2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sağol Can'ım.
Ayaklarını keseriz olmaz mı sonradan :))
Zaten aldıklarım 1 aylık Can'ım. Ancak kısa zaman giyebilir. Tulumları çok seviyorum. Bikaç tane olsun aklım kalmasın istedim.
Aziz bebede çok güzel hastane takımları da var.
Ama İdil baby onlara göre baya pahalı. Hiç indirim de görmedim.

Gece cayır cayır bir yanmaya uyandım sanki bir kilo acı biber yemişim yemek borum alev alevdi gaviskon bile sakinlestiremedi neden olur bu yanma ağır bir yemekte yemedim oysa
Benim her yemekten sonra aynı şekilde yanma oluyor, ilaç kullanmayayım dedim ama dayanılır gibi değil artık. Yarın ben de gaviscona başlayacam. Bi de birkaç yudum süt içmek az da olsa fayda ediyor

Haklisin canim ya o da kotu cok almazsin ins bu kez .
Kızlar sonunda bikaç seye karar verip aldım. :)))
Ya hepsi güzel ama fiyat uçuk olunca karar veremiyor insan.
Gule gule kullansin kuzu canim cok sekerler
Gece cayır cayır bir yanmaya uyandım sanki bir kilo acı biber yemişim yemek borum alev alevdi gaviskon bile sakinlestiremedi neden olur bu yanma ağır bir yemekte yemedim oysa
Gecmis olsun canim .birsey dokunmus olabilir .beni salatalik gb seylerde rahatsiz ediyor

Kizlar bu idil baby urunleri nasildir biliyormusunuz .
Bugun baktim pahalilardi.organic yazmiyordu.
Dger oglumun bircok seye alerjisi oldugundan karar veremiyorum alacagim seylere .

Olur neden olmasın:) ya oğlum da 2 tane aziz bebenin giydiremedigim tulumu var biri pilot şapkalı falan çok tatlı. 2. giydirişimde ayaklarını kasmıştı. yepyeni duruyor inşallah sağlıkla kardeşine giydirmek kısmet olur bir de tulumu 3 aylık almakta mantıklı çünkü 1 aylık bebeğe oluyor zaten. Tabiki içimizde kalmasın beğendiğimizi alalım hepimiz ben sadece nacizane fikrimi söyledim. idil baby nin kalitesi harika ama biraz pahallı dediğin gibi. yılbaşından hemen sonra çoğu mağaza yüzde 50 indirime giriyor. h&m , ebebek, koton kids mutlaka bakılması gereken mağazalar

Yaa di mi o pismeler benim aklima hic gelmedi cok haklisin :) bu arada aynen ya ben normalde cok usuyen bir insanim bugun esime su yatak odasi peteklerinden birini kapatsak ya ben geceleri cok sicakliyorum dedim. Hamileyim diye mi Oyle? Ben yazin bile yorganla ortulurum. Sindi ustunden yorgan atiyorum.

Teşekkürler canim aldım notumu

Kizlar bazen diyorum yaz anasi olsaydik ne guzel tril tril elbiseler giyerdik. Ama tabiki sicaklardan da kafayi yerdik. Ben en iyisi boyle bir istegi hic dusunmemis olayim:) ama niyeyse tatlis hamile elbisesi giymek cekti canim :)

Oglum da doğumum eylül sonu idi ağustos sıcağında 8 ayliktim pişik yanma neyse de nefes alamıyordum sanki havada oksijen yoktu nefes darlığı çekiyordum.

Teşekkürler canim aldım notumu

Oglum da doğumum eylül sonu idi ağustos sıcağında 8 ayliktim pişik yanma neyse de nefes alamıyordum sanki havada oksijen yoktu nefes darlığı çekiyordum.
Ayy gercekten dusunemiyorum bile suan. Elbise kalsin bence hamilelik disi giyinelim en iyisi :)

Dolunay22 güle güle giysin paşa bu güzel tulumlarını ama bence de fazla alma fazla kullanamiyorsun birde kullanması kısıtlı olmasının yanında ben oğluma tulum giydirirken korkuyordum en rahat gomlek tarzi ust alt takımları giydirebiliyordum

Sende sadece kuru öksürükmü vardı yoksa bizim gibi ciğerlerin mi dolmuştu canım, bu formül neye iyi geliyo tam olarak
Canım başta ciğerlerim bile üşüyordu balgam çoktu sonra kuru öksürüğe çevirdi ben bunu içtiğim gibi baya dışarı mikrop gibi yeşilimsi balgam çıkardım rahatladım

Sağol Can'ım benim. Ya ne bileyim aslında kafam karıştı biraz. Bazı arkadaşlarımda en iyi tulum dedi. En rahat o oluyor hep tulum giydiriyorsun dedi. Tabi ben de çok beğeniyorum orası ayrı. şu ayak kısmını kesme işi şakaydı ama mantıklı geldi :))
Zaten ilk zamanlar için ayaklı tulum almam artık. Bunlar yeter. Tabi bi gelsin bakalım. İnş beğenirim.

deneyeceğim ben de, öksürmekten ensem göbeğim bile acır hale geldi. doktor da ilaç vermedi. sirkeli suyla gargara yap dedi, beceremedim öğürmekten. inşallah bu şifa olur

Aynen ya.56 ile hamile kaldım ve tartılmak istemiyorum şu an.bide yesemde alsam içim gam yemeyecek hamilelik öncesine göre en bi badem ceviz falan çok tüketiyorum ( onları da toplasan 2 avuç anca) bide çoğunlukla gündüz ara öğün yapıyorum akşama bırakmıyorum.tatlı hamur işi yok,sabah kahvaltı harici ekmek yok

canım ben bahar allerjimde soğuk sıkım çörek otu yağıyla hafifletiyorum.istersen düzenli olarak kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…