- 2 Ocak 2018
- 87
- 111
- 8
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #17.661
hayırlı olsun hoşgeldin aramızamerhaba kızlar , herkese mutlu yıllar diliyorum :)
ben de aranıza yeni katıldım :) yazdıklarınızın çoğunu okudum , benim bebeğimin cinsiyetine kız gibi dediler göstermedi pek :) ama 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gircem o zaman tam belli olur diye düşünüyorum :) o yüzden daha bebişe hiç bişey almadım
Günaydın arkadaşlar, ben yaşadığım yerde bir arkadaşın önerisiyle hamile yogasına başlamaya karar verdim. Rahatlatıcı ve normal doğuma hazırlayıcı etkileri varmış. Yoga eğitmeni doktorumdan yapabilir raporu ile başlayabilir dedi. Bu hafta doktorumla görüşüp başlamayı düşünüyorum. Aranızda başlayan var mı?
hayırlı olsun hoşgeldin aramıza, benimde belli değil , hemen hemen aynı günlerdeyiz , bende 10 gün sonra öğrenicem inşallah
gebe okulundaki ebe hemşiremiz, devlet hastanesinde hangi doktor nöbetçi olursa o doğum yaptırıyor dedi, eğitim ve araştırma da nasıl olur bilmiyorum canımKizlar daha once dogum yapanlara ve bu konuda fikri olanlara bir sey soracagim. Egitim arastirmada dogum yaparken doktor secebiliyor miyiz? Yoksa ogun kim nibetteyse dogumhanedeyse o mu geliyor? Mesela gece dogurmam gerekti? Kim dogurtacak beni. ?
Randevudan çıktım kızlar... 20+2yim aslında ama 19+6 çıkıyor minik 3 gün gerilik var ama doktor sorun değil dedi herşeyi iyi gözüküyor dedi gerçi yine bir doktormuş adını çık duydum beni o cesaretlendirdi... Çok şükür Rabbime şimdilik iyiz kızımla Rabbim sonumuzu iyi etsin inşallah.... Ayrıntılı için 18 ocağa gün verdi tekrar devlette mi yaptırsam diye düşünüyorum aslında şuan bakalım nasip İnşallah
kızlar merhabalar,
size bir sorum olucak , ben KEFİR içmek istiyorum ama içebilir miyiz,
doktor randevuma çok var, devlete gidiyorum tel de vs sorma imkanımız pek olmuyor,
aranızda içen var mı, eğer sakıncası varsa hiç başlamıcam,
kabızlığa çok iyi geliyormuş, şimdiden saygılar
çok sağolun kızlar, abartmadan günde bir bardak başlıcam o zaman
, bebeğimi hâlâ kelebek kıpırtısı yada titreme gibi çok hafif hissediyorum,
normal mi sizce, yoksa benim bebek pek hareketli değil, ondan mı acaba,
ultrason da doktor dürte dürte zor bakıyor, yerinden gayet memnun herhalde
Selam kızlarbiz de netleştirdik şükür cinsiyeti. Kız diye beklerken oğluşum ters köşe yaptı bizi :) önceleri çok net hissetmiyorum derken bugün resmen coşmuş durumda paşam :) henüz hissedemeyenler benim gibi gerilmeyin 20.haftadan sonra başlıyor hareketlenmeler onu hissetmek bambaşka bir duygu şükürler olsun rabbim e isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
merhaba kızlar , herkese mutlu yıllar diliyorum :)
ben de aranıza yeni katıldım :) yazdıklarınızın çoğunu okudum , benim bebeğimin cinsiyetine kız gibi dediler göstermedi pek :) ama 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gircem o zaman tam belli olur diye düşünüyorum :) o yüzden daha bebişe hiç bişey almadım
Canım doktorlar 10 güne kadar normal buluyor.. Ama benim kötü bi tecrübem var gerilik le ilgili bebeğimi buyuzden kaybettim Oyüzden sankii 1 saat geri dese yine tedirgin olucam gibi... Aslında şuan kötü bişey yok ilerlememesi önemli... İlerde toparlar yada ufak tefek bir bebiş olur ondan korkmuyorum... Allaha emanet yavrularımız canım seninki de normal şuan fl ölçümü yapılarak çıkıyor bu ölçüm ama karın ve baş çevreside önemli tabi diğer gebelikte hepsi geriydi Allah korusun inşallah Rabbim kimseye ve banada göstermesinCanım üç günlük gerilik fl'den mi kaynaklı ? Benimde son kontrolümde baş ve karın çevresi birkaç gün önde fl boyu 5gün geriydi. Ama hepsinin ortalaması sat ve usg ile uyumlu tarihi gösteriyor.
