2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla ne tarafa yatacagimi bilemiyorum ki solda yatiyorum genelede onlarda solda sanirim ama baska turlu uyuyamiyorum artik tepki veriyolarsada yapacak biseyim kalmadi zaten sagdan sola donerken bazen esim yardim ediyo

Ya bende hep erken oldugunu düşündüm de, mantikli dusununce de son ana birakinca hem maddi olarak daha cok zorlayacak, hem de daha cabuk yorulacaz. Bir de su yilbasi indirimlerini kacirmak istemedim bir kac parca aldim iste. Yatak-araba alisverisini subatta yapmayi dusunuyoruz esim bu ara pek hevesli bana kalsa yatagi arabayi nisana kadar almam ama. Biberondur, emzikdir, termometre, banyo malzemeleri gibi ihtiyaclari da artik her ciktigimda birini almayi dusunuyorum. Seninki de üçüzse keske bu indirimlerden faydalansaydin.
Aslinda saglik ocagindan cok israr ettiler ama sanirim.doktorum her yonden riskli oldugum icin en ufak bi antibiyotik bile kullanmami istemiyo ki serklaj olmam gerek ama rahim azgini uyarmamk icin bekliyoruz iste

Riskli gebelikse sen doktoruna guven o zaman icini rahat tut.

Ben bide tetenoz asisini yaptirmadim doktorum onermedi.neden diye sordum zaten benim gozetimim altinda olcaksin dogumda artik hersey steril eskisi gibi degil hic gerek yok ddi ama aklimda kaldi iyimi yaptim acaba

Doktorundan daha iyi bilemeyiz ama sonuç ta yeni doğan bebislerimizin hicbir mikroba bağışıklığı yok sadece doğum değil doğum sonrası da var doğumdan sonra tetenoz aşısı karma asi içinde 2 aylık iken vurulucak diye hatırlıyorum o zamana kadar ne olur ne olmaz diye ben yapılmadı taraftariyim
Eger bu konuda kararsizsan sağlık ocağında hemsiren ile de görüş daha iyi açıklamayı oda yapacaktır. Hem farklı bir görüş de almış olursun

Aslinds cok istiyorum sole.icimden geldigince alisveris yapmak ama ne biliyim ya insan kotu tecrubeler yasayanica biraz daha temkinli davraniyo.bende besik falan olayini ayirtip doguma yakin almayi dusunuyorum.artik alisveriside liste yapip bi 2 gunde yapar cikarim zaten dogumdan sonra baya bi cikamicam icin herseyden fazlaca almak en mantiklisi galiba

Ya cok kafami kucaladi ama 3 uz olcaklar ve sanirim rabbim insallah dusurmez ama kuvozde kalcaklar belki ona istinaden gozetim.altinda olcaksiniz diye bu yuzden demis olabilir diye dusundum bakalim ya

Her yinden riskliyim hem 3 uz hem pihilasma hem erken dogum artik once allaha sonra doktorlara emanetiz rabbim buyuktur

Kendi kendime hemen bebek arabası almama kararı aldım
Benim kanguru hevesim var senelerdir, boba 4g alcam
Arabamız var, oto koltuğu alcam, zaten her yere arabayl gidiyoruz
Zaten yaz bebeği olcak, yürüyerek çıktığımda da kanguruyla gezerim
Tabi şuan bu şekilde düşünüyorum ama doğunca fikrim değişebilir

Benim her gün bi yerim patlak veriyor eşim bıkacak diye korkuyorum:)) sırtımın ağrısından duramıyorum rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin ne diyim zormuş bir can taşımak
Ayni durumdayim .ben kilolu hamile kalidima bagliyorum .isin kotusu ben bile biktim kendimden adam nasil bikmasin
Neden oluyormuş canım peki
Stresten sanirim canim yani benim oyle oldu .birde normaldede bende sinir sikismasi var hepsi bir olmustu .
Aynen ya duygularima tercuman olmussun .
Uzme kendini bende aylarca uzulup aglayip durdum .sonra misafir gibi gelip gittiler .Karar verdim bundan sonra bende oyle olacagim onlar gibi once kendimi dusunecegim

