- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #17.221
Nasilsiniz hanimlar benim hamilelik gene zehir oldu. Ama tum olumsuzluklara inat insallah duayla hersey guzel olacak
Gerçekten dün aşıdan beri gerçekten oynamadı okuldayım kafayı yiyecem oynamıyor çocuk oynamıyor dr gitmeye utanıyorum artık ama oynamıyor aşı bişey yapar mı ya off bana bişey diyin
ben geçen gün sağlık ocağına gittim ilk defa, el dopleri ile dinlemek için, benim ebe hemşirem yoktu ama diğer hemşire hanım kırmadı 18+0 dı birde , kalp atışlarını duyduk beraber rahatladım, arada şüphede kalırsam gidicem yine, sende git istersen
peri masali , arkadaşım adresini ver sen bize özelden, bak burda bayağı kişiyiz , biz gönderelim sana canım , bebeğin sağlıkla dünya ya gelsin boşver , onu düşün gerisini ....et, ben hep öyle yapıyorum
40 yaş benim, seninde 37 ydi sanırım
peri masali , arkadaşım adresini ver sen bize özelden, bak burda bayağı kişiyiz , biz gönderelim sana canım , bebeğin sağlıkla dünya ya gelsin boşver , onu düşün gerisini ....et, ben hep öyle yapıyorum
Yas deme oyle 140 uzeri kiz falanCanım dakikada 140 dan fazla atıyorsa kalbi kız falan diyorlardı bebisin kaç atıyordu acaba
Aynen canım doğru hatırlıyorsun
Altina imzamı arıyorum
heyecandan sormayı unuttum valla,Canım dakikada 140 dan fazla atıyorsa kalbi kız falan diyorlardı bebisin kaç atıyordu acaba
Aynen canım doğru hatırlıyorsun
Altina imzamı arıyorum
6 ayligim 4 aylık görünüyorum sanirim hatta kimse hamile olduğumu fark etmiyor bile. Arkadaşım biraz göbekli ama hamile değil dolmuşta herkes ona yer veriyor. Bana kimse yerKizlar gobekleriniz ne alemde :) kac aylik gorunuyorsunuz :))
ben tulum aldım daha çok. 6$' a çokgüzel tulumlar var. bide filli bebek havlusu var onu aldım. bide ileri yaş içinde aldım belki fırsatım olmaz diye. Cartersin bedenleri dar oluyormus bu yüzden bir beden büyük almakta fayda var. 0-3 ay için 6ay tercih ettim mesela. foto atabilirsem size atayım özelden aldıklarımıHerkes Carters demis burada sagolsunlar ben de baktim cok cici tulumlar zibinlar filan var siparis edeyim ben de . Kesin al diyecegim birsey var mi sitede? Burada da henuz alisverise cikmadigim icn pek bilmiyorum. cok tesekkurler.
6 ayligim 4 aylık görünüyorum sanirim hatta kimse hamile olduğumu fark etmiyor bile. Arkadaşım biraz göbekli ama hamile değil dolmuşta herkes ona yer veriyor. Bana kimse yer
Yas deme oyle 140 uzeri kiz falandoktor bana erkek dedi ama tekrar gostermedi. Kalp atisi da hep 140 uzeri. Hatta bugun 170 atiyordu sonra 142 ye dustu. Oglusuma alistim ben :/ su ayrintiliyi hayirlisiyla atlatsaydim.
çok güzelmiş güle güle giysin
Canım dakikada 140 dan fazla atıyorsa kalbi kız falan diyorlardı bebisin kaç atıyordu acaba
Evet canim senin olayin farkli Rabbim saglikla kavustursun ins .
Hamdolsun gercekten Rabbim mutlaka bi kapi aciyor .dogumda bna bakacak kisiler var ama gelmezler diyorum esim hic uzulme ben izin alir bakarim sana diyor.
Dogru soyluyorsun beklentimi kesmem laxim .
Noldu canım hayırdır sen ve bebiş iyi olsun birde diğer yavrun herşey yoluna girer merak etme... Hepimizin var sıkıntıları bi anlatmaya kalsak oturup ağlarız
Çok çok geçmiş olsun.Var olmazmi ben perinetoloji gittim genetik danisman gonderildim ve genetik danismani kabul edersem kordonsentez yapilmasi isteniyor amiyonsentezmi ne vakti gecti benim icin kordonsentez ise bu carsambadan sonra yapilamiyor bu tes dusik riski amiyonteze gore daha yuksek eger aldirmayacaksan bu riske girme dedi. Bizde hersey Allahdan dedi ve yaptirmadik bi riske bebegimi atmadim. Bundan 1 ay sonrasi benim icin cok onemli hem kafasindaki sivi daha buyuyup buyumemeso hem kalbindeki seyin yok olup olmamasi gibi bunuda artik zamanla takipler gosterecek. Isin diger tatafo artik hep perinatoloji yemi gidicem arastirma hastanesimi dogum yapmaliyim. Bebekde sorun oluraa dogar dogmaz ameliyattada alinabilir hersey karisti tek dua artik.
ben perinetoloji gittim genetik danisman gonderildim ve genetik danismani kabul edersem kordonsentez yapilmasi isteniyor amiyonsentezmi ne vakti gecti benim icin kordonsentez ise bu carsambadan sonra yapilamiyor bu tes dusik riski amiyonteze gore daha yuksek eger aldirmayacaksan bu riske girme dedi. Bizde hersey Allahdan dedi ve yaptirmadik bi riske bebegimi atmadim. Bundan 1 ay sonrasi benim icin cok onemli hem kafasindaki sivi daha buyuyup buyumemeso hem kalbindeki seyin yok olup olmamasi gibi bunuda artik zamanlatakipler gosterecek. Isin diger tatafi artik hep perinatolojiyemi gidicem arastirma hastanesimi dogum yapmaliyim. Bebekde sorun olursa dogar dogmaz ameliyattadaalinabilir dedi docent doktor hersey karisti tek dua artik. Zaten riskli oldugum icin bu riske airetten girmedim. Ama doktor beynindeki seyin onemli oldunu belki gormucek belki yurumucek belki zeka geri olucak gibi seyler soyledi. Bundan sonrasi onemli cunku sivi sinirda ama perinatoliji ilerlicegi belli oluyorda dediHayırdır canim
Kizlar gobekleriniz ne alemde :) kac aylik gorunuyorsunuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?