2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım bastonlar çok kullanışlı. Ama eşim nedense ilk aylar kullanılmaz diyor. Bir de genelde tek yönlü. Çift yönlü olmalı diyor. Dün kraftın bi modeline baktık. Çok hoşuma gitti. Hafif kumaşı güzel. Ama ucuz da değil. 800 tl falan. Resmini koyarım

Eklentiler

• IMG_3756.webp
    16 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar dün baya baktık pusetlere. Genelde travel sistem var. Tek pusetleri pek beğenmedim. Ama en iyisi kraftın pusetleri. Kumaşı çok güzel.

Bir de kraftın park yatağına baktık. 70-120
Ya acayip büyük göründü gözüme. Nasıl sığar bilmiyorum odaya. Küçük de olsun istemiyorum. Ama kumaşı sağlamlığı gerçekten belli.
2-3 yaşına kadar kullansın istiyorum.
Park yatak düşünenler?? Sizler nasıl düşünüyorsunuz?

Bir de Kraft evo puset kullanan var mı aranızda?

Eklentiler

• IMG_3732.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 81
Canın ilk aylar bunlar bencede kullanıslı değil ama sonrası icinde baston kullanıslı bastonların da travel sistemleri var onlara bakabilirsin chicco liteway mesela baston olarak cok güzel bi ara rahat kullanıslı travel sistemide var

Amin canım inşallah

Yatış şekli alıyor aslında ne bileyim yine de idare edilebilir diye düşündüm. İki kez almak istemiyorum puset. Can'ım travel istemiyoruz. Ana kucağı verecek bir arkadaşım. Ya ben chiccoyu hiç beğenmedim. Mağazasına gittik. Kumaşları falan çok kalitesiz gibi.

Magzenyum diasporal kullanıyorum canım ben, suda eriyenlerden, portakallı soda gibi tadı

Doktoruma söyledim kullan dedi ağrılarım için. Bugün akşam iş çıkışı hemen alacağım gün içindemi kullanıyorsun canım aç tok farkediyormu. Sabah vitamin akşam kan ilacı alıyorum öğlende magnezyumu alsam olur heralde.

Ben çok daha uygunsa almıştım.ama 5 sene önceydi evet tek dezavantajı tek yönlü olmasi
Dediğim gibi ben ilk aylar hastaneden çıkarken kullandığımız anakucagiyla kullandim

Benim doktorumda yaptirmadi ama surekli aklimda gidim gizli gizli oluyum mu ddim bazen ama simdi riskliymis falan diyince acaba ddm 3 uz oldugum icin mi yaptrmadi ki

Canım içini ferah tut bence riskli gebelikler zaten bir çok eylemi gerçekleştiremiyor. Mesela devamlı yatıyorlar birçok ilaç kullanıyorlar bir iğne bahanesi olabiliyor. Sende üçüz annesi olarak riskli gebeliktesin doktorunuz en doğrusunu biliyordur. Dediğim gibi içini ferah tut.

Canım bende hiçbir sorun yoktu oğlum 2915 doğdu. Sıkma canını. Hem düşük kilolu bebisler çok çabuk toparliyorlar akranlarina yetisiyorlar. Oglum 1 ay olmadan toparlak bisi olmuştu sadece anne sütüyle hemde. Ama mama ile beslenen bebeklere yetişemedik malesef

Canım ben aldım bile park yatağımı yılbaşından önce 70x120 benimki de pierre cardinden aldım ben. Büyük gibi duruyor ama bence gayet iyi. Kraftla ikisi arasında gidip gelmiştim ama pc seçtim. Bence park yatak 2.3 yaşına kadar kullanması için en iyi seçenek daha sonrasında oda düşünüyorsan şimdi bebek odasına falan gerek yok. Arabayı da travel sistem aldım. Travel sistemlerdeki en büyük avantaj pusetiyle direk eve çıkarabilirsin çocuğu kucağına al götür dertleri olmayacak. Hem puseti elinde taşı derdi de yok. Birde bizim arabamız olduğu için katlayıp bagaja koyabileceğim. Ama arabası olmayanlar için toplu taşıma kullanacaklar için sıkıntı olur gerçekten.

İkindi gibi demişti benim doktorum, ben de öyle yapıyorum. Hatta soguk suya atıyorum meşrubat gibi olsun diye :) içemezsen sen de öyle yap canım

Haklisin canim insan hep suphede kaliyor, net bisey soyleyemiyor doktorlar da bu ikili suphe insani yipratiyor. Insallah hepimiz icin en hayirlisi olur

bende de genetik pıhtılaşma var iğne vuruyorum. kızım 2320 doğdu ama drlar buna bağlamadı. Rahmim kalp şeklinde ondan olabilir dediler.

Cok sacma geldi bu canim, bende de pihtilasma var iki doktorum da boyle bisey soylemedi arkadasm pihtilasma igneleriyle ikinci cocugunu dogurdu iki ay oldu daha. Ikisi de 3500 kilonun ustunde dogdular doktorlar nasil uyduruyorlar bebege kan gitme baska, beslenmesi kilo almasi baska bisey bence. Tansiyonda sebepsiz olabildigi gibi plasentadaki centik tansiyona sebep oluyormus cogu kez diye biliyorm yasayan arkadaslardan. Canini sikma bence

Bak seyde yapabilirsin arkadasın anakucagını pusete oturtupta kullanabilirsin ben 5 sene önce bu kdr yaygın değildi normal bi araba aldım uydurul bişey banada kuzenim vermişti anakucagı onu koyuyodum icine magazada denersin cnm

Cuma detaylı yaptırdım bende kalpte parlama var dediler bu cuma bidaha bakılacakmış.
Bana da dendi o parlaklık zamanında oğluma da söylemişlerdi yani demem o ki kafaya takma.sakin parlaklığı dogana kadar kayboluyor Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…