2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Eklentiler

• IMG_20171225_202224~2.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 57
Ben de 3 ay kustum...şekerli ve hamurişi asla yiyemiyorum...o ilk zamanlar kusarken sadece tost ve yağsız makarnayla ayakta duruyordum gürül gürül kusarken bile kilo aldım...her zaman dikkatli ve fitimdir ama hamilelikte ne oluyorsa 2 gün karnımı doyursam akşamları uzansam uyusam 1 kilo alıyorum vücudum alarma geçiyor ve topluyormuş...oğlumda da 25 ten fazla aldım oğlum 4 kilo doğdu...bir de ögretmenim bütün gün ayaktayım evde falan olsam bilmiyorum artık...zaten bu hamilelikte üzerimde ağırlık var bir de üstüne 25 kilo binmesin diyorum ama çaresizim gerçekten

Bana da aynilarini sağlık ocağı vermişti monovit d3 ü bana hemsirem yatarken 10 damla ağzına damlat dedi.

Benim içim rahat etmiyo ya
Saçlarım kızıl çok fena da diplerim çıktı ama
Çay kahve içerken bile vicdan yapıyorum sanırım doğurana kadar boyayamıcam
Ben bu hafta boyamayı düşünüyorum saçım 2 renk oldu doğal rengine yakın renkle boyayacağım iş ki markayı seçeyim

Bende de yazıyor haftası da önden gidiyor içime kurt düştü
Benimkide iki hafta ileride canım, ama kendi içinde uyumlu ise ölçüleri sorun olmazmış, mesela şimdi bi hafta ileri sonra iki hafta sonra üç hafta ileri gibi abartılı bir artış olursa tehlikeliymiş, benim doktor şekerden şüphelenmişti açlık tokluk kan şekeri ölçtük onda da bişi çıkmadı, erkek bebek genetik olarak iri demek ki dedi. En kötü senaryoyu sorduk ayrıntılıya gittiğimizde profa, en kötü normal Doğum yapamazsın ne olacak ki dedi :) telaş yapma seninki de öyledir

Inşallah canım almayacaksın ben seni cok kararli goruyorum. Bends ill gunler kizarmis ekmek kasar ve çorbaile beslendim
Bide bünye durumu var sabahtan akşama kadar ayakta olduğun için sanırım vücut alarma geçip depo yapıyor. Sen mecburi kalkıp işe gidiyor hareket ediyorsun ya ben oturan boğayım
Ya bende de var o ağırlık totomu kaldırasım yok daha 4.5 aylığın yarisindayim ne yapcam bilmiyorum ama seni iyi anlıyorum.

Benim de tsh 0.77 çıkmış bu da çok mu düşük bilemedim ama ben tiroid hastasıyım 12 yıllık. Yarın endokrine sonucumu gostericem sorarım doktora bu aylarda kaç olmalı diye yazarım buraya da.

Ya delircem ben o kadar dikkat ediyorum 6 kilo almışım nasıl hep yiyip hem sadece 1 kilo alınıyor 5 ayda
Ben de 7 kilo aldım, gecede bir kilo alıp uyanıyorum, hem de ne pasta ne makarna, hamurişi ağzıma sokmuyorum, ara öğünlere dikkat ediyorum ve yarım saat yürüyorum hergün, deliricem dediğin gibi, napcaz biz 100 kilo doğuma gitçem herhalde sinirlerim bozuluyor

Oda dogru canim watsons di indirime girsin diye bekliyordum nezamandir

Aralık 31 e kadar indirim var ben gittim baktım. Mamas papas bebek arabası alıcaktım. Zaten normalde her gittiğimde üzerinde yüzde 22 indirim vardı sabit. O günde yüzde 24 yapmış çok değişen bişey yoktu. Şubattaki de böyleyse bi işr yaramaz.

İnan ki yemiyorum yaa...dün gece midem kazındı 10 gibi 1 bardak süt içtim...ya ekşi elma yerim bazen akşam akşam asla öyle oturup tıka basa midemi doldurmuyorum...bikac gün yüruyüş yaptım iyiydi pilates de iyi geliyor ama 3 gündür yapamıyorum yine bi ağırlık çoktü üstüme kolumu bacağımı kaldıramıyorum...ya insanları duyuyorum bir oturuşta 1 kilo tatlı yerdim diyor ama ben yemiyorum yine de çok kilo alıyorum...şekerim benim de düşük normalde...oğlumda da böyleydim yaa imdaaatt

Kizlar bende gecen hafta ptesi vandan izmire doktoruma gittim.sukur sorun görmedi 34 35 hafta gibi dogum iznine ayrilicam nasipse yine izmirde ilk cocguma ysptigim yerde dogum yapicam
Dogum yeri izmir olacak yani :)
Benim içim rahat etmiyo ya
Saçlarım kızıl çok fena da diplerim çıktı ama
Çay kahve içerken bile vicdan yapıyorum sanırım doğurana kadar boyayamıcam
Bende cok vicdan azabi cekiyorum ama biyandan da sacim cok kotu durumda dogumda rezil gozukur

Ben de biraz araştırdım da d vitamini yağda çözündüğü için kaşığa biraz zeytinyağı koyup ona damlatıp için diyor. Bu gece yatmadan deneyecem bakalım
Canım hiç gerek yok buna, çünkü monovitin içinde ayçiçek yağı var icersen tadından da anlarsın zaten.

Aynen oyle ben sanmiyorum cok buyuk indirim olacagini

Kızlar bugün kan verdim doktor açlık tokluk kan şekeri istemiş. Ilk defa yaptiriyorum prosedürü bilmiyordum birisi 1 saat sonra vereceksin dedi başka biri yemeği ağzına attigin dakikadan itibaren 1saat sonra dedi diğer birisi yemeği bitirdikten 1 saat sonra su bile içmeyeceksin dedi yahuu hangisi doğru bilgisi olan var mi?
Beni aydinlatirmisiniz bir sonra ki kan vermede bilgim olsun

Canım doyduktan değil ilk lokmayı ağzına attıktan sonra yani yemeğe basladigin andan bir saat sonra olcturuyosun sekeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…