2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
aşı konusunda benimde kafam karışık.aşı karşıtları olarak grup bile kurulmuş.

mrb cnm tatlı bişeyler yiyip sırt üstü yatmayı dene benim bi kaç gündür oluyor dediğin gibi bende bagırsak hareketimiki dedim ama degil tam sezeryan dikişimin orda hafif dokunuşlar yapıp pıt pıt kaçıyor :)

Canım ben bugün aşımın ilk dozunu oldum. Aşı konusundaki tartışmaları bilmiyorum. Ama benim kendi fikrim illaki her konuda bir karşı çıkan oluyor diye düşünüyorum. Ben olma taraftarıyım ama herkesin kendi kararı tabi ki buna kimse bir şey diyemez. Ama iyice araştırmak lazım gerçekten zararlı mı kanıtlanmış bir done var mı ellerinde. Sağlıkla ilgili o kadar çok ikilem oluyor ki hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz gerçekten. Ama iyice düşün araştır için rahatlasın kararını öyle ver derim.

Bende bi gruba uye oldum facede .cok kararsizim asilar konusuna .oglumda 6 aylikken alerjisi baslamisti oyuzdende cok supheliyim.
Tetenoz icin henuz karar veremedim ama bebegim dogdugunda cok gerekli gordugum asilari yaptirmayi dusunuyorum.sen ne dusunuyorsun
Merhaba hanimlar bende 2017 mayis annesiyim bu grubu gorunce cok duygulandim ne guzel bekleyislerdi onlar ozamanlar zaman gecmiyor biturlu diye dusunurken bugun bebisim 7 aylik oldu Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsn
Merhaba canim masallah ne guzel .Insallah bizde senin gibi kucagimiza alir o duygulari yasariz .

Benimde oyle cok kipirti yok bagirsak hareketi gibi.gecen hafta yer degistirdigini bile hissediyordum bu hafta yok

Demekki aktar doğru söylemiş... Oda düşük yaptırır demişti kasılma oluyormuş... Ve bunu hergün içiyorsun içmediğim gün hasta hissediyorsun kullanan arkadaşlar hep aynı modda

Kizlar dun gece bebisim kipir kipirdi o kadar tatli ki! Resmen uyumak istemedim. Ama tuvalete kalkmak zorunda kalinca kendine baska yer buldu heralde tekrar kiprasmadi :))

Ssedmikraska canim bugun doktora gittim banada sole demistin doktor ozele yonlerdirdi yer olmayinca huma ya gittim 150 tl radyolog yapti 15 dk falan surdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…