- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
- #18.181
Tasli olanlar bebegi rahatsiz eder diye dusunmustum bu guzelmis yumusak duruyor sagolasin canimCanım Birsürü model var böyle yapıyolar yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tasli olanlar bebegi rahatsiz eder diye dusunmustum bu guzelmis yumusak duruyor sagolasin canimCanım Birsürü model var böyle yapıyolar yani
Gnaydın kızlar umarım herkes iyidir hanımlar benim gibi çok afedersiniz geğirme problemi yaşayan varmı yaa gak guk gak guk bıktımsofiarya normalmi canım
Ay siz böyle sağlık ocağı bana şunu verdi bunu verdi dedikçe ben kuduruyorum bu adam niye benimle hiç ilgilenmiyor yaaa...cuma gittim aile hekimini değiştirmeye benim istediğim doktor hasta ziyaretine gitmiş değiştiremedim...gebelik takibimi yapmadığı icin galiba doktor hakkında soruşturma açılacakmış ve adımın açık olması gerekiyor...ve hala aşı olmadım arayan soran yok...bir an önce aile hekimimi değiştirip yeni doktorumla ilişki kurmalıyımBende kullanıyorum canım sağlık ocağı 9 damla demişti drum 6 damla kullan dedi hergün suya damlatıp içiyorum
Can'ım direkt toplum sağlığı merkezine gitseydin.Ay siz böyle sağlık ocağı bana şunu verdi bunu verdi dedikçe ben kuduruyorum bu adam niye benimle hiç ilgilenmiyor yaaa...cuma gittim aile hekimini değiştirmeye benim istediğim doktor hasta ziyaretine gitmiş değiştiremedim...gebelik takibimi yapmadığı icin galiba doktor hakkında soruşturma açılacakmış ve adımın açık olması gerekiyor...ve hala aşı olmadım arayan soran yok...bir an önce aile hekimimi değiştirip yeni doktorumla ilişki kurmalıyım
Gegirme degilde bende bisey yedikten sonra hickirik tutuyor:)mideye baski oldukca bunlar normal diye dert etmiyorum.Gnaydın kızlar umarım herkes iyidir hanımlar benim gibi çok afedersiniz geğirme problemi yaşayan varmı yaa gak guk gak guk bıktımsofiarya normalmi canım
aşı için bu haftalar idealmiş bilgin olsun canım, ihmal etme. tam kan sayımı istediler ilk gittiğimde, aşı için de aradılar, şubatın ilk haftası için hem aşı hem tahlil yapıcaz yine gel dediler, seni baya ihmal etmişler gerçekten.Ay siz böyle sağlık ocağı bana şunu verdi bunu verdi dedikçe ben kuduruyorum bu adam niye benimle hiç ilgilenmiyor yaaa...cuma gittim aile hekimini değiştirmeye benim istediğim doktor hasta ziyaretine gitmiş değiştiremedim...gebelik takibimi yapmadığı icin galiba doktor hakkında soruşturma açılacakmış ve adımın açık olması gerekiyor...ve hala aşı olmadım arayan soran yok...bir an önce aile hekimimi değiştirip yeni doktorumla ilişki kurmalıyım
Gnaydın kızlar umarım herkes iyidir hanımlar benim gibi çok afedersiniz geğirme problemi yaşayan varmı yaa gak guk gak guk bıktımsofiarya normalmi canım
Canm benm tam 19+6 oldu ayrıntılı.tetonozu 21 haftada yaptrcam ablam da sağlık ocağında hemşire. Sıkıntı olmaz 20 21 hafta olması dediGünaydın arkadaşlar inşallah herkes iyidir :) ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşlar tam olarak kaçıncı haftada yaptırdınız ? Tetanoz aşını kaçıncı haftada oldunuz ?
