2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ye benim ilk doz acitmisti vurulurken ama hic agri olmamisti. Ikinci dozu vurulurken hic hissetmedim ama 3 gun agridi kolum insallah agrimaz seninki

Herkes öyle söylüyor Can'ım
Çocuktan sonrasını düşünmek istemiyorum Zaten. Benim için bu hayatta tek önemli şey o artık. Onun sağlığı mutluluğu.
Yanlış hatırlamıyorsam sizde bizim gibi üniversitede tanışmıştınız. Biz eşimle 5 yılın sonunda evlendik ve çok iyi tanıdığımı düşünüyodum. Sağolsun iyidir de evlendikten sonra çok çok farklı huylar ortaya çıktı. Bu herkeste böyle bunu biliyorum ama insan üzülüyor zaman zaman. Evliliğimiz öyle kolayda olmadi ben bursalıyım eşim antalyalı. Kültür farklari oldu doğal olarak. Ailem vermek istemedi falan... neyse şuan çok şükür büyük sıkıntılarımız yok ama insan beklentisinden farklı durumlarla karşılaşınca hayal kırıklığına uğruyor. En iyisi insanın kimseden bir beklentisi olmadan, saygi çerçevesinde sağlıkla hayatına devam etmesi. Anne olmak insana güç katıyor. Evlat çok farklı, eşinden öte. Inşallah yaşayınca anlayacaksın, hayat anlam kazanıyor sanki. Şu da bir gerçek ki Allah eşlerimizi de başımızdan eksik etmesin, yoklukları daha zor..

Canım baba olduktan sonra geçecek. Sen güçleneceksin o evine bağlanacak. Hamilelikte ve ilk bir yıl çok zorlandım ben de. Ama şimdi çok daha iyi çok şükür. Tek söyleyeceğim sana geçiyor İnan.

Kizlar e bebek sitesinde bazi kiyafetlerde cok guzel ondirim var. 3 liraya dusmus tisortler falan ama hepsi tukenmis. Acaba mahzalarinda da var mi? Haberi olan var mi? Eger varsa hemen yarin gideyim.

Umraniye herkez cok yogun be doktorlar cok en kotusi soyluyor yer bulmakda cok zor oluyor bubyuzden zeynep kamilde devam ediyorum suanda hayatim ayrintilidan sonra acayip degisti. Ama ben anne olarak elimden geleni yapivam kordonsentez karnimda tedavi olsaydi belki bu riski goze alirdim ama kesin tedavisi yok dedi sadece hasta cocuk bakamiyorsan aldirmaknicin bu riski aliyormusuz docent kesinlikle doguracaksan bu riske hic girme dedi. Bende girmedim. Allah hepimize saglikli sihatli nasip etsm

Evet canım doğru hatırlıyorsun.
Bugüne kadar hep dua ettim Zaten eşimden daha çok önemsediğim sevdiğim bir seye sahip olabilmek için. Rabbim inş tattırır o duyguyu. Yarım kalmaz. Şimdiden hayat anlam kazandı bile çok şükür.

Canım baba olduktan sonra geçecek. Sen güçleneceksin o evine bağlanacak. Hamilelikte ve ilk bir yıl çok zorlandım ben de. Ama şimdi çok daha iyi çok şükür. Tek söyleyeceğim sana geçiyor İnan.
Umarım haklısınızdır Can'ım. Ben güçleneyim yeter. Onun dışında başka beklentim Yok :))
Bu arada büyük bir sorun da Yok şükür. Sadece biz kadınların ilgi beklentisi işte. Biraz daha önemsenmek. Eşinin hayatında herkesten öncelikli olabildiğini görmek. Bunlar da geçer mi bilmiyorum. Sanırım yaş ilerlese de insan büyümüyor. Anne olunca büyürüm inş :))

Hidrosefali eger sivi artarsa o teshis konulcak kalbindeki seyde down riskini arttiriyormus isallah bende atlatirim sıkıntili gunleri

Canım benim büyük stres yaşıyor gerçekten insan.Ama biz Allahtan gelen her şeye razıyız.Bir de bir şey olmicak Allahın izniylé. Sen takibini yaptır moralini yüksek tut dualarımız ve biz yanindayiz

Bende oyle yapicam pozitif ve dualarla yapacak birsey yok Allahdan gelene razi olmaliyiz isyan daha kotusu getirir. Rabbim insallah sagsalim nasip eder kucama hepinizin kucana insallah

Bende iyi dusunuyorum daha fazla etkilensn istemiyorum. Cok gecmis olsun yakinlarina bol bol dua edecegim insallah

Insallah bundan sonrasi sabir dua pozitif olmak. Yapacak birsey yok artik dedin gibi

Amiiiinn amiiiinn inşallah

Bi dogsun cok opecegim onu

Bende oyle dua ediyorum kendimi Allaha teslim ediyorum. Yolu yarilasakda hala cok gun var ama duayla atlatacaz insalah

Bende kurani bastan sona bitirmek istiyorum. Insallah bitirebilirde insirah yasin meryem yusuf durelerini tekrarlayabilirim.

Hic umudunu kesme canim ne degisen adamlar gordum.babalik cok degistiriyor ama kolay olmuyor maalesef cok yipratiyorlar.
Ah bende size yazarken agladim durdum hemde acimtim diye boyle sacma sapan bir durum varmi .hormonlar bizi birazda ele geciyor

Canim ne cok cekmisdin ama sonunu okumak iyi geldi gercekten Allah bozmasin
Kendi dolabinin bi kismini ona ayirabilirsin belki. Ya da odanda yer kaliyorsa kucucuk bir cekmeceli sifonyer gibi bir sey alabilirsin. Odanin buyuklugune bagli o da olmazsa alti cekmeceli besikler var oyle bisey de alinabilir
Benim dolabim cok zorda
Sifonyer gb duruyor simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…