- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #16.381
Amin canım inşallah doktorunun numarası yok mu bi arasan yada whatsapptan sonucu atsan
Canım sen nerelisin sorucam ne zamandır unutuyorum. Karadenizli misin
weryew canım üzmek kendini.kızların yazdıklarına göre oldukça rastlanan bir durummus.kendiliğinden de geçiyormuş çok sukurki.sen güçlü bir annesin burda yazdıklarını okuyorum hep.su anki stres sana ve bebeğe zarar verir.Allah dermansiz dert vermesin.kızımla oglunla sağlıklı güzel gunleriniz olsun inşallah.benim yegenime elleri yok dediler ultrasonda.anneyi babayı düşün sene.nasıl görüyorlar acaba ekranı inanamıyorum.başka doktora gittiler adam tek tek göstermiş.buda dr oda dr.şimdi dörde gidiyor çocuk.herşeyi normal.dünya güzeli bir çocuk.böyle tuhafliklarda var yani bu ultrason işlerinde.
Ben ayrıntılı yaptırmayacağım canım drum 20. Haftamda baktı kendisi bir sonraki kontrolümde beyin ve kalbe tekrar bakacak inşallah hepimiz güzel haberler alırızAyrintilida darisi sizler basina bende takmiyorum kafama o kadar insallah iyi olacak hersey
Bana şeker yüklemesi yapmayacağını açlık ve tokluk şekerine bakacağını söyledi canım kontrolüm 3 hafta sonra o zaman yapacakBeni biraz doktor bebegimle severek ultrasyon cekti ama ilgince giden suydu hani dedik sivi buyurse ne olur bebegimiz icin bize bebege bi sorun varsa bile mudahale edemiceklerini gerisi Allahdan dedi bizde tipda sınırlıyiz oyle herseye elimiz yetmiyor dedi. Sivinin buyumezse birsey olmayacak insallah. Ama tek tatafli yanidiger tarafa gore baya fark gozukuyor. Dogdugunda bile birsey yapamadiklarini soyledi yani ne kastdetti anlamadim su hastalik olabilir felan demedi hic onun disinda guzel buyumus kalbini soyledi bende kalbi takmiyorum. Cogu kisiye soyluyolar cunku ama beynine takildim ama artik igne oyasi yapiyorum baya rahatlatti beni surekli dusunmeme calisiyorum. Bu arada ben hic saglik ocagindan cagrilmadim igne felan olmadim olanini varmi nide doktor tokluk seker sadece baktir dedi size neler yapacaksiniz
Sağlık ocakları bu konuda hassas illaki çağırmak zorundalar.kayıt yapıyorlar.kan bakıyorlar.bide 20 lerde tetanoz aşısı var.Ben ilk hamilelegimde evimde değildim anne de kaldım.düşük oldu sağlık ocağına bildiremedim gidip.para cezası yemiş ler.sonra bana söylediler.eve geçince ben gidip yazı yazdım.gelebilecek durumda olmadığımı.onlarla ilgisi olmadığını.sonra iade almışlar parayı.şeker yüklemesi benimde hoşuma gitmiyor ama dr ne derse onu yapcam.açlık toklukla takip edenler de var.ışte en çok buna kızıyorum.bilgi bi tanedir.ya şeker yuklemesiyle bakilir ya açlıkla toklukla .bir dr onu öneriyor öteki diğerini.benimkiyle 10 gün sonra goruscez bakalım ne dicek.hakkımızda hayırlısı.iyi olma na çok sevindim bu arada.sen iyiysen bebeginde iyi.Beni biraz doktor bebegimle severek ultrasyon cekti ama ilgince giden suydu hani dedik sivi buyurse ne olur bebegimiz icin bize bebege bi sorun varsa bile mudahale edemiceklerini gerisi Allahdan dedi bizde tipda sınırlıyiz oyle herseye elimiz yetmiyor dedi. Sivinin buyumezse birsey olmayacak insallah. Ama tek tatafli yanidiger tarafa gore baya fark gozukuyor. Dogdugunda bile birsey yapamadiklarini soyledi yani ne kastdetti anlamadim su hastalik olabilir felan demedi hic onun disinda guzel buyumus kalbini soyledi bende kalbi takmiyorum. Cogu kisiye soyluyolar cunku ama beynine takildim ama artik igne oyasi yapiyorum baya rahatlatti beni surekli dusunmeme calisiyorum. Bu arada ben hic saglik ocagindan cagrilmadim igne felan olmadim olanini varmi nide doktor tokluk seker sadece baktir dedi size neler yapacaksiniz
Valla gayet güzel bnce ben mağazadından aldım ama netten de bakıyodum hep bnce beğendiğini alabilirsinGüle güle giysin Kumsal kızımız inşallah canım ben de civile bakıyorum arada ürünlerin kalitesini merak ediyordum nasıl memnun kaldın mı?