Ay siz böyle sağlık ocağı bana şunu verdi bunu verdi dedikçe ben kuduruyorum bu adam niye benimle hiç ilgilenmiyor yaaa...cuma gittim aile hekimini değiştirmeye benim istediğim doktor hasta ziyaretine gitmiş değiştiremedim...gebelik takibimi yapmadığı icin galiba doktor hakkında soruşturma açılacakmış ve adımın açık olması gerekiyor...ve hala aşı olmadım arayan soran yok...bir an önce aile hekimimi değiştirip yeni doktorumla ilişki kurmalıyım
Benim kullandığım monovit evet.genelde sağlık ocaklarında monovit var onu veriyoruz,ama son malzeme dağıtımıyla d3 getirmişler ikisi de aynı farketmiyor. Kullansan iyi olur herhalukarda sana bi faydası Yok da bebek için,çünkü hergün düzenli 15damla kullanıyorum ona rağmen depo değerim düşmüş, belki daha fazla kullanmak gerek ama gebelikte böbrekler zaten çok iyi çalışmadığı için taş yapabiliyor fazla alımı. Ortalama günlük 10damla kafi,sen de o şekilde kullan![]()
Bende kullaniyorum 2 gundur canim
Kizlar hepiniz damla mi kullaniyorsunuz .bna neden hap verdiki doktorum zaten icemiyorum![]()
ben kullnıyorum bir buçuk iki aydır tahlilden sonra günde 9 damla önerdi dr. değerim kaçtı bilmiyorum
Beni de kimse cağırmadı şu tarihte gel diye bende aile hekimliğimi değiştirdim eve daha yakın diye sonrada sıraya girip doktora gözüktüm ki ismim bile gözükmedi nedense kayıtta doktor hiç biley demedi şu hemşireye git dedi gittim hemşireye o yaptı aşıyı bnce doktoru bekleme drek git aşı odasına ordaki hemşirelere söyle yapsınlarAy siz böyle sağlık ocağı bana şunu verdi bunu verdi dedikçe ben kuduruyorum bu adam niye benimle hiç ilgilenmiyor yaaa...cuma gittim aile hekimini değiştirmeye benim istediğim doktor hasta ziyaretine gitmiş değiştiremedim...gebelik takibimi yapmadığı icin galiba doktor hakkında soruşturma açılacakmış ve adımın açık olması gerekiyor...ve hala aşı olmadım arayan soran yok...bir an önce aile hekimimi değiştirip yeni doktorumla ilişki kurmalıyım
Canım benimde aile hekimimi gebeliğimin başında bir kere görmüşlüğüm var kayıt oldum hemşire bilgilerimi girdi decavit ve d3 verdi o kadar aşı içinde aramadılar zaten doktorm 26.haftada yaptırmamı söylemişti erken ararlarsa drum 26da yaptırmsmı istiyor de demişti başkada hiç görüşmedik kendileriyle tahlil falan hiçbirşey istemedilerAy siz böyle sağlık ocağı bana şunu verdi bunu verdi dedikçe ben kuduruyorum bu adam niye benimle hiç ilgilenmiyor yaaa...cuma gittim aile hekimini değiştirmeye benim istediğim doktor hasta ziyaretine gitmiş değiştiremedim...gebelik takibimi yapmadığı icin galiba doktor hakkında soruşturma açılacakmış ve adımın açık olması gerekiyor...ve hala aşı olmadım arayan soran yok...bir an önce aile hekimimi değiştirip yeni doktorumla ilişki kurmalıyım
Birkaçımızda aynı şeyler görüldüüne göre normal herhalde canımAy hem de nasıl.. gak guk gak guk dediğin gibi habire ötüyorum
Canım doktoru bekleme benim doktorla işim yok.geçen gittim doktora diyorum ki kalp sesini dinlemek istiyorum.bana ne dedi biliyomjsun:)) daha o çok küçük kalbi bile yeni oluşmuştur:)) tamam dedim çıktım gülmekten ölecektim dr kalbin 23. Haftalarda felan oluştuğunu sanıyorAy siz böyle sağlık ocağı bana şunu verdi bunu verdi dedikçe ben kuduruyorum bu adam niye benimle hiç ilgilenmiyor yaaa...cuma gittim aile hekimini değiştirmeye benim istediğim doktor hasta ziyaretine gitmiş değiştiremedim...gebelik takibimi yapmadığı icin galiba doktor hakkında soruşturma açılacakmış ve adımın açık olması gerekiyor...ve hala aşı olmadım arayan soran yok...bir an önce aile hekimimi değiştirip yeni doktorumla ilişki kurmalıyım
