- 26 Eylül 2016
- 671
- 612
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #18.361
Canım başın sağolsun öncelikle.Merhaba kizlar, herkes iyidir umarim ve ayrintilisi olan arkadaslara hayirli sonuclar diliyorum. Tetanoz asisi konusulmus herkes tabiki kendisi bilir ama dogum sirasindaki enfeksiyon annenin 've bebegin olumune sebep oluyor bununla ilgili cok vaka duydum haberlere bile cikti birkac kez. Bence bu da korkulacak bir durum ulkemizin saglik sistemi dusunulunce. Bir de hep riskli gebeliklerde 20. Haftadan sonra bebegimi kaybettim denilmis ben de ilk bebegimi 22. Haftada kan pihtilasmasi sebebiyle kaybettim ve gittigm her doktor asil pihtilasma sorunu 20. Haftadan sonra baslar en belirgin tarafi budur dedi. Pihtilasma sorununun okadar sik oldugunu dusunursek belki de bu sebep olmus olabilir diye dusundum tabi bu benim yorumum.
Amin canim tesekkur ederim.Ciciler çok güzel yaaa.... Bebişler güle güle giysin İnşallah
Ben yaptim canim .fiyat arastirmasindayim ama simdilik basarisizimgunaydin anneler bebek icin alisveris listesi yaptinizmi daha ben bisey almadım bugun bikac parca iclik bisryler almayi düşünüyorum ne besik var ne araba
Saglikla giysin seninde kuzun insallah canim .ben de hareketleri tam hissetmeye başlamadım, arada bişeyler oluyor gibi sanki ama gaz mı bilemiyorum, çok merak ediyorum nasıl bir his
ilk fotoğraftaki takımdan annem de almış dün , çok tatlılar :) sağlıkla giysinler inşallah :)
kızlar ben de daha aşı olmadım ve sağlık ocağıda beni hiç aramadı şimdiye kadar, yarın gidip konuşcam
Allah razı olsun canım benim. Amiiinn inşallah öyle tedirgin öyle evhamlı bir hamilelik geçiriyorum ki rabbim korktuğumuza uğratmadın inşallah. Bu sefer yüzümüz güler kucağımıza alırız inşallah canım.hay allah tereddütte kaldım benmde 20 dolunca arıyacaklarını söylemıslerdi suan20+4'üm çok şükür,çok üzüldüm durumuna benmde oncesı bi düşüğüm var allah korusun hepimizi bir daha yasatmasın canım
Gözün aydın canım çok sevindim bir sorun olmamasına. inşallah sonuna kadar böylede devam eder. Kan pıhtılaşması bende de var canım 2 iğne kullanıyorum günlük. Ve ilk defa böyle bişey duyuyorum canım şaşırdım da. Sonuçta kan cıvıyıp rahatça gidebiliyor kuzulara yeterince alım yapıyordur bence. inşallah böyle bir durum olmaz. En basit örnek teyzemde 0.8 lik iğne kullanıyordu bebeğimiz 35 haftalık doğdu maşallah hiç bir sorun yaşamadı küveze girmedi ve kilosu tam 3,800 doğdu inanamamıştık. Eğer kesin bir kanıysa örneğini nasıl gördük demi. Benim doktorum profesör ve perinatolog bu durumu kesin sorup sanada yazcam canım. Sende üzme kendini sakın bebiş etkilenmesin.Arkadaşlar benim detaylı ultrason bitti bebeğimde hiç bir sıkıntı yok çok şükür. Fakat bende genetik kan pıhtılaşması olduğu için ileriki haftalarda tansiyon sorunum başlayabilirmiş. Ve en önemlisi genetik kan pıhtılaşması olduğu için bebeğim 2.700 2.800 civarı doğabilirmiş bunun için üzüldüm. Kan pıhtılaşması olup doktoru bu şekilde söyleyen oldumu ?
Canım ben riskli gebe grubunda olduğum için böyle bişey dedi ebe ve doktorum. Herhangi bir sorun yoksa hamileliğin normal düzeyde ilerliyosa vurulmamanda hiç bir sakınca yoktur. Aşının amacı zaten doğumda anne de bebekte herhangi bir mikrop bakteri kalmaması için. Kullanılan aletlerin ne kadar steril olduğu tartışılır. Sen yine doktorunla ve ebeyle konuş uygun zamanında yaptır.Doğum sonrası yaptırılabiliyorsa niye bizi şimdi strese sokuyorlarki , ne kadar sonra yaptırabiliyormuşuz normal doğum yapsak yinede yaptırmalımıyız acAba
Allah bir daha yaşatmasın, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah canımCanım başın sağolsun öncelikle.
Bende çok araştırdım bir çok doktora sordum. Ve çevremde benim gibi rahim ağzı yetmezliği arkadaşlarım var onlarında başından aynısı geçince insan bir acabamı diyor. Bende zaten en başından beri kan pıhtılaşması var günük 2doz vuruluyorum. Diğer gebeliğmde de vurunuyodum, ama sıbuç değişmedi. Düşün 20.haftamda dikiş atılmıştı 24te aşı oldum 25de hiç bir ağrım sancım yokken suyum geldi doğum yaptım. Bir çok arkadaşımın başınada aynı sorun gelmiş. Tesadüf değildir artık dedim. Ve zaten geçen yıl bu zamanlar oldum aşıyı 3.tetanos bir 5yıl koruyor diyete biliyorum. Ebede aynı şeyleri deyince vazgeçtim ben. Riskli bebeler ve tüp bebeklerden çoğu doktor önermiyor diye. Bile bile de yavrumu ateşe atamazdım. Bunca tedbiri aldıktan sonra yine toprağa vermek aynı sonu yaşamak bana çok ağır gelir. 5aydır tuvalet harici yerimden kalkmıyorum canım yüreğim ağzımda geçiyor her saniye bişey olacak korkusu. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın. Sağsalim vaktinde kucağımıza alalım inşallah
amiiin canım benim allah hepimizi korusun inşallah sağlıkla kavusalım yavrularımızaAllah razı olsun canım benim. Amiiinn inşallah öyle tedirgin öyle evhamlı bir hamilelik geçiriyorum ki rabbim korktuğumuza uğratmadın inşallah. Bu sefer yüzümüz güler kucağımıza alırız inşallah canım.
