2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Onumuzde secim var biseyler degisir diye umuyorum. Ayni sinavla atandigimiz herkes bugune kdar bir senede dondu. Bu 6 seneye bi duzenleme gelecektir. Esleri 6 yil ayri tutamazlar. Neler degismiyo.
Bence de hakkını yakmaya değmez inan ki oralarda çok yardımcı oluyor idareciler milli eğitimdekiler...seçim zamanı bakmışsin hop diye kadroya geçmişsin...uçağa binip git bence annenlerden falan kimse yok mu 1 ay seninle kalsın...babam emekli ögretmen annem hep kahrediyor dışarıdan okuyup çalıssaydim şimdi 2 maaşlı olurduk diye sigortası yatsin diye kadınlar 1500 lira maaşla bilr çalışıyorlar bi daha düsün

verilmesi çok zor olan bi karar canım.allahım hayırlı olan yolu göstersin inşallah.3 sene uğraştım bende öğretmenlik olmayınca memurluk yazdım.buna bin şükür diyorum,allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.ama herşeye rağmen her 24 kasımda burnumun direği sızlar.ben bu 6 senelik mevzunun böyle gideceğini düşünmüyorum.bukadar itiraza okadar bölünen aile bütünlüğüne daha nekadar itiraz edebilirlerki

Cok tesekkur ederim cevabin icin! 2 hafta sonra kendi doktorumda randevum var onada gosterecem. Aile hekimi kan tahlillerine de bakip sonuclar temiz dedi protein'de tek + oldugu icin cok sikinti degil bobreklerin temiz gorunuyor dedi. Su icmeyi cogaltmam lazim cunki cok az iciyorum Kansizlik ve demir eksikligi de var onun icin zaten Gynoferon vermisti doktorum.

sofiarya merhaba,sağlık ocaklarında kullanılan tetanoz aşısının adını yazar misin bana?kafami karisitirdi arkadaşın biri.bazıları difteri +tetanoz muş .sadece tetanoz yapılması gerekirmis diye birşey paylaştı benimle.anlamadım en güvenilir sen geldin aklıma.biz eczaneden alıp götürsek olur mu?bütün hepsinin içeriği ayni midir?çok sordum kusura bakma nolur.

Valla bence geç olur protein kaçağı için ilaç gerekiyor canım bence bi telefon et yada uğra sor derim telaş etme ama çook kötü bişey değil emin ol bi çok insan farkında değil

Aile hekimi kan tahlillerine de bakip sonuclar temiz dedi protein'de tek + oldugu icin cok sikinti degil bobreklerin temiz gorunuyor dedi. Su icmeyi cogaltmam lazim cunki cok az iciyorum Kansizlik ve demir eksikligi de var onun icin zaten Gynoferon vermisti doktorum. 2 hafta sonra kendi doktorumda randevum var onada gosterecem bakalim.

Esim suan hamile olmama takmis durumda olmaz diyor
Canim sagol destegin icin atanana kadar canimiz cikti kadro yok hak yok. Hayirlisi mi degilmis ne bileyim. 2 senedir buna aglayip uzulmekten mahvettim kendimi. Hakkimda hayirli olan neyse o olsun artik ne diyeyim.

benimkini oda kesmiyor.gerçi ben karabiberli yapıyorum.benimkini bal ve karabiber belli bir süreliğine kesiyor.onuda deneyebilirsiniz.bi tayşi kaşığı kadar bala yutabileceğim kadar kara biber koyup onu yiyorum.dün gece yine uyutmayınca bunu yaptım ve sabaha kadarda olsa öksürmedim

Kızlar tetanoz aşısı tam olarak hangi haftada yapılması gerekiyor?

Ben dun yaptirdim canim 17. hafta oldugu icin doktoruma sordum 20. haftada mi vurulmasi gerekiyor diye oda fark etmez dedi 3 aydan sonra vurulmasi onemliymis. Sende zaten 20. haftaya yaklasmissin ozaman gidebilirsin.

Canim bende demir depolarim bosalmis ve kansizlik var dedi ama gunde 2 at demedi. Meyve suyunu cok ic dedi demir acisindan felan bide hapini kullanmaya devam et dedi ben sabah 7 ye dogru atiyorum 8 bucuk gibi de kahvaltimi yapiyorum.

Ben de bu bir haftadir ozelin acilinde vurduruyorum kolumun arka yagli kismini goremiyorm oyuzden vuramiyorm bacaga da cesaret edemedim daha. Vuracak kimse yok mecbur hastaneye gidicem bundan sonra. Insallah iyi olsunlar da katlaniriz

Ben de bu bir haftadir ozelin acilinde vurduruyorum kolumun arka yagli kismini goremiyorm oyuzden vuramiyorm bacaga da cesaret edemedim daha. Vuracak kimse yok mecbur hastaneye gidicem bundan sonra. Insallah iyi olsunlar da katlaniriz
Ayyu bende gobekten oluyorum bu zamana kadar iyiydi fakat artik karnim gerildikve igne batmiyo ve ilac tam dagilmiyo sanirim dokundugumda kücük top gibi bezeler var ve bu cok canimi yakiyo morarmiyo ama o bezeler beni olduruyo nasil yapsakki koldan hic olmadim bungune kadar

Hosuma gitti tavuk ornegin, haklisin annelik duygusu her yerde ayni iste. Gecen hafta bir iki hissettm yeni yeni. Bu hafta pek yok. Dun doktordaydm iyi cok sukur gene de 22 ye yaklastikca korkuyorum.Hayirlisiyla saglikla dogsunlar insallah.

Yok canim gayet mantikli sati biraz onde soylersin doktorda ozelse o sekilde bir kagit verir biraz erken cikabilirsin izne. Dogum sonrasi da tatile denk geldigi icin erken donme durumun olmaz

Kızlar günaydın.
Bir şey sormak istiyorum :)
Bu bebek kıyafetlerinin bazılarında yenidoğan yazıyor aynı zamanda 0-3 ay var.
Biz hangisini almalıyız. Ne farkı var bu ikisinin?
İnternetten bir seyler bakıyorum ama emin olamıyorum.
Bir de biçim bebişler zamanında gelirse Mayıs bebeği olacak. Aldığınız badileri vs daha çok nasıl alıyorsunuz? Uzun kollu bacaklı falan mı ? Ne çok şey var.

Bu arada sanki @weryew uzun zamandır yazmıyor. Bana mı öyle geldi acaba İyisindir umarım Can'ım.
Şimdi baktım da dün akşam yazmışsın :) gözümden kaçmış sanırım.

Oooh o da bşy mi ben günde iki kere kan hapı içmeme rağmen degerlerim düşmüş. Şimdi sabah öğle akşam sıvı demir ilacı kullanıyorum. Yarım bardak taze sıkılmış portakal suyunun içine karıştırıp içiyorum. 20 gün sonra tekrar tahlil yaptircam değerlerde yükselme olmazsa seruma başlıcaz dedi doktor

Bir de tecrübeli anneler zahmet olmazsa tabi örnek olarak kullanışlı bebek kıyafetlerinden paylaşsalar çok güzel olmaz mı? Ona göre bakarız biz de bir şeyler.

o 3 yaş yeni doğana cok büyük geliyor 3 yeni doğaunca bi kac parça yeni doğan 0 1 ay kulandım ben sonra hizla büyüyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…