- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #17.181
Bence bi anda gösterelim listeleri yuhahaaahaaa
Canim urunler cok guzel kampanyada guzelmis gule gule kullansin kuzu insEki Görüntüle 2085693 Eki Görüntüle 2085694
Bunlarda bizim bugün ki cicilerimiz.öğle arası değerlendirmesibizim burdaki englishhome özel %50+50 indirim varmış. Penyeleri pamuk gibi yumuşacıktı dayanamadım aldım
Canim hic duymadim bu sorunu bilgim yok ama telas yapip uzme kendini .buaralar nedense herkese birsey diyorlar sonradan oyle olmadigi ortaya cikiyor.Kizlar herkese selamlarrr. Bugun detayli usg vardi. Acikcasi sukretsemde canim biraz sıkıldı. Kalpte ekojen odak gözlendi. Dr bunun tek basina bisey ifade etmedigini soyledi. Bende ben cok takarim diyince o zmn nifty harmony test yaptir rahatla dedi. Aldirmicaksanda hic yaptirma dedi. Smdi bu problemi yasayanlar ne dusunuyosunuz naptiniz. Bununla birlikte herhangi bi belirti yok hersey normal ama o kafami kurcaladi
Nette de biraz baktim dogru olan da buymus .Canım benim arkadaşımda iki göğsünü birden veriyordu ama oğlum tek göğüsle doyduğu için aynı anda ikisini birden vermedim bi sağ bi sol diye gidiyordum zaten ac kalsa ağlıyordu.
Bana ayrıntılı ultrasondan önce kendi doktorum farkedip ekojen odağı söyledi.Kizlar herkese selamlarrr. Bugun detayli usg vardi. Acikcasi sukretsemde canim biraz sıkıldı. Kalpte ekojen odak gözlendi. Dr bunun tek basina bisey ifade etmedigini soyledi. Bende ben cok takarim diyince o zmn nifty harmony test yaptir rahatla dedi. Aldirmicaksanda hic yaptirma dedi. Smdi bu problemi yasayanlar ne dusunuyosunuz naptiniz. Bununla birlikte herhangi bi belirti yok hersey normal ama o kafami kurcaladi
Canim cok tatli gozukuyorsun masallah bende cok hissetmiyorum ayni haftadayizKızlar selam nasılsınız? Çok uzun zamandır girip yazamadım. Oğluma çiş eğitimi veriyorum çok zorlanıyorum. Bi yandan hamilelik :) biz baya büyüdük teyzeleri 3 kilo almışım ben de. Sizde durumlar nasıl. Bu arada yarın kontrolümüz var. Umarım sağlıklıdır. Ben fazla hissedemiyorum bebeği :/
Canim cok guzel olmus cok ozeniyorum ama hiic bole bi cesaretim yok.Bebişime battaniye yaptım
Olsun canim haklisin 6 yil beklemisdin cok normal hevesin .saglikla dogar giyer buyur ins.Kızlar hani diyosunuz ya şunu aldım şuna başladım falan ben bildiğiniz 6-9 aya kadar
Giyeceği herşeyi aldım sapık gibi avm avm gezip bütün bebek mağazalarını talan ediyorum.. asla durduramıyorum kendimi! Parmak diş fırçasına kadar almışım. 6 ocakta ayrıntılı ultrasonum var ondan çıkayım bebek arabasını da alcam beğenmiştim zaten.. odasını sipariş verdim onun yapılması 2 ayı bulcakmış bu arada bende boyasını falan hallettiricem resmen gözüm dönüyo... herşey hazır olsun çekip sizinle de paylaşcam inşallah.. haa bu arada ben 6 yıllık evliyim başlarda cok istedim cocuğum olsun diye ama başaramamıştık sonra bıraktım derken hamile olduğumu öğrendim.. şimdide resmen sapıttım hiç ayarım yok malesef.. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
Canim benimde oyle catlayacak gb diye oralarada krem suruyorum sende dur istersen nolur nolmazGünaydın güzel anneler.bende bi iki haftadır vücudumda özellikle bacak bölgemde kıyafetlerin izleri çıkmaya başladı.mesela giydiğim çorabın lastik izi.giydiğim eşortmanın dikişlerinin izi.sizce vücudum ödem mi yapıyor.gerçi bacağıma parmağımı bastırdığımda izi de kalmıyor ama
ER RAHMAN 88804
Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.
kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 4000
@Derin88 2000
@loveren 2000
@NRYSYN 2000
@Deli mavi prenses 1000
@toist 2000
ANNONA 2000
@beren20 3000
@weryew 2000
@Zynp0606 1000
@es_ese 5000
@Berenimo877 2000
@hiye 5000
@semabsrn 6000
@_meLinDa_ 3000
@nisann_tr 2000
peri masali 1000
@ask1 2000
@esmerhatun66 2000
@prenses2534 2000
@fancy life 2000
Kalan:32000
ER RAHMAN 88804
Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.
kardelen384 =804
@emsaLus 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 4000
@Derin88 2000
@loveren 2000
@NRYSYN 2000
@Deli mavi prenses 1000
@toist 2000
ANNONA 2000
@beren20 3000
@weryew 2000
@Zynp0606 1000
@es_ese 5000
@Berenimo877 2000
@hiye 5000
@semabsrn 6000
@_meLinDa_ 3000
@nisann_tr 2000
peri masali 1000
@ask1 2000
@esmerhatun66 2000
@prenses2534 2000
@fancy life 2000
Kalan:32000
Olsun canım sağlıklı olsunda oğlum olsa belki ruhsal daha iyi gelicek ti bilemiyorum ama bence bu cimcime beni benden alır İnş sağlıklı olsunlarda kucağımıza alalım hepsi okadar tatlı ki yavruların koklayınca işimiz açılacak İnşallah..İnşallah güle güle kullanırız canım ne güzel kızım olsa benimde aşırı kokoş olurdu ama ben en fazla papyonlu yelek yapabilecem
Bende dün çok stres yaptım oğlum 2 sınavı 5 projesi vardı onlara yardım ettim küçük oğlanın derslerine baktım hiç uzanamam ve minikte hiç oynamadı dünden beri.. Çikolata ye biraz uzan ben pozisyonundan olduğunu sanıyorum çünkü İdrar kesem sıkışıyor arkası dönük sanırım bence seninki de bi gezintide bugun oynarlar merak etmeyelimYaa Allah razı olsun bebek niye dünden beri pek oynamıyor diye korkumdan ölecektim inan hala da oynadığı yok
Ne tuhaf ya hepimiz orantılı yaşıyoruz sıkıntıları dün çorabımı çıkardım resmen modeli çıkmış nolmuş dedim.. Artık şişmeler başlıyor tuzsuz temeli bol su içmeli ayakları mümkünse uzatıp dinlendirmek lazım sanırımGünaydın güzel anneler.bende bi iki haftadır vücudumda özellikle bacak bölgemde kıyafetlerin izleri çıkmaya başladı.mesela giydiğim çorabın lastik izi.giydiğim eşortmanın dikişlerinin izi.sizce vücudum ödem mi yapıyor.gerçi bacağıma parmağımı bastırdığımda izi de kalmıyor ama
Benimkide iki gündür bir sakinleşti pozisyonu rahat sanırım arada burdayım diyip rahatlatiyo saolsun :)B
Bende dün çok stres yaptım oğlum 2 sınavı 5 projesi vardı onlara yardım ettim küçük oğlanın derslerine baktım hiç uzanamam ve minikte hiç oynamadı dünden beri.. Çikolata ye biraz uzan ben pozisyonundan olduğunu sanıyorum çünkü İdrar kesem sıkışıyor arkası dönük sanırım bence seninki de bi gezintide bugun oynarlar merak etmeyelim
Kizcemin ilk hediyeleri
Aynen öyle ama bu uzaktan çanakkale'den geldi canım halam yollamis saolsunsağlıcakla giysin hepsi çok güzel.keşke hediyeler hep böyle bebişler doğmadan gelse bizde ona göre eksiklerimizi bilsek.gerçi insan gördükçe de dayanamayıp alıyo
Kizcemin ilk hediyeleri
Cok tatlilar kizlar gule gule kullansinlar hediyelerini prenseslerBunuda halamız almış kızıma Beyaz battaniye ve hastane çıkışı almış çok tatlılar onları daha getirmediler pek bişey istemiyorum şuan evde olmasını ama yerimdede duramıyorum aslında... Rabbim giydirmek nasip etsin
doğumdan sonra alırlar merak etmeBen hic hediye alacakmisim gibi gozukmuyor.hatta yakinimdakiler bebegimin durumunu sormuyorlar bile ben cok uzuluyorum bu duruma .
Canım hiç öyle düşünme doğum yapınca gelir zaten hediyeler bu uzaktan geldi halam doguma gelemem diye yollamışBen hic hediye alacakmisim gibi gozukmuyor.hatta yakinimdakiler bebegimin durumunu sormuyorlar bile ben cok uzuluyorum bu duruma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?