- Konu Sahibi kardelen384
-
- #18.121
bu arada babynest düşünen anneler ben kendim yaptım çokda kolay yapımı siz yada anne yada babaanne biliyorsa tığ işi örgü yaparlar. biz geniş yaptık biraz içinede dedesi sunta gibi birşey kestirdi elyafla ve kumaşla kaplanacak altı.bu arada resim yüklemeyi becerememiş olabilirim :) [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/IMG] IMG] MG]
Enee... Hangi dizi o,reytingi düşüktür inşallah..Canim masallah parmagini mi emiyo o cok tatlii
Canim simdi tv de bi dizi var ondan sonra koyan cok olabilir.Ama son yillarda cok koyuldugunu dusunmuyorum.
Canim okadar guzel yapmislarki mevlut icin olanina aklim gitti.
Cok kullanisliysa gunluk icinde aliyim .
Çok güzel olMuş ellerinize sağlıkbu arada babynest düşünen anneler ben kendim yaptım çokda kolay yapımı siz yada anne yada babaanne biliyorsa tığ işi örgü yaparlar. biz geniş yaptık biraz içinede dedesi sunta gibi birşey kestirdi elyafla ve kumaşla kaplanacak altı.bu arada resim yüklemeyi becerememiş olabilirim :) [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/IMG] [/I [/IMG] MG]
ama olur mu canım hem karnın tok olacak hem de üstüne içeceksin glikozu sağlam adamın bile şekeri tavan yapar,o işte bir anormallik var. özellikle aç olmak gerekiyor ki sadece aldıgın glikozun gr ına göre kanda şekerinin nekadar yükseleceğini gösteren referans aralıklaarı var.50gr lık olanın farklı 75 in 100ün farklı. erğer ondan daha yüksekse testi pozitif kabul ediliyor. yani karnının aç tok olmasının farketmemesi gibi bir durum zannetmiyorum mümkün olsun. ozaman ben 2tane poğaça yiyim yağlı yağlı üstüne de glikoz şurubunu içeyim şekerim 50lik referans aralıgının muhtemel şekilde üstünde çıkar. onu bir daha sorun bence?? benim aklım almadı valla,işler çok değişmiş
Canım o kadar şekerden birşey olmaz ki iki dilim.baklava yesem ayni şekeri almış oluyosun zaten bol.su iç :)Ya bide o şekerli şeyi içtim içeli bebeğim içerde takla atıyo resmen , rahatsız oluyo kuzular bu işten... bu şekeri bi an önce vücudumdan atmak için ne yapmalıyım
çoook güzel, gözün aydın, darısı bizlere...Kızlar ayrintili ultrasondan ciktik. çok şükür kızım çok iyi 5 gün önden gdyrz 370 gr olmuşuz bgn tam 20 hafta olduk..çok tatlı kızım babasi gibi iri uzun olcak dedi.sadece plesantan kalın tansiyonun yüksekliğine işaret edebilir. Son dönemlerde kontrolde ol dedı. Allahım çok mutluyum ya çok güzel duygular ne kadar sukretsek azEki Görüntüle 2089488
Kızlar hastane çıkışı için şundan sipariş vereyim dedim sizin de gözünüze takılan güzel şeyler varsa etiketleyiverin beni...
Canım o kadar şekerden birşey olmaz ki iki dilim.baklava yesem ayni şekeri almış oluyosun zaten bol.su iç :)
Tam olarak yazan bu cnm hemogram tit tsh hbs ag anti hiv anti hiv 1+2 bide bunları istemil aç git mutlaka dedi bunların hepsini sağlık ocağı yapıyo mu50 gr dediği evet şeker yüklemesi için içeceğin solüsyonun içerdiği glikoz miktarı. 50gr OGTT falan yazar ya da 100lük olur.75lik olur. yazmış işte şeker yükleme ama bilemedim
Cok guzelmis canim, kiz versiyonu var mi bununKızlar hastane çıkışı için şundan sipariş vereyim dedim sizin de gözünüze takılan güzel şeyler varsa etiketleyiverin beni...
Ben hep instagramdan bulup veriyorum sipariş buraya yazsam adını problem olmaz dimi?Canım çok güzelmiş nerden sipariş veriliyo bende yaptırayım
Canım Birsürü model var böyle yapıyolar yaniCok guzelmis canim, kiz versiyonu var mi bunun
Ben de sayfayı ve ücretini merak ettim. Kumaşı da güzel mi acaba? Alan tanıdığınız var mı?Canım Birsürü model var böyle yapıyolar yani
Çok güzelmiş. Güle güle kullanın inşallah. Ben hiç instagramdan alışveriş yapmadım güvenilir mi kapıda ödeme imkanı var mı .Canım Birsürü model var böyle yapıyolar yani
Horon bile açtım en hızlısı oyduOynak şarkılar açsaydın canım :) Ben dünde dinlettim dünde tepindi valla sevecek müziği galiba
Bende gecen ay gittiğimde sormuştum doktora şeker yüklemesi için aç mı olayım tok mu diye fark etmez demişti ama ben çok faZla bişey yemeden gitmeyi düşünüyorum
ama olur mu canım hem karnın tok olacak hem de üstüne içeceksin glikozu sağlam adamın bile şekeri tavan yapar,o işte bir anormallik var. özellikle aç olmak gerekiyor ki sadece aldıgın glikozun gr ına göre kanda şekerinin nekadar yükseleceğini gösteren referans aralıklaarı var.50gr lık olanın farklı 75 in 100ün farklı. erğer ondan daha yüksekse testi pozitif kabul ediliyor. yani karnının aç tok olmasının farketmemesi gibi bir durum zannetmiyorum mümkün olsun. ozaman ben 2tane poğaça yiyim yağlı yağlı üstüne de glikoz şurubunu içeyim şekerim 50lik referans aralıgının muhtemel şekilde üstünde çıkar. onu bir daha sorun bence?? benim aklım almadı valla,işler çok değişmiş
Su da mı içmeyecektik ben 2 yudum su içtim ya bişey fark edermi ki
Şeker yükleme dışındakilerin hepsi yapılıyor evetTam olarak yazan bu cnm hemogram tit tsh hbs ag anti hiv anti hiv 1+2 bide bunları istemil aç git mutlaka dedi bunların hepsini sağlık ocağı yapıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?