2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yani ewet bnce 1 yıl bile fazla bu sepetolan cok derin değil çünkü ben odasını da yapcam şindiden o yüzden böyle aldım park yataklar pek hoşuma gitmedi
Anladım canım kızımın odası var bunuda yanıma almak zorundayım en az 2 yıl yatsın istiyorum park besiklerede hiç isinamadim ne yapacağımı şaşırdım su anda

aynı durumdayım canım bu tarz beşikleri bende çok begenıyorum ama kısa surelı olusu düşündürüyor
Aynen canım kısa süreli kullanıp bı daha atıp yenisini almak istemiyorum park besiklerde görüntü olarak hoş gelmiyor bana

Anladım canım kızımın odası var bunuda yanıma almak zorundayım en az 2 yıl yatsın istiyorum park besiklerede hiç isinamadim ne yapacağımı şaşırdım su anda
Bunun dger modeli daha iyi o zmn senin için o iki kademeli büyütünce tahtasını alt katına koyuyosun

Randevudan çıktım kızlar... 20+2yim aslında ama 19+6 çıkıyor minik 3 gün gerilik var ama doktor sorun değil dedi herşeyi iyi gözüküyor dedi gerçi yine bir doktormuş adını çık duydum beni o cesaretlendirdi... Çok şükür Rabbime şimdilik iyiz kızımla Rabbim sonumuzu iyi etsin inşallah.... Ayrıntılı için 18 ocağa gün verdi tekrar devlette mi yaptırsam diye düşünüyorum aslında şuan bakalım nasip İnşallah

kızlar merhabalar,
size bir sorum olucak , ben KEFİR içmek istiyorum ama içebilir miyiz,
doktor randevuma çok var, devlete gidiyorum tel de vs sorma imkanımız pek olmuyor,
aranızda içen var mı, eğer sakıncası varsa hiç başlamıcam,
kabızlığa çok iyi geliyormuş, şimdiden saygılar

Gözün aydın canım o kadar gerilik olur benimki daha geriden geliyor ama sağlıklı çok şükür ayrıntılı da güzel geçer inşallah

Hiçbir fikrim yok ama bir zararı olcagini pek sanmıyorum hatta bence faydalıdır

Can'ım hadi gözünaydın. Rahatla birazcık.
3 günden bişeycik olmaz. Olur o kadar.
Zararı olacağını sanmıyorum ben de. Yoğurttan ve sütten çok daha faydalıdır.

Seni cok iyi anliyorum banada devlet hep en kotusunu soyluyor gercekden kizimda dogum yaptim doktoru istiyorum ona guveniyorum ama simdi bebegimden oturu benimde hersey karisti dogumdan sonra hemen ameliyat bile alinabilir dediler errken dogum felanda hep aglayarak cikiyorum o kapidan sadece kendi doktorum beni rahatlatiyor ama yine de sanirim onlara dogum yapmak zorundayim ustelik suan hangi doktor nasil olacak iyi birimi nasil hic bilmiyorum.

benim yakın arkadaşım hamileliği boyunca hep içti, mide sıkıntısı yanması hiçbir şey yaşamadı
bence faydalı kefir

Hiçbir fikrim yok ama bir zararı olcagini pek sanmıyorum hatta bence faydalıdır
Can'ım hadi gözünaydın. Rahatla birazcık.
3 günden bişeycik olmaz. Olur o kadar.

Zararı olacağını sanmıyorum ben de. Yoğurttan ve sütten çok daha faydalıdır.
benim yakın arkadaşım hamileliği boyunca hep içti, mide sıkıntısı yanması hiçbir şey yaşamadı
bence faydalı kefir
çok sağolun kızlar, abartmadan günde bir bardak başlıcam o zaman
, bebeğimi hâlâ kelebek kıpırtısı yada titreme gibi çok hafif hissediyorum ,
normal mi sizce, yoksa benim bebek pek hareketli değil, ondan mı acaba,
ultrason da doktor dürte dürte zor bakıyor, yerinden gayet memnun herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…