- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.921
Ah canım cok sağol ya bende seni etiketlemeye çalıştım ama yapamadım mesajı görmene cok sevindim cok kıpır kıpırdı zaten sürekli pozisyon değiştirdi yüzünüde tam göstermedi minnoş çok şükür bunu da atlattık bi sıkıntı çıkmadanHiçbir sıkıntı Yok canım bakması gereken herşeye de bakmış hepsini de görmüş maşallaah sağlıklı bir bebek
Ben yeni başladım.kan hapına gece yatmadan önce içiyorumKızlar kan hapını sabah akşam iç dedi doktor
Aç karınla içiliyo ve öncesi ve sonrasında 2 saat süt ürünleri tüketilmemeli
Ben iş yerinde 8 buçuk gibi kahvaltı yapıyorum, sütlü falan
Sabah hapımı ne zaman içsem bilemedim ya, 7 de uyanıyorum
Eşim öğle yemeğinden önce iç diyo ama
Siz nasıl içiyonuz
Canım iki hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var o zaman bebeğe kalp taraması gibi bişey yapılacak ekstra bişeye gerek olursa ayrıca onu da yaptırayim. Dedigin eko suanda yapilabilen bir sey mi? Oyleyse bi de onu sorayim. Kaybolabiliyo ileriki aylarda dedi ama. Neye sebep olur peki bu bilgin var mı? Yarin 3lu test sonucunu grafikli olarak alicam belki orda yazar mom degerleriCanım bu 3lü testte MoM referanslarını biliyorum Ama senin değerlerin MoM olarak heaplanmamışburda laboratuvarın referans aralıklarını bilmek gerek ne yazıkki o da yazmıyor kağıtta buarada kalpteki olaya gelince genelde kalsifike alanlar evet down ile ilişkilendiriliypr ama testler temiZ ise gözardı ederiz diye birşey Yok, aklında olsun herşey yolunda gitse bile Doğumdan olsa bebişe bir EKO yaptır aklının bir köşesinde olsun. Endişelenme çok kötü şeylerin habercisi değil merak etme
Yok canım, benimki ilk. Yani öncesinde düşüğüm var, ilk çocuğum olacak inşallah..ikinciler daha erken hissedilir diyolar canım ya ondan diyorum bende niye hissetmiyorum.bizim minik kuşlar tembel galiba.
ikinciler daha erken hissedilir diyolar canım ya ondan diyorum bende.oğlumu 6 aylıkken hissetmiştim.benimkiler tembel galiba :)))sağlıcakla kucağımıza alırız inşallahh..ikinci gebelik mi senin de..
Günde iki tane benim, sabah akşamBen yeni başladım.kan hapına gece yatmadan önce içiyorum
Alarm Kursan sabah 6 da kalkıp içsenn olmazmiGünde iki tane benim, sabah akşam
İlk hapı az önce yuttum da sabah olanı napsam bilemedim
Hiç canını sıkma benim oglumdada gorunmustu bu kalpte parlaklık sapasağlam.cok şükür oğlumCanım iki hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var o zaman bebeğe kalp taraması gibi bişey yapılacak ekstra bişeye gerek olursa ayrıca onu da yaptırayim. Dedigin eko suanda yapilabilen bir sey mi? Oyleyse bi de onu sorayim. Kaybolabiliyo ileriki aylarda dedi ama. Neye sebep olur peki bu bilgin var mı? Yarin 3lu test sonucunu grafikli olarak alicam belki orda yazar mom degerleri
Gece çok sık tuvalete kalkıyorum. İllaki bir kez 5 te uyanıyorum. O zaman içiyorum ben. Sen de öyle denesen uyanabiliyorsan. Ya da saati kur.Kızlar kan hapını sabah akşam iç dedi doktor
Aç karınla içiliyo ve öncesi ve sonrasında 2 saat süt ürünleri tüketilmemeli
Ben iş yerinde 8 buçuk gibi kahvaltı yapıyorum, sütlü falan
Sabah hapımı ne zaman içsem bilemedim ya, 7 de uyanıyorum
Eşim öğle yemeğinden önce iç diyo ama
Siz nasıl içiyonuz
Benim de çok ağrıyo belim de değil belimle popom arasında bi yer yarın sırf onun için doktora gidicem bakayım ne dicem yazarım mutlaka burayaBen gördüm Can'ım tınlamamak değil tabi ki
Ama benim gibi poposu ağrıyan var mı diye soru sorduğun için ve popom ağrımadığı için cevap vermedim ben kendi adıma
Magnezyum kullanıyor musun? Belki magnezyum eksikliğindendir
Bende de var Can'ım ağrılar. Kasık bacak bel ne ararsan yani.Benim de çok ağrıyo belim de değil belimle popom arasında bi yer yarın sırf onun için doktora gidicem bakayım ne dicem yazarım mutlaka buraya
Niye günde 2 tane canım çok degil mi kanın kaç çikıyor ki? Ben 2 defa tahlil yaptırdım gösterdim defalarca sordum kan ilacı vs vermiycek misiniz diye gerek yok bu yeterli diyor günde 1 tane Vinalac içiyorum sadece ama bakıyorum herkes kan ilacı alıyorGünde iki tane benim, sabah akşam
