- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #17.441
Valla ne tarafa yatacagimi bilemiyorum ki solda yatiyorum genelede onlarda solda sanirim ama baska turlu uyuyamiyorum artik tepki veriyolarsada yapacak biseyim kalmadi zaten sagdan sola donerken bazen esim yardim ediyoAyni seyi ben de dusunuyorum. Sol tarafima yatinca hep vuruyor acaba rahatsiz mi oluyor diye dusunmeden edemiyorum. Bu arada ben de kilolu hamile kaldim. İki adim atiyim hemen yoruluyorum. Bugun carsiya ciktim yilin sonu indirim vardir diye dolandim. 6bin adımda tukendim. Simdi bir yere oturdum karnimi doyuruyum biraz da diblebiyim diye. Burdan cikinca bir de civile bakip eve gecerim artik. Daha eve gecip biraz dinlenince markete cikacam vallahi cok yoruldum.
Ya bende hep erken oldugunu düşündüm de, mantikli dusununce de son ana birakinca hem maddi olarak daha cok zorlayacak, hem de daha cabuk yorulacaz. Bir de su yilbasi indirimlerini kacirmak istemedim bir kac parca aldim iste. Yatak-araba alisverisini subatta yapmayi dusunuyoruz esim bu ara pek hevesli bana kalsa yatagi arabayi nisana kadar almam ama. Biberondur, emzikdir, termometre, banyo malzemeleri gibi ihtiyaclari da artik her ciktigimda birini almayi dusunuyorum. Seninki de üçüzse keske bu indirimlerden faydalansaydin.Valla insannn hali kalmiyo dusunki bu haftalarda boleyiz ilerde nolur bilemiyorum rabbim hayirlisini nasip eder insallah.aslinda ufaktan alisveris yapmak istiyorum cunku bi kac hafta sonra hoc disari cikamicam gibi geliyo.ptrdugum binada asansor calismiyo maslesef 2 kat cikiyorum her disari cikip.eve girdigimde resmen tukeniyorum bide 3 uz alisverisi son haftalara kalmakda istemem neyin ne olcagi belli degil bi yandanda korkuyorum iste daha erken mi diye bakalim ya rabbim neylerse guzel eyler insallah cektigimiz zahmete degecek
Aslinda saglik ocagindan cok israr ettiler ama sanirim.doktorum her yonden riskli oldugum icin en ufak bi antibiyotik bile kullanmami istemiyo ki serklaj olmam gerek ama rahim azgini uyarmamk icin bekliyoruz iste
Ben bide tetenoz asisini yaptirmadim doktorum onermedi.neden diye sordum zaten benim gozetimim altinda olcaksin dogumda artik hersey steril eskisi gibi degil hic gerek yok ddi ama aklimda kaldi iyimi yaptim acaba
Aslinds cok istiyorum sole.icimden geldigince alisveris yapmak ama ne biliyim ya insan kotu tecrubeler yasayanica biraz daha temkinli davraniyo.bende besik falan olayini ayirtip doguma yakin almayi dusunuyorum.artik alisveriside liste yapip bi 2 gunde yapar cikarim zaten dogumdan sonra baya bi cikamicam icin herseyden fazlaca almak en mantiklisi galibaYa bende hep erken oldugunu düşündüm de, mantikli dusununce de son ana birakinca hem maddi olarak daha cok zorlayacak, hem de daha cabuk yorulacaz. Bir de su yilbasi indirimlerini kacirmak istemedim bir kac parca aldim iste. Yatak-araba alisverisini subatta yapmayi dusunuyoruz esim bu ara pek hevesli bana kalsa yatagi arabayi nisana kadar almam ama. Biberondur, emzikdir, termometre, banyo malzemeleri gibi ihtiyaclari da artik her ciktigimda birini almayi dusunuyorum. Seninki de üçüzse keske bu indirimlerden faydalansaydin.
Riskli gebelikse sen doktoruna guven o zaman icini rahat tut.
