- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.401
Sağlık ocakları bu konuda hassas illaki çağırmak zorundalar.kayıt yapıyorlar.kan bakıyorlar.bide 20 lerde tetanoz aşısı var.Ben ilk hamilelegimde evimde değildim anne de kaldım.düşük oldu sağlık ocağına bildiremedim gidip.para cezası yemiş ler.sonra bana söylediler.eve geçince ben gidip yazı yazdım.gelebilecek durumda olmadığımı.onlarla ilgisi olmadığını.sonra iade almışlar parayı.şeker yüklemesi benimde hoşuma gitmiyor ama dr ne derse onu yapcam.açlık toklukla takip edenler de var.ışte en çok buna kızıyorum.bilgi bi tanedir.ya şeker yuklemesiyle bakilir ya açlıkla toklukla .bir dr onu öneriyor öteki diğerini.benimkiyle 10 gün sonra goruscez bakalım ne dicek.hakkımızda hayırlısı.iyi olma na çok sevindim bu arada.sen iyiysen bebeginde iyi.
Yazdıklarını okuyorm da etrafında çok fazla müdahaleci tip var sanki. Sende gerektiğinde söylemen gerekenleri söyle yok yere üzme kendini. Ya söyle için rahat etsin. Ya da hiç sallama bırak afkursunlar
Canım sıkma canını bikac arkadasimda da aynı sıkıntılar çıktı takipte oldular her kontrolde sonra geçti birinde doğumdan sonra kendiliğinden geçti belli olmayan bişey için üzülüp bebeğini etkileme boş yere canım. Dua edelim duanin gücüyle duzelmeyecek şey yok. Sağlıklı olacak ınş bebeğin
İnşallah canım iyi dilekler hepiimiz için canımDoktorun iyle demisse seni sıki takip ediyorsur insallah beyin ve kalbide guzel cikicak bu yolculugun sonunda hepimiz musmutlu olalim insallah hepimizin guzel dogumu olur
Olmaz mi canım insan deli gibi bişey oluyor:))sakin olmakta fayda var diye düşünüyorum.ilk gebelik olunca daha zor.napcani bile bilmiyorsun.gerçekten iyikide burası var.kızlar hızır gibi yetişiyor valla.herkes sağolsun canı gönülden .Iyiyim ama aradan sizede oluyormu sebebsiz gozler bi doluyor bi aglamak geliyor. Bu hormonlar degisik ya. Olumlu dusunucem suan sınırlarsa oldugum icin ve ilerlememesi icin doktorlarin deney faresi olduk biri baska dogeri baska diyor. Dogru 1dir ama sallana sallana sona gidiyoruz
Ben kizimdayken yaptirmistim sorun cikmamisti o yuzden tokluk dedi ama kizimdayken hatirliyorum cok mide bulandirici birseydi
Iyiyim ama aradan sizede oluyormu sebebsiz gozler bi doluyor bi aglamak geliyor. Bu hormonlar degisik ya.
Yani fl 3,4 cm boyu da 3,4 x 7 den 23,4 cmfl 34 mm yaziyor cnm kac cm simdi
Iyiyim ama aradan sizede oluyormu sebebsiz gozler bi doluyor bi aglamak geliyor. Bu hormonlar degisik ya. Olumlu dusunucem suan sınırlarsa oldugum icin ve ilerlememesi icin doktorlarin deney faresi olduk biri baska dogeri baska diyor. Dogru 1dir ama sallana sallana sona gidiyoruz
Weryew cim bende seker yuklemesinden cok cekiniyorum. Oglumda çok midem bulanmıştı zor dayanmıştım sabah bulantılarım olmadığı halde. Bu hamileliğinde sabah bulantılarım çok fazla kesin dayanamam çıkarırım.
Sorma olmaz mı günde sen de 3 ben diyim 5 öğün ağlamanın sınırından dönüyorum. Tabii donebilirsem. Hele 3.sayfa haberleri yok mu ;(
Arada değil sık sık oluyor hem de Ben yavru kedi görünce gözlerim doluyor çoğunlukla da devamı ağlamak ..
Seker yuklemesi zamanini kacirabilirim belki o bana cok sacma geliyor mide asiri bulaniyor. Valla bende cikaririm geliyor
Ha birde plesantam aşağıdaydı Yukarı çıkmış rahatladım
Nevşehir mi ben de oraliyim, annem nevşehirli orda doğdum istanbul da yaşıyoruz ama. Neresinden biz merkeze yakın kavak kasabasindan. Uchisara çok yakınız.ben nevsehirliyim cnm da orda yasiyrm hemsehri sayiliriz tabii:))evet yakin sayilir cnm dogumlarmz
ooo hemsehrimm ::))) avanos özkonak liyim cnm kavagi biliyorm cnm gittim orayaNevşehir mi ben de oraliyim, annem nevşehirli orda doğdum istanbul da yaşıyoruz ama. Neresinden biz merkeze yakın kavak kasabasindan. Uchisara çok yakınız.
Ne zaman aşağıda demişti canım doktorun, darısı başımıza insallahHa birde plesantam aşağıdaydı Yukarı çıkmış rahatladım
Küçük bir kasaba kavak, avanosu çok severim ben hem kızılırmak hem yeşillik çok güzel yer. Gerçi bozkır da olsa nevsehirin her yerini çok seviyorum ben eskiden her yaz giderdik şimdi bikac yılda bir ancak.ooo hemsehrimm ::))) avanos özkonak liyim cnm kavagi biliyorm cnm gittim oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?