Canım sen biraz kötü dr denk gelmişsin maalesef benim hemsiremde dr umda cok iyi sağolsunlar ama bu takip işlerine bakan hemşire ilk oğlumdada hamilelikte de dogunca asılarında da aradı hep takip etti gecen günde aradı ası icin dr unla konus yaptır derse gel diye sağlık ocaklarında gebe takip zorunlu bi durum bildiğim kadarıyla devlet bırakmıyo yani işin ucunu onlarıda denetliyo adetim gecikince orda kan vermiştim aradı yine kalp atısını duyabildin mi dr gittin mi diye d vitaminine gelince bana vermedi mesela kendi dr da gerek görmedi sanırım o da varmediAy siz böyle sağlık ocağı bana şunu verdi bunu verdi dedikçe ben kuduruyorum bu adam niye benimle hiç ilgilenmiyor yaaa...cuma gittim aile hekimini değiştirmeye benim istediğim doktor hasta ziyaretine gitmiş değiştiremedim...gebelik takibimi yapmadığı icin galiba doktor hakkında soruşturma açılacakmış ve adımın açık olması gerekiyor...ve hala aşı olmadım arayan soran yok...bir an önce aile hekimimi değiştirip yeni doktorumla ilişki kurmalıyım
Ben daha saglikq ocagindaki doktorumun yuzunu gormedimAy siz böyle sağlık ocağı bana şunu verdi bunu verdi dedikçe ben kuduruyorum bu adam niye benimle hiç ilgilenmiyor yaaa...cuma gittim aile hekimini değiştirmeye benim istediğim doktor hasta ziyaretine gitmiş değiştiremedim...gebelik takibimi yapmadığı icin galiba doktor hakkında soruşturma açılacakmış ve adımın açık olması gerekiyor...ve hala aşı olmadım arayan soran yok...bir an önce aile hekimimi değiştirip yeni doktorumla ilişki kurmalıyım
Canım hergün acı yiyorum bir sıkıntı olsa bende olurdu güneydoğu hep acı yiyor rahat olKizlar burda suan gece 2. aksam 8 gibi acili yemek yedim. Bebis o sirada tepiniyordu. Biraz uyudum uyandim. Bu saatlerde bebek cok telmelerdi sesi solugu cikmiyor. Bebekler yediklerimizin tadini aliyormus. Acili yemek bebege dokunur mu?
Bir de bogazim cok agriyor. Sirke ile gargara yapiyorum (evde elma sirkesi yok, beyaz uzum sirkesi kullaniyorum). Baska ne ise yarar. Evde az bulunan aktarlik bitkilerin cogu bende yok. Etraftaki turklere sormam lazim. Evdeki malzemelerden oneride bulunsaniz?
Degistirmeyeyim ozamanEteğe bayıldımmmmm yaa![]()
Aynen cok agliyorum izleyipAaaaa.. evet o diziyi bende izlemeye çalışıyorum,çok güzel... Ama hiç aklımda kalmamış... Dediğin gibi ana karakter değil ya dikkat çekmiyor..
Hayrolsun insallah canimslm kizlar umarım herkesler iyidir ruyamda bebegim dogmustu oglumun aynisiydicok tatliydi
![]()
Canim bende olmustu ama vitamin kullanmiyorum diyeydi .kullaninca ve sut yogurt tukettim gecti .Günaydın kızlar, 4 gecedir çok şiddetli sırt ağrısı çekiyorum. Bu gece o kadar ağrıdı ki saatlerce uyuyamadım oturduğum yerde uyuyakalmışım sabaha doğru. Ayaktayken hiçbir sıkıntım yok yada otururken ama gece yatmaya gittiğimde deli gibi ağrıyor. Her türlü yastığı denedim sağıma yatıyorum ağrıyor soluma yatıyorum ağrıyor. Arkama yastık koyuyorum ayaklarıma koyuyorum yine geçmedi. Bu gece sırt üstü yatmayı denedim yinede olmadıartık acısına ağlayacaktım. Var mı böyle olan ya daha önce hiç sırt ağrısı çekmedim ama kaslar gerilir yada çok iş yaparsın ya o zaman ağrırdı. Şimdi 4 gecedir bütün sırtım yel almış gibi.
![]()
Var canim var ben maalesef .Gnaydın kızlar umarım herkes iyidir hanımlar benim gibi çok afedersiniz geğirme problemi yaşayan varmı yaa gak guk gak guk bıktımsofiarya normalmi canım