Kızlar bi de afedersiniz ama benim dışkım çok koyu renk
Ben gynoferon yüzünden diye düşünüyorum ama, çünkü ona başlayınca öyle oldu
İdrarı da dışkıyı da kötü kokutuyo
Normaldir değil mi

Normal.canim dediğin gibi o ilaç yapiyo ilk başta çok şaşırmıştır bende sonra alistim

Karar verdim bundan sonra bende oyle olacagim onlar gibi once kendimi dusunecegim

Yok canım olamazsın benim gözüm 30 yaşına doğru açıldı kaç kere senin dediğini dedim ama yine birşey olduğunda birşey yapılması gerektiğinde yırtık dondan fırlar gibi ben koştum bana yapılmayınca ağladım sızladım ama yinede huyumdan vazgecemedim yaptım.
Genlerimizde var ne yapcennnn

Aynen bende kilolu hamile kaldım adamlar bıkmakta haklılar:) doğum olsun hayırlısıyla kilolardan kurtulucam

Amin canim saglikla mutlulukla insallah...
Lcw yi cok kotuledi bi yakinim .cok guvenemiyorum oyuzden eminde degilim hani...
Canim yerini kesfediyormus nette okudum dun .
Anneler rahatsizmi oluyor diye dusunebilirmis ama degilmis benim de oyle oluyor da

Ay cok guldum sanki beni taniyomussun gibi ayni ben iste .yok benden bi cacik olmaz .
Ama en azindan oglumun kizimin hakkini korurum artik

Ya cok kafami kucaladi ama 3 uz olcaklar ve sanirim rabbim insallah dusurmez ama kuvozde kalcaklar belki ona istinaden gozetim.altinda olcaksiniz 2diye bu yuzden demis olabilir diye dusundum bakalim ya

Canım üçüz bebek beklediğini biliyorum. Zaten zor bir durum 3 kaybın vardı doğru hatırlıyorsam. Zaten cok fazla risk faktoru var.Sen doktoruna güven ve kafandaki soru işaretlerini ve saglik ocağında ısrar etmelerini doktorunla paylaş. Yine seni rahatlatıp yönlendirecek olan o.
Çok kilolu bir halde hamile kalmadım ama bende çok agirlastim ve ben senin gibi üç bebek taşımıyorum.
Allah kolaylık versin canım.
Bu aralar pek bebislerinin fotolarını paylaşmıyorsun niden

Fikrin degiscek diye dusunuyorum ben bebek arabasiz asla yapamam sanirim.Aile binasindayim zora geldimmi koyarim arabaya vinn kacarim diye dusunuyorum .ilk cocugumuda avmlerde buyuttum zaten aglanicak halime guluyorum.
Olur canim normal demir ilaci yapar

peri masali canım sende benim gibiysen o zaman al beni vur sana belki aklımız başımıza gelir.
Bir de sinir olduğum
sen herzaman yaparsın lafı bile geçmez başkasi bir kere yapar dillerinden düşmez.
Sonra kendileri yapmaz mesela aramaz sormaz birşey yok sen yapmazsın oooo ne hayirsizligin kalır ne bunu senden beklemezdimleri. Yanında da bonus gözyaşları.
Ama biz alıştırdık karşılıksız yardım yapınca bu bizim görevimizmiş gibi dusunduler. Azıcık da güçlü görünce bizleri daha da rahata erdiler.
Ay ne bilim anlatırken şiştim

Canım sadece bebek olmuyor ki çocuk ne kadar küçükse yanında taşıdığın çanta o kadar büyük oluyor onu ne yapacaksın hiç belli olmuyor işleri bazen bir kaka yapıyorlar bele kadar her seferinde arabaya gidip çanta alamazsın ki tabi sen bilirsin ama ben kızımda önce değil de 2 aylık olunca falan almıştım görev yaptığımız yeter gidecek bir yer yoktu maalesef :/
Decavit kullanmaya başladıktan sonra oldu

Her yinden riskliyim hem 3 uz hem pihilasma hem erken dogum artik once allaha sonra doktorlara emanetiz rabbim buyuktur
Hepimizin bebisleri allaha emanet sıkma canini. Hepsi olur zamanla.

Bilmiyorum o kadarini. Aman zaten 3-5 ay anca giyecekler. İc kiyafetine cok para vermek mantikli gelmedi bana zibinlara dalan. Simdi ekleyecem aldiklarimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…