evet canım,Bende gebelikte kefirin çok faydalı olduğunu biliyorum ama hoşlanmadığım için içmiyorum yoksa zarar bi yana yararlı olur tüketmek
gözün aydın olsun canım, ben sormuştum az kaldı bizler içindeSelam kızlarbiz de netleştirdik şükür cinsiyeti. Kız diye beklerken oğluşum ters köşe yaptı bizi :) önceleri çok net hissetmiyorum derken bugün resmen coşmuş durumda paşam :) henüz hissedemeyenler benim gibi gerilmeyin 20.haftadan sonra başlıyor hareketlenmeler onu hissetmek bambaşka bir duygu şükürler olsun rabbim e isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
1 yada 2 haftamız daha var canım hissetmemizeSeninle Günlerimiz aynı sayılır ben hiç daha hissetmedim Ya da hissediyorum ama farkında değilim bilmiyorum
ben içiyorum canım kefir şuanda da kefirli yoğurt yiyiorum hattaakızlar merhabalar,
size bir sorum olucak , ben KEFİR içmek istiyorum ama içebilir miyiz,
doktor randevuma çok var, devlete gidiyorum tel de vs sorma imkanımız pek olmuyor,
aranızda içen var mı, eğer sakıncası varsa hiç başlamıcam,
kabızlığa çok iyi geliyormuş, şimdiden saygılar
evet canım, iyi oldu valla herkes sağolsun yardımcı oldu, benim pimpirik bir görümcem var,ben içiyorum canım kefir şuanda da kefirli yoğurt yiyiorum hattaabenim derdim kabızlık falan değilde bağışıklık sistemini çok güzel ayakta tutuyor,malum hastalıgın ortasında çalıştıgım için güçlü olmaya ihtiyacım var,hiç bir sıkıntı olmaz iç gitsin sen de
canim ben sezeryan oldum kontrole gittim nst de bebekte sanci cikinca yatis verdiler 3. gun suyum gelmis bebis ters bendede sanci basldi gece apar topar doguma aldilar ve kendi doktorum yaptirmadi nobetci kimse o yaptirdi ve bildim kadariyla normal dogumu ebeler hemsireler yaptiriyor doktor gelmiyor bilen varsa aydinlatir seni zatenKizlar daha once dogum yapanlara ve bu konuda fikri olanlara bir sey soracagim. Egitim arastirmada dogum yaparken doktor secebiliyor miyiz? Yoksa ogun kim nibetteyse dogumhanedeyse o mu geliyor? Mesela gece dogurmam gerekti? Kim dogurtacak beni. ?
Sofi afiyet olsun kendin mi mayalıyorsun Pekiben içiyorum canım kefir şuanda da kefirli yoğurt yiyiorum hattaabenim derdim kabızlık falan değilde bağışıklık sistemini çok güzel ayakta tutuyor,malum hastalıgın ortasında çalıştıgım için güçlü olmaya ihtiyacım var,hiç bir sıkıntı olmaz iç gitsin sen de
Canım doktorlar 10 güne kadar normal buluyor.. Ama benim kötü bi tecrübem var gerilik le ilgili bebeğimi buyuzden kaybettim Oyüzden sankii 1 saat geri dese yine tedirgin olucam gibi... Aslında şuan kötü bişey yok ilerlememesi önemli... İlerde toparlar yada ufak tefek bir bebiş olur ondan korkmuyorum... Allaha emanet yavrularımız canım seninki de normal şuan fl ölçümü yapılarak çıkıyor bu ölçüm ama karın ve baş çevreside önemli tabi diğer gebelikte hepsi geriydi Allah korusun inşallah Rabbim kimseye ve banada göstermesin
Merhaba hoş geldin aramıza
Günlerimiz aynı süper :) takipte kalalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?