- 16 Mart 2015
- 203
- 277
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #17.641
aynı durumdayım canım bu tarz beşikleri bende çok begenıyorum ama kısa surelı olusu düşündürüyorKızlar bende bu sepet beşiklerden almak istiyorum ama en fazla 1 yıl yatilabiliyomus kararsız kaldım bende
Anladım canım kızımın odası var bunuda yanıma almak zorundayım en az 2 yıl yatsın istiyorum park besiklerede hiç isinamadim ne yapacağımı şaşırdım su andaYani ewet bnce 1 yıl bile fazla bu sepetolan cok derin değil çünkü ben odasını da yapcam şindiden o yüzden böyle aldım park yataklar pek hoşuma gitmedi
Aynen canım kısa süreli kullanıp bı daha atıp yenisini almak istemiyorum park besiklerde görüntü olarak hoş gelmiyor banaaynı durumdayım canım bu tarz beşikleri bende çok begenıyorum ama kısa surelı olusu düşündürüyor
Bunun dger modeli daha iyi o zmn senin için o iki kademeli büyütünce tahtasını alt katına koyuyosunAnladım canım kızımın odası var bunuda yanıma almak zorundayım en az 2 yıl yatsın istiyorum park besiklerede hiç isinamadim ne yapacağımı şaşırdım su anda
bende öyle düşünüyorum büyük ihtımal karyola tarzı alıcam gibi gelıyor canım geriye bi o kalıyoAynen canım kısa süreli kullanıp bı daha atıp yenisini almak istemiyorum park besiklerde görüntü olarak hoş gelmiyor bana
Hangi modeli canım daha büyüğüdemi var goremedim benBunun dger modeli daha iyi o zmn senin için o iki kademeli büyütünce tahtasını alt katına koyuyosun
Gözün aydın canım o kadar gerilik olur benimki daha geriden geliyor ama sağlıklı çok şükür ayrıntılı da güzel geçer inşallahRandevudan çıktım kızlar... 20+2yim aslında ama 19+6 çıkıyor minik 3 gün gerilik var ama doktor sorun değil dedi herşeyi iyi gözüküyor dedi gerçi yine bir doktormuş adını çık duydum beni o cesaretlendirdi... Çok şükür Rabbime şimdilik iyiz kızımla Rabbim sonumuzu iyi etsin inşallah.... Ayrıntılı için 18 ocağa gün verdi tekrar devlette mi yaptırsam diye düşünüyorum aslında şuan bakalım nasip İnşallah
Hiçbir fikrim yok ama bir zararı olcagini pek sanmıyorum hatta bence faydalıdırkızlar merhabalar,
size bir sorum olucak , ben KEFİR içmek istiyorum ama içebilir miyiz,
doktor randevuma çok var, devlete gidiyorum tel de vs sorma imkanımız pek olmuyor,
aranızda içen var mı, eğer sakıncası varsa hiç başlamıcam,
kabızlığa çok iyi geliyormuş, şimdiden saygılar
Teşekkür ederim canım bı bakiyimYok bi resim paylaşmıştım o Eki Görüntüle 2087607 bu beşik hem anne yanı oluyo gem normal iç tahtası da iki kademeli videosu var bu sitede bak istersen
Can'ım hadi gözünaydın. Rahatla birazcık.Randevudan çıktım kızlar... 20+2yim aslında ama 19+6 çıkıyor minik 3 gün gerilik var ama doktor sorun değil dedi herşeyi iyi gözüküyor dedi gerçi yine bir doktormuş adını çık duydum beni o cesaretlendirdi... Çok şükür Rabbime şimdilik iyiz kızımla Rabbim sonumuzu iyi etsin inşallah.... Ayrıntılı için 18 ocağa gün verdi tekrar devlette mi yaptırsam diye düşünüyorum aslında şuan bakalım nasip İnşallah
Zararı olacağını sanmıyorum ben de. Yoğurttan ve sütten çok daha faydalıdır.kızlar merhabalar,
doktor randevuma çok var, devlete gidiyorum tel de vs sorma imkanımız pek olmuyor,
Banada devlette ki bir doktor son gittiğim de araştırmada yapsan iyi olur demişti bu gebelikte bi sıkıntı yoktu oan ama geçmişe dayalı söylüyorlar... Can sıkıcı şeyler duymaktan korkuyorum.. Fobi haline geldi bana doktora gitmek inanki 1.5 yıldır ne gitsem sıkıntı olunca elimde değil
kızlar merhabalar,
Hiçbir fikrim yok ama bir zararı olcagini pek sanmıyorum hatta bence faydalıdır
Can'ım hadi gözünaydın. Rahatla birazcık.
3 günden bişeycik olmaz. Olur o kadar.
Zararı olacağını sanmıyorum ben de. Yoğurttan ve sütten çok daha faydalıdır.
çok sağolun kızlar, abartmadan günde bir bardak başlıcam o zamanbenim yakın arkadaşım hamileliği boyunca hep içti, mide sıkıntısı yanması hiçbir şey yaşamadı
bence faydalı kefir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?