- 14 Ekim 2017
- 166
- 307
- 103
- 47
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #17.621
Hadi inşallah güzel haberlerle cikarsin bol bol.seyret bebisini çok keyifli oluyoKızlar benimde ayrıntılı ultrason bugün çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır
Kızlar geçen hafta bugun için randevu almıştım devlet hastanesinden maddi anlamda sıkışıklığım var şu sıralar acaba devlette mi olsam diyorum sezeryan... Eşim sen düşünme diyor ama bir tek ben değilimki çocuklar var masrafları var ne yapıcam bilmiyorum... Devlete nezaman gitsem kötü duygularla geri dönüyorum don kaybımdan dolayı doktorlarda zaten her kötüyü söyler malum aklımda birsürü soru işareti... Randevum 2 de dua edin iyi şeyler duyayım ayrıntılı ultrasyon pazartesi günü onuda ayrı bekliyorum
Banada devlette ki bir doktor son gittiğim de araştırmada yapsan iyi olur demişti bu gebelikte bi sıkıntı yoktu oan ama geçmişe dayalı söylüyorlar... Can sıkıcı şeyler duymaktan korkuyorum.. Fobi haline geldi bana doktora gitmek inanki 1.5 yıldır ne gitsem sıkıntı olunca elimde değilBende ozelde dogum yapmak istiyorum ama bebegimde sorun olabilcegi icin devlette dogurucam galiba arastirma hastanesinde ve o hastanede henuz bildim bi doktor bile yok bendd ne yapmalim bilmiyorum
Peki yenidogan dedigimiz takimlar kac kilo araligi icin. Yani 3500 den fazla dogan bebeklere yenidogan takimlar olmaz miİşte biraz havayla alakalı kücük oldukları icin hemen temmuzda giyemeyebilirler bise cocuklada alakalı benim oglum 3400 dogdu mesela 1-3 az giydi
Hamile pilatesine basladim bende gecen hafta haftada iki gun gidiyorum. Hem hava degisikligi hem de agrilara iyi geliyor.Günaydın arkadaşlar, ben yaşadığım yerde bir arkadaşın önerisiyle hamile yogasına başlamaya karar verdim. Rahatlatıcı ve normal doğuma hazırlayıcı etkileri varmış. Yoga eğitmeni doktorumdan yapabilir raporu ile başlayabilir dedi. Bu hafta doktorumla görüşüp başlamayı düşünüyorum. Aranızda başlayan var mı?
çok teşekkür ederimsofiarya Size iyi yıllar...ne tatlısınız öyle annesi...ben tostoparlak oldum...oğlumda sadece karnım vardı şimdi belim popom göğüslerim...
Canım bEn çok beğendim fiyatı nedir acabaKızlar bu beşiği almak istiyoruz sizce nasıl?anne yanı beşik de oluyorEki Görüntüle 2087575
518 ₺ canım uykuseti ve cibinlik de dahil çok hoşuma gittiCanım bEn çok beğendim fiyatı nedir acaba
Canım aynısı başka mağazalarda 300 küsürlerde gördüm biz bu markanın sepet halini aldık hatta seninki gbiydi arada kalmıştım sonra sepeti tercih ettim uyku seti de dahil 330 a aldım n11 den 2 ay önce ama uyku seti böyle mavi ayıcıklı falan değildi bnm gördüğüm zaten bizim ki kız518 ₺ canım uykuseti ve cibinlik de dahil çok hoşuma gitti
Kraft almistim daha once ogluma marka olarak tavsiye ederim .simdi 2.dede kullanacagim .Selam kızlar park beşik için marka önerisi olan var mı acaba
Kullandim etkisi az sanirim yada bana oyle geldi.Gecmis olsun canim
Babam da şurubu bitince hapını kullanıyor aynı şey sonuçta değil mi
Sen bilirsin yine de
Yapmak laxim canim benim catlaklar simdiden aldi basini gitti nasil kapanir bilmemKızlar nette gezerken bunu buldum paylaşayım dedim belki işimize yarar
DOĞUM SONRASI ÇATLAKLARI GİDERİR
1 adet ayvanın çekirdeklerini çıkarın ve yarım bardak suyun içinde 1 gece bekletin. Sabah bu karışımı süzgeçten geçirip 3 kaşık Hindistan cevizi suyu ekleyin. Hazırladığınız kürü her gün çatlak bölgelere masaj yaparak sürün
5-6 tane ayva çekirdeğini 1 çay bardağı suyla 10 dakika kaynatıp çocuğunuza içirdiğinizde ishalin kesilmesini sağlar.
