Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Serviks kısalığı olunca Progestanla birlikte reçeteme yazmış canım. Sanırım rutin bir uygulama. Çünkü kızlar da yazmış hareket azlığı sebebiyle pıhtı riski oluşuyor diye veriyorlarmis. Ama benim hayat şeklim aynı. Uyanıyorum ve yatana kadar ayaktayım. Biraz gereksiz geldi bana kullanmak 🤷🏼‍♀️
onlem amacli vermisler yani cok sukur pıhtılasman yok en azindan
bende gun ici hareketliym evde cocuk olunca yatmak olmuyor malesef ama benm icmem kesin sana onlem amacli olmus icmek istemiyorum dersen de doktorun zorlamaz diye dusunuyorum canim

Kızlar ben ecopirinden emin olamadım ya. Çok ciddi sakıncası var 20. haftadan sonra. Sanırım kullanmayacağım. Bugün çok canımı sıktı bu servikal kısalık olayı. Benim yatıp dinlenmem falan da mümkün değil. Bakalım akışına bıraktım artık
Canım bahsettiğin şeyi hiç bilmiyorum ama inşallah herşey yoluna girer. Kötü bişey değildir inşallah 🙏

Bende açlıktan uyuyamıyorum 🥲😅😅 her şekilde uyuyamıyoruz nasıl olcak bu🙈
Ay asko allahtan benım sadece boyşe duumlarda uykusuzluk oluyo valla onun harıcı 10 saat minimum uyuyorum cise kalkma harici 🤣 of bide gelıp uyu uyu sımdı ıyı zamanların demezler mı asırı sınır oluyorum carpicam en sonunda birine. Bebek olunca uyuyamicaksıb falan. E biliyoruz zayen bşzde kedi yavrulamıyoruz. Bari simdiden mod bozmayinn🤷🏼‍♀️

Var aslında ama eşim daha net karar veremedi bende marsel ya da kıvanç düşünüyorum 🥰
Sende var mı hiç isim
Kıvanç benimde hosuma gidiyor ama kararsız kaldığım isimlerden yine.
Sarp hosuma gidiyor. Ediz ve Mert de hoş gibi. Ay bide etrafimda hep begendigim isimleri koymuşlar... sinir oluyorum😅

Ay asko allahtan benım sadece boyşe duumlarda uykusuzluk oluyo valla onun harıcı 10 saat minimum uyuyorum cise kalkma harici 🤣 of bide gelıp uyu uyu sımdı ıyı zamanların demezler mı asırı sınır oluyorum carpicam en sonunda birine. Bebek olunca uyuyamicaksıb falan. E biliyoruz zayen bşzde kedi yavrulamıyoruz. Bari simdiden mod bozmayinn🤷🏼‍♀️
Bunlar daha iyi günlerinciler hic bitmez hicccc😅
Ben daha hala kimseye söylemedim ama söyledikten sonra duyacaklarımı tahmin ediyorum.

Herkese merhaba, dün detaylı ultrasona gittim. Aslında kendini doktorum da yapmıştı ama kendisi perinatolog olmadığı için, ilk gebeliğimde de gittiğim doktora gittim. Bir de o görsün diye. Bebeğimin sağ böbreği olması gereken yerde değilmiş ve biraz daha küçük kalmış diğerinden. Organ gelişimi düzgün tamamlanmamış yani. Pelvik böbrek diye geçiyor bu. Daha önce duydunuz mu hiç? Bunu duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabii, ağlamamak için kendimi zor tuttum ultrason esnasında. Doktor hayati bir şey olmadığını söyledi ısrarla, böbreği işlev görüyormuş. Tespit ettiğimiz kusurların arasında en önemsiz olanı diyebilirim dedi. Ben de araştırdığımda bu insanların böbrek taşı, iye gibi hastalıklara daha eğilimli olduğunu okudum. Yine de içim rahat etmedi. Doğumdan sonra ultrason çekilsin dedi perinatolog. Başka doktora görünür müyüm bilmiyorum çünkü bu gittiğim doktor baya hatırı sayılır bir doktor alanında. Sadece bebeği bu şekilde doğmuş olanların ne yaşadığını bilmem belki beni rahatlatır.
Canım şimdi nasılsın yeni gördüm yazdıklarını

Canım cok rahatladk tabı en azından artık uzulerek gecmıyor gunlerım..🌼💟✨ Her guzel haber bekleyen annenın basına ınsallah kuzum💖
Çok haklısın kuzum çok inan ki çok sevindim aklımdaydın hesabımla ilgili sorunlar oldu dün giriş yapabildim. Detaylın ne zaman canım

Kızlar bende şimdi eve girdim deprem çok çok kötüydü o kadar sıkmışım ki kendimi ağlamaktan çok kötü oldum Allahtan eşim yanımdaydı depremden beridir oğlumu hissedemedim tam eve geçerken tekme attı rahatladım şükürler olsun bu gece asla uyuyamayacağım inşallah bir daha yaşanmaz 🙏 🥺😔😔

Canım şimdi nasılsın yeni gördüm yazdıklarını
Daha iyiyim canım, alıştım sayılır, en azından hayati bir problem değil diye avunuyorum. Bir yandan da yine okumaya araştırmaya çalışıyoruz eşimle ne gibi riskleri olabilir diye. Salı günü kendi doktoruma gidicem tekrar, belki o aydınlatır bizi.

Back
X