İlk hapı az önce yuttum da sabah olanı napsam bilemedim
İnşallah canım çok teşekkür ederim sen de hayırlı bir şekilde öğren inşallah yarın büyük gün bizim için :)Hayırlı haberlerle gel canım bende öğrenemedim cinsiyetini cuma günü dr a gideceğim inşallah o zaman öğrenirim yoksa 12 ocak ayrıntılı
hayalim16 canım hiç o şurubu içmeye gerek bile kalmadı
Öksürük sıkıntısı çeken arkadaşlar benim aşırıydı ve en son çaresiz ağlıyordum ciğerlerim parçalandı sanki..işe yaramayacağını düşünerek arkadaşın dediği basit tarifi denedim
...biraz pekmez biraz zeytin yağı eşit oranda olacak birazda kırmızı pul biber atıp bir kere kaynattım ağlarken umutsuzca yedim iki dk sonra kesti ve bir saattir öksürmemek arada bir iki oluyo tabi benim için mucize üstüne yarım saat su içmeyin.gece de yapın birde sabaha doğru doğal şurup diye geçiyormuş.ben şoktayım inş bu gece rahat uyurum sizede şifa olsun iyigeceler
Canım eşim istemiyo çünkü benimle gelemicek kendi işi. Beni de hamile hamile göndermek istemiyo. Açıkcası ben de korkuyorum orda bi aksilik yaşasam naparım kimsem yok. Yoksa hamilelik olmasa tek başıma ev bile tutarım. Ben sınava hazırlanırken şartlar böyle değildi bir sene gidip dönecektim. Şimdi 6 sene olması bizi mahvetti. Bütün emeklerim boşa.
Bende varım cnm. Benimde kontrolü perşembe günüMerhaba kızlar hala cinsiyet öğrenemeyen var mı aranızda (benim gibi) :) yarın kontrol günüm ayrıntılı ultrasonla bakılacak inşallah bebeğim sağlıklıdır ve cinsiyeti öğrenmiş olurum artık :) hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğumlar dilerim :)
Ne çok iyi ne çok kötü dediNiye günde 2 tane canım çok degil mi kanın kaç çikıyor ki? Ben 2 defa tahlil yaptırdım gösterdim defalarca sordum kan ilacı vs vermiycek misiniz diye gerek yok bu yeterli diyor günde 1 tane Vinalac içiyorum sadece ama bakıyorum herkes kan ilacı alıyor
Merhaba, neden zorlandıgınızı anlayamadım? Hamileliğinizmi kötü geçiyor? Eğer öyleyse elbette haklısınız karamsar olmakta ama hamileliğinizin riski ile ilgili değilse bu endişeniz açıkcası yersiz geldi bana. İnsan olarak her türlü koşullara şartlara imkanımız elverdikçe hazırlıklı olmalıyız. Ve 1ay görev-şubat tatili-1ay görev-doğum izni diye anladım ben. O kadar emek vermişsiniz, emek vermenin ne demek oldugunu bizlerden çok daha iyi biliyorsunuz ama hakkınız olmayan bir raporu almaya calısıyorsunuz ne kadar doğru bu karar? Üstelik ihtiyacınız olsa doktorlar zaten uygun görüp verir. Gittiğiniz yer Muş merkezmis, köy de değil. Şantiyede çalışıyorum, mühendisim, sabah 7 -aksam 7 -tatilimiz yok, 4 tarafımızda dağlarla kaplı, sadece gökyüzüne baktıgımızda göğün maviliğini görebiliyoruz; çalıştığım sartlar böyle yani. Üstelik doğum izni vs hakkımda olmayacak. Çok şükür yaşıyorum sağlıklıyım, nasipse bir bebeğim olcak. Daha ne olsun? Lütfen pozitif düşünün, insana bazı güçlükler iyi gelir, daha da olgunlasır, hayata sıkı tutunmasını sağlar. Demek istediğim öğretmenlik çok güzel bir meslek, ne güzel basarmıssınızda, yolun basındasınız madem, çok daha güçlü durun, sağlam adımlar atın, ve kendinize güvenin!Canım branşım fen bilgisi okulun yeri tam merkezde çok iyi havaalanı da var ama devamlı git gel yapılacak gibi değil çünkü uçak saat ve günleri çok saçma. Evraklarımı teslim etmeye gittiğimde gördüm zorlanırım ama yaşanılmayacak bi yer değil. Ama hamilelik olunca başka düşünüyo insan. Tanıdık zübeyde hanımın müdür vardı o bile yapamam dedi başka da bulamadık tanıdık.
Onumuzde secim var biseyler degisir diye umuyorum. Ayni sinavla atandigimiz herkes bugune kdar bir senede dondu. Bu 6 seneye bi duzenleme gelecektir. Esleri 6 yil ayri tutamazlar. Neler degismiyo.Bu seneyi geçirsen bile sonrasında 6 sene orada çalışman gerek bunu da düşünmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?