Ya cok kafami kucaladi ama 3 uz olcaklar ve sanirim rabbim insallah dusurmez ama kuvozde kalcaklar belki ona istinaden gozetim.altinda olcaksiniz diye bu yuzden demis olabilir diye dusundum bakalim yaDoktorundan daha iyi bilemeyiz ama sonuç ta yeni doğan bebislerimizin hicbir mikroba bağışıklığı yok sadece doğum değil doğum sonrası da var doğumdan sonra tetenoz aşısı karma asi içinde 2 aylık iken vurulucak diye hatırlıyorum o zamana kadar ne olur ne olmaz diye ben yapılmadı taraftariyim
Eger bu konuda kararsizsan sağlık ocağında hemsiren ile de görüş daha iyi açıklamayı oda yapacaktır. Hem farklı bir görüş de almış olursun
Her yinden riskliyim hem 3 uz hem pihilasma hem erken dogum artik once allaha sonra doktorlara emanetiz rabbim buyukturYa bende hep erken oldugunu düşündüm de, mantikli dusununce de son ana birakinca hem maddi olarak daha cok zorlayacak, hem de daha cabuk yorulacaz. Bir de su yilbasi indirimlerini kacirmak istemedim bir kac parca aldim iste. Yatak-araba alisverisini subatta yapmayi dusunuyoruz esim bu ara pek hevesli bana kalsa yatagi arabayi nisana kadar almam ama. Biberondur, emzikdir, termometre, banyo malzemeleri gibi ihtiyaclari da artik her ciktigimda birini almayi dusunuyorum. Seninki de üçüzse keske bu indirimlerden faydalansaydin.
Riskli gebelikse sen doktoruna guven o zaman icini rahat tut.
Ayni durumdayim .ben kilolu hamile kalidima bagliyorum .isin kotusu ben bile biktim kendimden adam nasil bikmasinBenim her gün bi yerim patlak veriyor eşim bıkacak diye korkuyorum:)) sırtımın ağrısından duramıyorum rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin ne diyim zormuş bir can taşımak
Stresten sanirim canim yani benim oyle oldu .birde normaldede bende sinir sikismasi var hepsi bir olmustu .Neden oluyormuş canım peki
Aynen ya duygularima tercuman olmussun .Ben de bu akşam annemle kavga ettim ağlayıp duruyorum.. acayip şanssızım.. eşimle edi büdü kaldık bu hamilelik sürecinde gelen giden bi işime yardım eden yok.. annem çalışıyor ama tatili var istese gelebilir.. yakındım kapadı telini açmıyor...temizlikçi tut diyo.. derdim sadece temizlik deil ki yanımda olsunçocuk doğunca şöyle yap böyle yap die fikir vermeleri çok olacak unutmayacağım bu yalnız günlerimi dinlemiycem onları. Eşim yapıyor her işi saolsun ama insan anne baba kardeş dediği kişilerden de ilgi bekliyor bugüne kadar ilk kez yakındım daha da kimseye bisi demem ama unutmayacağım da içim yanıyor.. ağaç kavuğundan mı çıktım ben bu dünyaya
Normal.canim dediğin gibi o ilaç yapiyo ilk başta çok şaşırmıştır bende sonra alistimKızlar bi de afedersiniz ama benim dışkım çok koyu renk
Ben gynoferon yüzünden diye düşünüyorum ama, çünkü ona başlayınca öyle oldu
İdrarı da dışkıyı da kötü kokutuyo
Normaldir değil mi
Canım evet. Kayınvalidem de gösterdi :) dediğin gibi çok basit. İp alıp.ben de başlayacağım :) teşekkür ederimBaktın mı canım
Karar verdim bundan sonra bende oyle olacagim onlar gibi once kendimi dusunecegim
Ayni durumdayim .ben kilolu hamile kalidima bagliyorum .isin kotusu ben bile biktim kendimden adam nasil bikmasin
Stresten sanirim canim yani benim oyle oldu .birde normaldede bende sinir sikismasi var hepsi bir olmustu .
Aynen ya duygularima tercuman olmussun .
Uzme kendini bende aylarca uzulup aglayip durdum .sonra misafir gibi gelip gittiler .Karar verdim bundan sonra bende oyle olacagim onlar gibi once kendimi dusunecegim
Amin canim saglikla mutlulukla insallah...Canım arkadaşlarım ve yavru bekleyen güzel anne adayları... Hepinize çok mutlu bir yıl diliyorum... Eşinizle ailenizle evlatlarımıza veeee bebişlerimizle çoook güzel bir yıl geçirelim İnşallah.... Kötü geçen yıllarımızı arkada bırakıp musmutlu yıllar dilerim mm...
Lcw yi cok kotuledi bi yakinim .cok guvenemiyorum oyuzden eminde degilim hani...Kizlar bebisimin ilk cicilerini aldim. E bebek te 5 al 4 ode vardi beyaz zıbınlarda ve tanesi 5 liraydi. 5 tane aldim 20 liraya. 8 cift corap aldim 8 liraydi galiba.
