim ödemeyi baştan yapalım dedi olmazmış olgunun fiyatı geçiyomuş
Kızlar ya arkadaşımın kızı lavabo açıcı yemiş hastanede suan hepiniz birer ayetel.kursi okurmusunuz rica etsem