2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlarr bebisimin ilk giysileri. Yilsonu indirimi vardir diye dayanamadim aldim. Yenidoganlar gozume cok kucuk gorundu. Hatta 3 ayliklarda kucuk gorundu cogunu 6 aylik aldim umarim pisman olmam beyaz olanlarin oldugu resim e bebekten. 6 zibin(2 uzun kol,1yarim kol,2 kolsuz) ve 2 paket 4 lu corup (toplam 8 cift) 28 lira tuttu.

Renkli olanlar da lcw den. 3 lu zibin 15, 2li muslin ortu 10 liraydi.

Bu arada civilde de fiyatlar cok uygundu. Ama oraya esimle gidecem. Zaten ilk esyalarını onsuz aldim siye trip atacaktir kesin civilden bir sey almadim o yuzden.

Eklentiler

• 0883FFA4-2FBE-4F49-BDD2-C0A113CACEFA.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 95
  • 21766CD4-3454-4523-9484-89B7A238B900.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 91
Güle güle kirletsin Minigin inşallah bikac küçük zıbın al derim lazım olacak çokça

Sorun zaten sitres sinirlenmicem diyorum ne olursa olsun takmicam bagirmicam diyorum beni cildirrtmayi basariyolar. Yani hep sitres elde degil artik olmuyor. Bende diyorum bebegim onemli aman bosver ama karsindaki seni cildirtmayi basariyor malesef

Çok tatlılar güle güle giysin

Allah razi olsun kuzum benim.eminim ki 3 de 1 i de ayni ben daha cok kilomu tasiyamiyo gibiyim aslinda bi kac kere paylastim ama sole yakisikli bi kac poz cekemedik malesef.bende hep bundan sikayet ediyorum ne zaman sole ellerini aayaklarini yuzlerini gorcem diye ama cok ic iceler tam yakalayamiyoruz.insallah detaylida aticam

Ohhh masallah subhanallah rabbim gule gule giydirmeyi nasip etsin insallah

Evet bende de öyle gyno dan şüphelendim Kase nin içine biraz suya boşalttım şu simsiyah oldu ondan oluyomuş

M Aşallah soficiiim bu ne güzellik ya gözlerimiz şenlendi Amin inşallah 2018 bize çok güzel şeyler getirecek

olduk 22. Hafta bebegin tekmelerini hani hissedecektik.elini karnına koydugunda hareket hissediyor musun ? Benim en cok hissettigim bu bugünlerde.eskiden daha cok kıpırdıyordu benim de.
Benim öyle güzel hareket ediyoduki olmadık yerde güldürüyordu aşıdan sonra 3-4 gündür hissetmiyorum

Yıl oldu 2018 hala bebişimi hissedemiyorum
Çok uslu bir bebişin olacak demekki ben ilk kızımda öyleydim pek hareket etmezdi 9ay boyunca da öyleydi maşallah 6senedirde beni hiç ama hiççç üzmedi kitap gibi çocuk uyku yemek oyun okul hiç sıkıntı yaşamadık, şimdi bu 2 numara takırtukur habire icraatta içeride bir saniye durmuyor.. doğduğunda kızımın ablasının tam tersi olursa işimiz var valla bence sakin sakin dursun boşver ses etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…