canım aynı günlerdeyiz hemen hemen, benimki de 335gr çıktıcanim dun aksam doktorun kagidi inceledim orda yaziyormus kilosu 331 olmus
Tabi ki de canım çok yakınıız :)) sen hangi doktora geliyorsun peki.ben nevsehirliyim cnm da orda yasiyrm hemsehri sayiliriz tabii:))evet yakin sayilir cnm dogumlarmz
Yazdıklarını okuyorm da etrafında çok fazla müdahaleci tip var sanki. Sende gerektiğinde söylemen gerekenleri söyle yok yere üzme kendini. Ya söyle için rahat etsin. Ya da hiç sallama bırak afkursunlarEvet rize ardesenlim
Bizimki hala cinsiyetini göstermedi ayrıntılı ultrasonu bekliyorum canım. Hele bi öğrenelim almaya basliycam ben de.Valla gayet güzel bnce ben mağazadından aldım ama netten de bakıyodum hep bnce beğendiğini alabilirsin
ben dogum evinde ozlem katirciya gidiyrm cnm sen nereye gidiysnTabi ki de canım çok yakınıız :)) sen hangi doktora geliyorsun peki.
yok cnm solemedi malesef ben sadece bebegimin saglikli oldunu duydum oda bana yetti gerisini dusunmedim inan cunku ikilide dusuk risk demisti o yuzden birazda simdi rahatladm sukurBoyunu cm olarak söylemedi mi canım? Biz 310 gr boyu 21 cm dedibizimkide bir hafta kadar önde gidiyo
Anladım canım sağlıkla kucagına al inşallah ölçümlerde fl değeri varsa onu 7 ile çarparak bulabilirsin boyunuyok cnm solemedi malesef ben sadece bebegimin saglikli oldunu duydum oda bana yetti gerisini dusunmedim inan cunku ikilide dusuk risk demisti o yuzden birazda simdi rahatladm sukur
fl 34 mm yaziyor cnm kac cm simdiAnladım canım sağlıkla kucagına al inşallah ölçümlerde fl değeri varsa onu 7 ile çarparak bulabilirsin boyunu
Canım sıkma canını bikac arkadasimda da aynı sıkıntılar çıktı takipte oldular her kontrolde sonra geçti birinde doğumdan sonra kendiliğinden geçti belli olmayan bişey için üzülüp bebeğini etkileme boş yere canım. Dua edelim duanin gücüyle duzelmeyecek şey yok. Sağlıklı olacak ınş bebeğinDoktor bebebgimin erkek oldugunu basinda sag taraftaki sivinin biraz fazla oldugunu artmaya devam ederse sikinti olacagini kalbinde beyaz birsey gordu ama dediki anne karninda bi yeshis bile koysak mudale edemeyiz hic bi doktor edemez dedi. Suanlik icini ferah tut dedi yakin takip olacagimi soyledi hafta gore bebegin guzel gelistini soyledi. Biz sivinin artarsa ne gibi sıkıntilar olacagini sorduk doktor soylemedi sanirim ben takmim diye takdir Allahdan dua edicez felan hic birsey anlamadim ben ya
Özlem hanımı duymuştum canım iyi diye. Ben fakülteye gidiyorum canım 2tane erken doğum kayıplarım var fakültenin profu perinatlog alanı Mehmet Tayyar a gidiyorum. Kendi özel yazhanesinde kontrolleri yapıyor.ben dogum evinde ozlem katirciya gidiyrm cnm sen nereye gidiysn
Ben ayrıntılı yaptırmayacağım canım drum 20. Haftamda baktı kendisi bir sonraki kontrolümde beyin ve kalbe tekrar bakacak inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Bana şeker yüklemesi yapmayacağını açlık ve tokluk şekerine bakacağını söyledi canım kontrolüm 3 hafta sonra o zaman yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?