2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim hic duymadim bu sorunu bilgim yok ama telas yapip uzme kendini .buaralar nedense herkese birsey diyorlar sonradan oyle olmadigi ortaya cikiyor.
Canım benim arkadaşımda iki göğsünü birden veriyordu ama oğlum tek göğüsle doyduğu için aynı anda ikisini birden vermedim bi sağ bi sol diye gidiyordum zaten ac kalsa ağlıyordu.
Nette de biraz baktim dogru olan da buymus .

Bana ayrıntılı ultrasondan önce kendi doktorum farkedip ekojen odağı söyledi. sofiarya bilgi vermişti aslında bununla ilgili eski postlarda görebilirsin. Doktorum kendiliğinden de geçebilir takip edicez dedi. Genelde geçiyormuş. Ama bazen doğduğunda hala geçmemiş olup daha sonra bir yaşında falan kaybolan olmuş. Ben biraz araştırdım. Down sendromlu çocukların yüzde 12 sinde ekojen odak görülürmüş. 3 lü ve 4 lü tarama testlerimde risk düşüktü. Ama yine de şüphen varsa amniyosentez yaptırabilirsin demişti doktorum. Ama gerek yok diye de ekledi. Bekle dedi. İşlem gerektiren bi durum değil dedi. Yani şuan ve ya doğdugundada müdahale edilecek bir şey değilmiş. Takip gerektiriyor. Ve interntte okuduğum bebeklerinde ekojen odak gözüken kişilerin genelde sonradan geçmiş. Ben şimdi ayrıntılı ultrasonumu bekliyorum. Çarşamba günü akşam gideceğim ayrıntılıya. Doktor özellikle kalbi detaylı inceleyecek. Birde kalp tarama testi yaptır demişti onunla ilgili çok bişey bulamadım. Fetal eko diye birşey. Şimdi yapılabiliyo sanırım. Duruma göre bir de onu yaptırmayı düşünüyorum.

Canim cok tatli gozukuyorsun masallah bende cok hissetmiyorum ayni haftadayiz
Bebişime battaniye yaptım
Canim cok guzel olmus cok ozeniyorum ama hiic bole bi cesaretim yok.
Olsun canim haklisin 6 yil beklemisdin cok normal hevesin .saglikla dogar giyer buyur ins.
Canim benimde oyle catlayacak gb diye oralarada krem suruyorum sende dur istersen nolur nolmaz

Kizlar slm dun cok yorucu bigun gecirdim .Bi yakinim dogum yapti ona kosturdum.Sabaha kadar uyuyamadim ayaklarim ignelendi durdu.Bel agrisindan sagima soluma donemiyorum neden acaba

İnşallah güle güle kullanırız canım ne güzel kızım olsa benimde aşırı kokoş olurdu ama ben en fazla papyonlu yelek yapabilecem
Olsun canım sağlıklı olsunda oğlum olsa belki ruhsal daha iyi gelicek ti bilemiyorum ama bence bu cimcime beni benden alır İnş sağlıklı olsunlarda kucağımıza alalım hepsi okadar tatlı ki yavruların koklayınca işimiz açılacak İnşallah..

B
Yaa Allah razı olsun bebek niye dünden beri pek oynamıyor diye korkumdan ölecektim inan hala da oynadığı yok
Bende dün çok stres yaptım oğlum 2 sınavı 5 projesi vardı onlara yardım ettim küçük oğlanın derslerine baktım hiç uzanamam ve minikte hiç oynamadı dünden beri.. Çikolata ye biraz uzan ben pozisyonundan olduğunu sanıyorum çünkü İdrar kesem sıkışıyor arkası dönük sanırım bence seninki de bi gezintide bugun oynarlar merak etmeyelim

Ne tuhaf ya hepimiz orantılı yaşıyoruz sıkıntıları dün çorabımı çıkardım resmen modeli çıkmış nolmuş dedim.. Artık şişmeler başlıyor tuzsuz temeli bol su içmeli ayakları mümkünse uzatıp dinlendirmek lazım sanırım

Benimkide iki gündür bir sakinleşti pozisyonu rahat sanırım arada burdayım diyip rahatlatiyo saolsun :)

sağlıcakla giysin hepsi çok güzel.keşke hediyeler hep böyle bebişler doğmadan gelse bizde ona göre eksiklerimizi bilsek.gerçi insan gördükçe de dayanamayıp alıyo
Aynen öyle ama bu uzaktan çanakkale'den geldi canım halam yollamis saolsun

Bunuda halamız almış kızıma Beyaz battaniye ve hastane çıkışı almış çok tatlılar onları daha getirmediler pek bişey istemiyorum şuan evde olmasını ama yerimdede duramıyorum aslında... Rabbim giydirmek nasip etsin

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-29-12-11-50.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 85
ne güzel , cinsiyeti belli olmayan birkaç kişi kaldık sanırım, benimde 15 gün var öğrenmeme ayrıntılı ultrasonu bekliyorum

Kizcemin ilk hediyeleri

Cok tatlilar kizlar gule gule kullansinlar hediyelerini prensesler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…