2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Allah kucagina nasip etsn. Sitres konusunda cok haklisin ama yasadim su yerde cok sitres var daha gecen bi kac gun icinde hic sucum yokken suclanip ustume gelindi bende hep sabirli sakin anlayisli olmaya calisirdim ama bi kriz gscti derken ikinci kaldiramadim ve ilk defa patladim kovayla birlikde odunlarin kaldirip salladim sinirden agzima gelenide soyledim hic bu kadar cildirdimi hatirlamiyorum. Ve bunlara alistimda ama bende artik birseylerin degismesini istiyorum. Bebegimin bu olayindan sonra kendimi daha kabuga cekme karari aldim. Igne oyasi resimdi dikisdi boyle takilicam insallah

Amin canım inşallah doktorunun numarası yok mu bi arasan yada whatsapptan sonucu atsan

Canım sen nerelisin sorucam ne zamandır unutuyorum. Karadenizli misin

Evet baya kapsamlı bir kontrolmus.benim daha tam olarak o haftalarim başlamadı belki o yüzden bunlara deginmemistir.rapor olarak verir diye düşünüyorum.olması gerekende o sanırım.bu hamilelik çok yorucu bir süreç.inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız evlatlarimizi.

Benimkide öyle yapıyor canım aynen dediğin gibi bir tuşa basıyor kan akışı çıkıyor.rahim kanalına falan da bakıyor.benim 16haftalik kaybim var.sağolsun drum hassasiyetimi anlıyor.

Bu yazdıklarından cervix length ve tcd hariç hepsini 15. Haftadan beri her gittiğimde ölçüyor doktorum. Ben de çok ilgilenmiyo gibi düşünüyordum. Ölçüp tek tek anlatıyor bide. Hatta kalpte hiperekojen odak vardı bayagı inceledi anlattı takip ederiz diye. Detaylı ultrasona daha girmedim 3 ocakta onu bekliyorum. Boyunu da fl uzunluğunu 7 ile çarparsak bulabiliyoruz bu arada.

weryew canım üzmek kendini.kızların yazdıklarına göre oldukça rastlanan bir durummus.kendiliğinden de geçiyormuş çok sukurki.sen güçlü bir annesin burda yazdıklarını okuyorum hep.su anki stres sana ve bebeğe zarar verir.Allah dermansiz dert vermesin.kızımla oglunla sağlıklı güzel gunleriniz olsun inşallah.benim yegenime elleri yok dediler ultrasonda.anneyi babayı düşün sene.nasıl görüyorlar acaba ekranı inanamıyorum.başka doktora gittiler adam tek tek göstermiş.buda dr oda dr.şimdi dörde gidiyor çocuk.herşeyi normal.dünya güzeli bir çocuk.böyle tuhafliklarda var yani bu ultrason işlerinde.

Bana da dediler hep bişey alma bilmem ne saçma şeyler söylediler. Dinlemedim aldım ilkinde çok da rahat ettim iyiki almışım dedim

Bana da dediler hep bişey alma bilmem ne saçma şeyler söylediler. Dinlemedim aldım ilkinde çok da rahat ettim iyiki almışım dedim
Ben de almaya başladım kızımda ikili taramada cinsiyeti belli olunca hastane çıkışı almıştım hemen. Bu bebeğimde 20. Haftamda hastane çıkışı ufak tefek patikli alt falan aldım benim doğum 5 mayıs görünüyor ama sezeryan olcağı için nisan sonunda olcak Allah kısmet ederse.şubat marttada hava epey soğuk oluyor ve ağırlaşmış olacağım kızımla çok yer dolaşmamda zor olacak fırsat buldukça yavaş yavaş alıyorum martta falanda kısmetse evin temizlik olayını falan hallettiririm

weryewcim o iğne gibi batmalar bana da oluyor doktora sordum olabilir dedi. inşallah bebeğindeki sıkıntı da kısa zamanda geçer.

Ayrintilida darisi sizler basina bende takmiyorum kafama o kadar insallah iyi olacak hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…