sıkma canını, stres yaparsan bebeğini etkilersin, tansiyonu da tetikliyebilirsin, sen sakin ol, bebeğin kilosuna gelince birçok düşük kiloyla doğan bebek biliyorum ki sonra maaşallah tosun gibi oluyorlar yeter ki sağlıklı doğumlar yapalımArkadaşlar benim detaylı ultrason bitti bebeğimde hiç bir sıkıntı yok çok şükür. Fakat bende genetik kan pıhtılaşması olduğu için ileriki haftalarda tansiyon sorunum başlayabilirmiş. Ve en önemlisi genetik kan pıhtılaşması olduğu için bebeğim 2.700 2.800 civarı doğabilirmiş bunun için üzüldüm. Kan pıhtılaşması olup doktoru bu şekilde söyleyen oldumu ?
Magnesium diasporal benimkiKızlar merhaba, magnezyum kullananlar hangi markaları kullanıyorsunuz acaba
Canım ben riskli gebe grubunda olduğum için böyle bişey dedi ebe ve doktorum. Herhangi bir sorun yoksa hamileliğin normal düzeyde ilerliyosa vurulmamanda hiç bir sakınca yoktur. Aşının amacı zaten doğumda anne de bebekte herhangi bir mikrop bakteri kalmaması için. Kullanılan aletlerin ne kadar steril olduğu tartışılır. Sen yine doktorunla ve ebeyle konuş uygun zamanında yaptır.
canım benimde kan pıhtılaşması genetik, bu cumartesi ayrıntılı ultrasonum var, bakalım ne diyecekler, benim arkadaşımın bebeği 2,5 kg doğdu, şimdi maşallah tosun gibi,Arkadaşlar benim detaylı ultrason bitti bebeğimde hiç bir sıkıntı yok çok şükür. Fakat bende genetik kan pıhtılaşması olduğu için ileriki haftalarda tansiyon sorunum başlayabilirmiş. Ve en önemlisi genetik kan pıhtılaşması olduğu için bebeğim 2.700 2.800 civarı doğabilirmiş bunun için üzüldüm. Kan pıhtılaşması olup doktoru bu şekilde söyleyen oldumu ?
canım bana sadece plesantan kalın bu da son dönemlerde tansiyon yüksekliğini akla getirir. Takipte ol her zaman dedi.Arkadaşlar benim detaylı ultrason bitti bebeğimde hiç bir sıkıntı yok çok şükür. Fakat bende genetik kan pıhtılaşması olduğu için ileriki haftalarda tansiyon sorunum başlayabilirmiş. Ve en önemlisi genetik kan pıhtılaşması olduğu için bebeğim 2.700 2.800 civarı doğabilirmiş bunun için üzüldüm. Kan pıhtılaşması olup doktoru bu şekilde söyleyen oldumu ?
Allah bir daha yaşatmasın, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah canım
Amiiinn inşallah. Güzel şeyler düşünüp güzel şeyler yaşayalım inşallahamiiin canım benim allah hepimizi korusun inşallah sağlıkla kavusalım yavrularımıza
Aynen canım stres yapma asla kendine. Onca yaptıran var hiç sıkıntı yaşamayan. Bu dediğim gibi risk gebelerde emin olunmayan bir aşı olduğu için bide 2kayıp yaşantım olunca paylaşmak istedim. Sonuçta hiç birimiz doktor değiliz bende duyumlarımı yaşadıklarımı anlatıyorum. Evlatlarımız önce rabbime sonra vicdan sahipli doktorlara emanet olsun inşallahAnladım canım sağol, ben o zamsn bu stresi daha fazla çekmektense , gidip bugün aşımı yaptırayım.Tevekkül Allaha inşallah bişey olmaz sağsalim kavuşurum yavrularımıza hayırlısıyla
Bende baktım şimdi çok cici şeyler var içim gitti :)) siteyi ilk defa gördüm ben canım sen daha önce alışveriş yapmışmıydın. Ürünler eline ulaşınca paylaş buradan görelim bende hemen sipariş vermek istedimKızlar cimcimeden ( https://www.cimcimebebe.com/bebek-giyim ) alışveriş yapanınız var mı hiç, bana baya uygun geldi fiyatlar bi bakın isterseniz. 19.90'la 29'90 arası baya bşyler aldım.
Canlar bugün eşimle pazar yürüyüşü yaptık biraz Gözümüz hep yürüyüşe çıkan insanların yanındaki bebek arabalarindaydi Tam algıda seçicilik yaşadık ne kadar çok çeşit ve marka bebek arabasi var Simdiden alalım diyoruz ama araştırmaya nerden nasıl başlarız bilmiyoruz
Can'ım ben magvital kullanıyorum.Kızlar merhaba, magnezyum kullananlar hangi markaları kullanıyorsunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?