İshal için yapılan çay aynı zamanda cilde uygulandığında dudak çatlamaları, egzama, meme ucu yaraları ve yanıkların tedavisinde kullanılabilir.
Kullandim pek rahatlatmadi sabahladim canimCanım ben hem gaviskon hemde metsil tablet kullaniyorum
rahatlatiyorsa kullanabilirsin
İnternet sitesindemi görmüştün canım yazarmısın nerden aldığını benimde sepetler hoşuma gidiyor ama sepeti belli bir süre kullanabileceğim tekrar beşik almam gerekecek sepeti koyacak yerim olmayacaktıCanım aynısı başka mağazalarda 300 küsürlerde gördüm biz bu markanın sepet halini aldık hatta seninki gbiydi arada kalmıştım sonra sepeti tercih ettim uyku seti de dahil 330 a aldım n11 den 2 ay önce ama uyku seti böyle mavi ayıcıklı falan değildi bnm gördüğüm zaten bizim ki kız Eki Görüntüle 2087583
n11 yazmışsın zaten yeni gördümCanım aynısı başka mağazalarda 300 küsürlerde gördüm biz bu markanın sepet halini aldık hatta seninki gbiydi arada kalmıştım sonra sepeti tercih ettim uyku seti de dahil 330 a aldım n11 den 2 ay önce ama uyku seti böyle mavi ayıcıklı falan değildi bnm gördüğüm zaten bizim ki kız Eki Görüntüle 2087583
Aynen ben ilk altı ay yanımda tutxam sonra odasına koycam bebişi sepet olanı saklamak için yer lazım oluyo çnkü iki parça geliyo diğeri daha parça parça sanki onu saklamak daha rahat olur senin attığınla aynı marka zaten bi tek uyku seti başka ondan fiyat yüklemişn11 yazmışsın zaten yeni gördüm
Kızlar bende bu sepet beşiklerden almak istiyorum ama en fazla 1 yıl yatilabiliyomus kararsız kaldım bendeEki Görüntüle 2087584 Bak canım şimdi baktım 329 tl istersen gir bak bi videosu falan da var
Yani ewet bnce 1 yıl bile fazla bu sepetolan cok derin değil çünkü ben odasını da yapcam şindiden o yüzden böyle aldım park yataklar pek hoşuma gitmediKızlar bende bu sepet beşiklerden almak istiyorum ama en fazla 1 yıl yatilabiliyomus kararsız kaldım bende
Canim kotu dusunme devlette dogum yapan cok tanidigim var hakkinda hayirlisi olsun devlette iyi yerler var baktin olmadi Rabbim bi kolaylik verir yineKızlar geçen hafta bugun için randevu almıştım devlet hastanesinden maddi anlamda sıkışıklığım var şu sıralar acaba devlette mi olsam diyorum sezeryan... Eşim sen düşünme diyor ama bir tek ben değilimki çocuklar var masrafları var ne yapıcam bilmiyorum... Devlete nezaman gitsem kötü duygularla geri dönüyorum don kaybımdan dolayı doktorlarda zaten her kötüyü söyler malum aklımda birsürü soru işareti... Randevum 2 de dua edin iyi şeyler duyayım ayrıntılı ultrasyon pazartesi günü onuda ayrı bekliyorum
Bnde icmemeye calisiyorum. Dun mecbur kaldim yapcak birsry yok.Gaviskon baş ucumda duruyor resmen gece 3 kere içtiğim oluyor yoksa uyku haram oluyor zararsız, biliyorum ama gece açken de içmek nekadar zararsız onu bilmiyorum
Canim cok guzelmis .kullanislida sik ta .Kızlar bu beşiği almak istiyoruz sizce nasıl?anne yanı beşik de oluyorEki Görüntüle 2087575
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?