2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Beni biraz doktor bebegimle severek ultrasyon cekti ama ilgince giden suydu hani dedik sivi buyurse ne olur bebegimiz icin bize bebege bi sorun varsa bile mudahale edemiceklerini gerisi Allahdan dedi bizde tipda sınırlıyiz oyle herseye elimiz yetmiyor dedi. Sivinin buyumezse birsey olmayacak insallah. Ama tek tatafli yanidiger tarafa gore baya fark gozukuyor. Dogdugunda bile birsey yapamadiklarini soyledi yani ne kastdetti anlamadim su hastalik olabilir felan demedi hic onun disinda guzel buyumus kalbini soyledi bende kalbi takmiyorum. Cogu kisiye soyluyolar cunku ama beynine takildim ama artik igne oyasi yapiyorum baya rahatlatti beni surekli dusunmeme calisiyorum. Bu arada ben hic saglik ocagindan cagrilmadim igne felan olmadim olanini varmi nide doktor tokluk seker sadece baktir dedi size neler yapacaksiniz

Bana şeker yüklemesi yapmayacağını açlık ve tokluk şekerine bakacağını söyledi canım kontrolüm 3 hafta sonra o zaman yapacak

Sağlık ocakları bu konuda hassas illaki çağırmak zorundalar.kayıt yapıyorlar.kan bakıyorlar.bide 20 lerde tetanoz aşısı var.Ben ilk hamilelegimde evimde değildim anne de kaldım.düşük oldu sağlık ocağına bildiremedim gidip.para cezası yemiş ler.sonra bana söylediler.eve geçince ben gidip yazı yazdım.gelebilecek durumda olmadığımı.onlarla ilgisi olmadığını.sonra iade almışlar parayı.şeker yüklemesi benimde hoşuma gitmiyor ama dr ne derse onu yapcam.açlık toklukla takip edenler de var.ışte en çok buna kızıyorum.bilgi bi tanedir.ya şeker yuklemesiyle bakilir ya açlıkla toklukla .bir dr onu öneriyor öteki diğerini.benimkiyle 10 gün sonra goruscez bakalım ne dicek.hakkımızda hayırlısı.iyi olma na çok sevindim bu arada.sen iyiysen bebeginde iyi.

Boyunu cm olarak söylemedi mi canım? Biz 310 gr boyu 21 cm dedi bizimkide bir hafta kadar önde gidiyo
yok cnm solemedi malesef ben sadece bebegimin saglikli oldunu duydum oda bana yetti gerisini dusunmedim inan cunku ikilide dusuk risk demisti o yuzden birazda simdi rahatladm sukur

yok cnm solemedi malesef ben sadece bebegimin saglikli oldunu duydum oda bana yetti gerisini dusunmedim inan cunku ikilide dusuk risk demisti o yuzden birazda simdi rahatladm sukur
Anladım canım sağlıkla kucagına al inşallah ölçümlerde fl değeri varsa onu 7 ile çarparak bulabilirsin boyunu

Canım sıkma canını bikac arkadasimda da aynı sıkıntılar çıktı takipte oldular her kontrolde sonra geçti birinde doğumdan sonra kendiliğinden geçti belli olmayan bişey için üzülüp bebeğini etkileme boş yere canım. Dua edelim duanin gücüyle duzelmeyecek şey yok. Sağlıklı olacak ınş bebeğin

ben dogum evinde ozlem katirciya gidiyrm cnm sen nereye gidiysn
Özlem hanımı duymuştum canım iyi diye. Ben fakülteye gidiyorum canım 2tane erken doğum kayıplarım var fakültenin profu perinatlog alanı Mehmet Tayyar a gidiyorum. Kendi özel yazhanesinde kontrolleri yapıyor.

Kızlar merhaba bayadır giremiyorum. Size birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Ben yemeklerden sonra kendimi kötü hissediyorum. Doktorumla konuştum sekerimi ölçmemi istedi. Tokluk 1.saat sekerim 154 cıktı. Yüksek olduğunu bir hafta boyunca her öğünde ölçmemi istedi. Bu değer çok mu yüksek? Tatliyla da hiç aram yok. 5 aydır bir kase sütlü tatlı bile yememisimdir.

Ben ayrıntılı yaptırmayacağım canım drum 20. Haftamda baktı kendisi bir sonraki kontrolümde beyin ve kalbe tekrar bakacak inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Doktorun iyle demisse seni sıki takip ediyorsur insallah beyin ve kalbide guzel cikicak bu yolculugun sonunda hepimiz musmutlu olalim insallah hepimizin guzel dogumu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…