2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bende ozelde dogum yapmak istiyorum ama bebegimde sorun olabilcegi icin devlette dogurucam galiba arastirma hastanesinde ve o hastanede henuz bildim bi doktor bile yok bendd ne yapmalim bilmiyorum

Bende ozelde dogum yapmak istiyorum ama bebegimde sorun olabilcegi icin devlette dogurucam galiba arastirma hastanesinde ve o hastanede henuz bildim bi doktor bile yok bendd ne yapmalim bilmiyorum
Banada devlette ki bir doktor son gittiğim de araştırmada yapsan iyi olur demişti bu gebelikte bi sıkıntı yoktu oan ama geçmişe dayalı söylüyorlar... Can sıkıcı şeyler duymaktan korkuyorum.. Fobi haline geldi bana doktora gitmek inanki 1.5 yıldır ne gitsem sıkıntı olunca elimde değil

İşte biraz havayla alakalı kücük oldukları icin hemen temmuzda giyemeyebilirler bise cocuklada alakalı benim oglum 3400 dogdu mesela 1-3 az giydi
Peki yenidogan dedigimiz takimlar kac kilo araligi icin. Yani 3500 den fazla dogan bebeklere yenidogan takimlar olmaz mi

sofiarya Size iyi yıllar...ne tatlısınız öyle annesi...ben tostoparlak oldum...oğlumda sadece karnım vardı şimdi belim popom göğüslerim...

Hamile pilatesine basladim bende gecen hafta haftada iki gun gidiyorum. Hem hava degisikligi hem de agrilara iyi geliyor.

sofiarya Size iyi yıllar...ne tatlısınız öyle annesi...ben tostoparlak oldum...oğlumda sadece karnım vardı şimdi belim popom göğüslerim...
çok teşekkür ederim ben de ilk kızımda yusyuvarlaktım 35kilo almıştım ama bu kızımda stabil gidiyorum bakalım çok şişmedim daha

518 ₺ canım uykuseti ve cibinlik de dahil çok hoşuma gitti
Canım aynısı başka mağazalarda 300 küsürlerde gördüm biz bu markanın sepet halini aldık hatta seninki gbiydi arada kalmıştım sonra sepeti tercih ettim uyku seti de dahil 330 a aldım n11 den 2 ay önce ama uyku seti böyle mavi ayıcıklı falan değildi bnm gördüğüm zaten bizim ki kız

Selam kızlar park beşik için marka önerisi olan var mı acaba
Kraft almistim daha once ogluma marka olarak tavsiye ederim .simdi 2.dede kullanacagim .
Gecmis olsun canim
Babam da şurubu bitince hapını kullanıyor aynı şey sonuçta değil mi
Sen bilirsin yine de
Kullandim etkisi az sanirim yada bana oyle geldi.
Yapmak laxim canim benim catlaklar simdiden aldi basini gitti nasil kapanir bilmem
Canım ben hem gaviskon hemde metsil tablet kullaniyorum
rahatlatiyorsa kullanabilirsin
Kullandim pek rahatlatmadi sabahladim canim

İnternet sitesindemi görmüştün canım yazarmısın nerden aldığını benimde sepetler hoşuma gidiyor ama sepeti belli bir süre kullanabileceğim tekrar beşik almam gerekecek sepeti koyacak yerim olmayacaktı

n11 yazmışsın zaten yeni gördüm

n11 yazmışsın zaten yeni gördüm
Aynen ben ilk altı ay yanımda tutxam sonra odasına koycam bebişi sepet olanı saklamak için yer lazım oluyo çnkü iki parça geliyo diğeri daha parça parça sanki onu saklamak daha rahat olur senin attığınla aynı marka zaten bi tek uyku seti başka ondan fiyat yüklemiş

Kızlar bende bu sepet beşiklerden almak istiyorum ama en fazla 1 yıl yatilabiliyomus kararsız kaldım bende
Yani ewet bnce 1 yıl bile fazla bu sepetolan cok derin değil çünkü ben odasını da yapcam şindiden o yüzden böyle aldım park yataklar pek hoşuma gitmedi

Canim kotu dusunme devlette dogum yapan cok tanidigim var hakkinda hayirlisi olsun devlette iyi yerler var baktin olmadi Rabbim bi kolaylik verir yine
Gaviskon baş ucumda duruyor resmen gece 3 kere içtiğim oluyor yoksa uyku haram oluyor zararsız, biliyorum ama gece açken de içmek nekadar zararsız onu bilmiyorum
Bnde icmemeye calisiyorum. Dun mecbur kaldim yapcak birsry yok.
Kızlar bu beşiği almak istiyoruz sizce nasıl?anne yanı beşik de oluyorEki Görüntüle 2087575
Canim cok guzelmis .kullanislida sik ta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…