- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #17.461
Güle güle kirletsin Minigin inşallah bikac küçük zıbın al derim lazım olacak çokçaKizlarr bebisimin ilk giysileri. Yilsonu indirimi vardir diye dayanamadim aldim. Yenidoganlar gozume cok kucuk gorundu. Hatta 3 ayliklarda kucuk gorundu cogunu 6 aylik aldim umarim pisman olmambeyaz olanlarin oldugu resim e bebekten. 6 zibin(2 uzun kol,1yarim kol,2 kolsuz) ve 2 paket 4 lu corup (toplam 8 cift) 28 lira tuttu.
Renkli olanlar da lcw den. 3 lu zibin 15, 2li muslin ortu 10 liraydi.
Bu arada civilde de fiyatlar cok uygundu. Ama oraya esimle gidecem. Zaten ilk esyalarını onsuz aldim siye trip atacaktir kesincivilden bir sey almadim o yuzden.
Evet canım kurban adayabilirsin küçük bir kurban mesela. Ben adağın nimetine çok inanıyorum. İnşallah bir dahaki ay çok güzel şeyler duyarsın. Ama söyleyeyim herşeyin başı stres inan. Bir tanıdığımız vardı organik beslenirdi gerçekten hiç paketli katkılı bişey yememiştir ama çok stresliydi bağırsak kanseri oldu. Genlerinde de Yok yani çok şaşırdık. Nice insan var herşeyi yiyor içiyor daha sağlıklı. Hstalıksız geçiyor ömrü. Nedeni kesinlikle stres. Herşeyi bir kenara koy evlatlarını düşün. Emin’im çok zordur ama onların vefasızlığı düşüncesizliği sana stres yaşatmasın. Sen iyi olursan bebeğin de iyi olur inşallah
Kizlarr bebisimin ilk giysileri. Yilsonu indirimi vardir diye dayanamadim aldim. Yenidoganlar gozume cok kucuk gorundu. Hatta 3 ayliklarda kucuk gorundu cogunu 6 aylik aldim umarim pisman olmambeyaz olanlarin oldugu resim e bebekten. 6 zibin(2 uzun kol,1yarim kol,2 kolsuz) ve 2 paket 4 lu corup (toplam 8 cift) 28 lira tuttu.
Bu arada civilde de fiyatlar cok uygundu. Ama oraya esimle gidecem. Zaten ilk esyalarını onsuz aldim siye trip atacaktir kesincivilden bir sey almadim o yuzden.
Allah razi olsun kuzum benim.eminim ki 3 de 1 i de ayni ben daha cok kilomu tasiyamiyo gibiyimCanım üçüz bebek beklediğini biliyorum. Zaten zor bir durum 3 kaybın vardı doğru hatırlıyorsam. Zaten cok fazla risk faktoru var.Sen doktoruna güven ve kafandaki soru işaretlerini ve saglik ocağında ısrar etmelerini doktorunla paylaş. Yine seni rahatlatıp yönlendirecek olan o.
Çok kilolu bir halde hamile kalmadım ama bende çok agirlastim ve ben senin gibi üç bebek taşımıyorum.
Allah kolaylık versin canım.
Bu aralar pek bebislerinin fotolarını paylaşmıyorsun niden
Insallh canm allah buyukHepimizin bebisleri allaha emanet sıkma canini. Hepsi olur zamanla
Bak buna sevindim iste.yoksa heryerden isgal altindayim yatacak yer bulamadim kendime bazen oturarak uyumayi bile dusunuyorum yani :)Canim yerini kesfediyormus nette okudum dun .
Anneler rahatsizmi oluyor diye dusunebilirmis ama degilmis benim de oyle oluyor da
Ohhh masallah subhanallah rabbim gule gule giydirmeyi nasip etsin insallahKizlarr bebisimin ilk giysileri. Yilsonu indirimi vardir diye dayanamadim aldim. Yenidoganlar gozume cok kucuk gorundu. Hatta 3 ayliklarda kucuk gorundu cogunu 6 aylik aldim umarim pisman olmambeyaz olanlarin oldugu resim e bebekten. 6 zibin(2 uzun kol,1yarim kol,2 kolsuz) ve 2 paket 4 lu corup (toplam 8 cift) 28 lira tuttu.
Evet bende de öyle gyno dan şüphelendim Kase nin içine biraz suya boşalttım şu simsiyah oldu ondan oluyomuşKızlar bi de afedersiniz ama benim dışkım çok koyu renk
Ben gynoferon yüzünden diye düşünüyorum ama, çünkü ona başlayınca öyle oldu
İdrarı da dışkıyı da kötü kokutuyo
Normaldir değil mi
M Aşallah soficiiim bu ne güzellik ya gözlerimiz şenlendiEki Görüntüle 2087059 Kızımla hepinizi kocaman kocaman öpüyoruzzzzzz ve hepinize mısmutlu Yeni yıllar diliyoruz2018 Bebişlerimizi sağlıkla bir bir kucakladıgımız unutamayacağımız mis gibi anılarla dolu bir yıl olsun inşallahhh
İlk bebek ama normalYıl oldu 2018 hala bebişimi hissedemiyorum
Yıl oldu 2018 hala bebişimi hissedemiyorum
Yok çok düzenli hissesiyordum aşıdan sonra 3-4 gündür hissetmiyorumİlk bebek ama normal
Benim öyle güzel hareket ediyoduki olmadık yerde güldürüyordu aşıdan sonra 3-4 gündür hissetmiyorumolduk 22. Hafta bebegin tekmelerini hani hissedecektik.elini karnına koydugunda hareket hissediyor musun ? Benim en cok hissettigim bu bugünlerde.eskiden daha cok kıpırdıyordu benim de.
Canımmmm o bakan gözlerin sahibinin kalp güzelliği biliyorsunM Aşallah soficiiim bu ne güzellik ya gözlerimiz şenlendiAmin inşallah 2018 bize çok güzel şeyler getirecek
Çok uslu bir bebişin olacak demekkiYıl oldu 2018 hala bebişimi hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?