Lcw den 2li muslin ve 3 lu zibin aldim. İkisine 25 odedim. Bu arada aklinizda bulunsun; bence lcw nin kumaslari e bebekten daha guzel.
Bir de hep 6 aylik aldim 3 ayliklar ve yenidoganlar cok kucuk gorundu gozumeeve gidince resim atarim.
Canim yerini kesfediyormus nette okudum dun .Mrb kizlar nasilsiniz nasil gidiyo bebisleriniz nasillarvalla ben cok zorlaniyorum kilo ile hamile kalmak gercekten iyi bisey degilmis suan kendime o yuzden cok kiziyorum keske biraz zayif olsaydim diye.. neyse bunada sukur.ben hafif hafif hateket hissetmeye basldim cok sukur.harekette denmez de seyirme gibi bole pit pit bise vuruyo sagdan soldan ortdan ayni anda 3 u bianda harekete geciyo herlade.yani bi de sagima yatiyorum ordan vuruyo soluma yatiyorum ordan vuruyo acaba rahatsizmi oluyolar ki anlamadim
Ay cok guldum sanki beni taniyomussun gibi ayni ben iste .yok benden bi cacik olmaz .Yok canım olamazsın benim gözüm 30 yaşına doğru açıldı kaç kere senin dediğini dedim ama yine birşey olduğunda birşey yapılması gerektiğinde yırtık dondan fırlar gibi ben koştum bana yapılmayınca ağladım sızladım ama yinede huyumdan vazgecemedim yaptım.
Genlerimizde var ne yapcennnn
Ya cok kafami kucaladi ama 3 uz olcaklar ve sanirim rabbim insallah dusurmez ama kuvozde kalcaklar belki ona istinaden gozetim.altinda olcaksiniz 2diye bu yuzden demis olabilir diye dusundum bakalim ya
Fikrin degiscek diye dusunuyorum ben bebek arabasiz asla yapamam sanirim.Aile binasindayim zora geldimmi koyarim arabaya vinnKendi kendime hemen bebek arabası almama kararı aldım
Benim kanguru hevesim var senelerdir, boba 4g alcam
Arabamız var, oto koltuğu alcam, zaten her yere arabayl gidiyoruz
Zaten yaz bebeği olcak, yürüyerek çıktığımda da kanguruyla gezerim
Tabi şuan bu şekilde düşünüyorum ama doğunca fikrim değişebilir
Olur canim normal demir ilaci yaparKızlar bi de afedersiniz ama benim dışkım çok koyu renk
Normaldir değil mi
Canım sadece bebek olmuyor ki çocuk ne kadar küçükse yanında taşıdığın çanta o kadar büyük oluyor onu ne yapacaksın hiç belli olmuyor işleri bazen bir kaka yapıyorlar bele kadar her seferinde arabaya gidip çanta alamazsın ki tabi sen bilirsinKendi kendime hemen bebek arabası almama kararı aldım
Benim kanguru hevesim var senelerdir, boba 4g alcam
Arabamız var, oto koltuğu alcam, zaten her yere arabayl gidiyoruz
Zaten yaz bebeği olcak, yürüyerek çıktığımda da kanguruyla gezerim
Tabi şuan bu şekilde düşünüyorum ama doğunca fikrim değişebilir
Decavit kullanmaya başladıktan sonra olduKızlar bi de afedersiniz ama benim dışkım çok koyu renk
Normaldir değil mi
Aslinds cok istiyorum sole.icimden geldigince alisveris yapmak ama ne biliyim ya insan kotu tecrubeler yasayanica biraz daha temkinli davraniyo.bende besik falan olayini ayirtip doguma yakin almayi dusunuyorum.artik alisveriside liste yapip bi 2 gunde yapar cikarim zaten dogumdan sonra baya bi cikamicam icin herseyden fazlaca almak en mantiklisi galiba
Hepimizin bebisleri allaha emanet sıkma canini. Hepsi olur zamanla.Her yinden riskliyim hem 3 uz hem pihilasma hem erken dogum artik once allaha sonra doktorlara emanetiz rabbim buyuktur
Amin canim saglikla mutlulukla insallah...
Lcw yi cok kotuledi bi yakinim .cok guvenemiyorum oyuzden eminde degilim hani...
Canim yerini kesfediyormus nette okudum dun .
Anneler rahatsizmi oluyor diye dusunebilirmis ama degilmis benim de oyle oluyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?