- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #18.801
Ne güzel canım hayırlısı olmuş, abisine bir ömür yoldaş olacak inşallahYok canın kızmıs gibi bi yaptı ama pipiyi gösterdi sonrabi oğlum daha olcak insallah
Canım ben Karaca kullanıyorum. Soyulma Yok 1.5 yıldır bilemiyorum. Ben memnunum ama kapakları patlamasın diye sanırım hafif oynamalı tam oturmuyor. Buzdolabına koyamıyorsun.Kızlar alakasız ama granit tencere kullanan var mı aranızda bi takım almak istiyorum ama memnun olan olmayan karacayı cok begeniyodum ama nette acayip şikayet var soyuldu diye
Annesi doldursa annesi yokken de soğukluk olmaZ mıydı canım. En iyisi sen konuş eşinle fırsat bu fırsatBak şuan annesi yok yatıyor , eşim normal ayarlarında şu an
Evet cnm insallah insanın gönlünden geciyo illa farklı olsun diye ama aynı cinste cok güzel paylasınlar baska oluyo isimde emir koycaz insallah abisidr ömerNe güzel canım hayırlısı olmuş, abisine bir ömür yoldaş olacak inşallah
Cokcokcok güzel Ömer ve emir bayıldımEvet cnm insallah insanın gönlünden geciyo illa farklı olsun diye ama aynı cinste cok güzel paylasınlar baska oluyo isimde emir koycaz insallah abisidr ömer
Canım benim muhtemelen beslenme şeklimle alakalı, bizim evde eşimden dolayı pek sebze yenmez varsa yoksa kırmızı etNasıl yükseltebiliriz canım bu değeri, bende çok üşüyen biriyim
Takviyesi varmı ya da ne yiyip içelim
Ben bunlrı yersem kesin şekerim çıkar canımben bildiğin diyet yaparak gitmiştim bu sebeple
iyi aksamlar kizlar.pek yazamiyorum ama takipteyim.kac kilo aldiniz?24+1iz ve tam 7kilo almisim.7kilonun son 3kilosunu son 1ayda aldim.kendimi frenlemem lazim.sekerli seyler cok yiyorum.istahimi bastiracak ne yapa bilirim
Canım benim muhtemelen beslenme şeklimle alakalı, bizim evde eşimden dolayı pek sebze yenmez varsa yoksa kırmızı etben anamın evindeyken yanı bekarken sebze yerdik sıklıkla ve aile boyu kansızdık o sebeple sanıyorum ki bu Demir olayının en net kaynağı kırmızı ettir ama tabi beslenmeyle gebelik döneminde mucizevi bir yükselme maalesef sağlanamayacağı için ilaç kullanmak en akla yatkın en hızlı çözüm oluyor. Doktorun önereceği ilaçlarla yola devam ama tabi kırmızı et ağırlıklı beslenmeye çalışırsan da faydasını kesinlikle ve kesinlikle görürsün
Sevgisinden şüphem Yok aslında ama işte yetiştiriliş tarzımız hayata bakışımız beklentilerimiz vs farklı olunca ister istemez bir süre sonra uzaklaşıyor insan. En çok bebeğimi düşünüyorum ona göre davranıyorum ama bi taraftan öyle bir şey oluyor ki ben benden gitmiş oluyorum. Çünkü eşimi çok seviyorum. İlk günkü gibi belki daha fazla bile. Ama daha çok kızıyorum daha çok üzülüyorum. Ama Söylediklerini dikkate alıcam Can'ım. Öncesinde bebek sahibi olamamanın duygusallığı hassaslığı şimdi de hamileliğin hassaslığı :)) bitmeyecek sanırım.Daha önce de denk gelmiştim yazına canım. Ben hamileliğimde birebir söylediklerini yaşadım.
Sana tek tavsiyem içine atma. Ben o hatayı çok yaptım. Diyorsun ya düzeltmek için bir çabası Yok. Aslında o farkında değil biliyor musun. İnan bana anlam veremiyorlar. Niye böyle davrandığımızın. Onlara göre herşey yolunda çünkü. Beklentilerini ona söyle yapmıyorsa sen yap canım. Erkekler çok farklı bizden. Bebiş sağlıklı ben her istediğini söylediğini yapıyorum ama o mutlu değil hamilelikten herhalde siye düşünüyor. Ve ne oluyor biliyor musun bir bakıyorsun sen kendin uzaklaştırmışsın eşini kendinden. Belki de sabreden oymuş. Hamileliğin Böyle geçtiği için bebeğin kolik oluyor ağlamaların onu Doğunda stresli bir bebek yapıyor. Huzursuz herşeye ağlayan kalabalık sevmeyen biri oluyor. Depresif oluyoruz hamileyken çünkü. Hepsini hissediyor. Doğumdan sonra iyice zorlaşıyor bir süre hamilelikte olan şeyler nirvanaya ulaşıyor çünkü.
Bir ıkı yıl geçiyor bakıyorsunnki aslında herşey senin kafandaymış güzelim. Eşin seni sevmese senden niye çocuk istesin ki ilk. Bebeği. Tabiki çıkacak dışarı den de eve kendini kapatma hergün dışarı çık. Eşinle şakalaş asla ağlama tek başınayken. Kavga etseniz bile belki rahatlayacaksın. Susma içine atma bebeğinize ve Doğumdan sonraki evliliğinize zarar vereceksin yoksa. Çok uzun yazdım çünkü gerçekten çok zorlandım. İnan boşanmanın eşiğinden döndüm. Neden mi. Hiçbir neden Yok sebep bunlar sadece. Ben depresyona girdim sanırım. Çok şükür geçti inşaşşah sen yaşamadan ilerletmeden durdurursun. Hemen git sarıl eşine.
Canım, benim de ikinci bebeğim olacak bu inşallah...ben bunların kat kat fazlasını yaşadım...evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım hep ailesiyle uğraştım maddi manevi eşimi sömürdüler bizi ayırmak istediler, ben de ayrılmak istedim kendisi beni geri döndürdü sonra yine eziyet etti...çok feci bi lohusalık geçirdim hiç yüzüme bakmadı saçmasapan şeyler hep o fitne ablası babası vs Allah onları bildiği gibi yapsın...ben çok soğudum eşimden, yüzünü bile görmek istemiyordum beni bırak anneme babama bile kötü davrandı daha neler neler...8 yıl oluyor evleneli çok şey değişti, geçen yıl şubatta bizi memleketinden ailesinden çok uzak bir yere getirdi çünkü koruyamıyordu orda, şimdi çok iyi Allaha şükürler olsun, çok pişman...aralarda söylüyor ben cahillik ettim sana gerektiği gibi değer veremedim falan diye...bu hale gelmesi benim için en büyül mutluluk...hepsi geçiyor unutuyorsun affediyorsun inan ki her şey çok güzel olacak...bazen de sen yaklaş bir adım, unut gitsin sürekli hesap yapma anı yaşa sadece kavga gürültü etmeden nazlı nazlı sitem et kalbini yumuşatSevgisinden şüphem Yok aslında ama işte yetiştiriliş tarzımız hayata bakışımız beklentilerimiz vs farklı olunca ister istemez bir süre sonra uzaklaşıyor insan. En çok bebeğimi düşünüyorum ona göre davranıyorum ama bi taraftan öyle bir şey oluyor ki ben benden gitmiş oluyorum. Çünkü eşimi çok seviyorum. İlk günkü gibi belki daha fazla bile. Ama daha çok kızıyorum daha çok üzülüyorum. Ama Söylediklerini dikkate alıcam Can'ım. Öncesinde bebek sahibi olamamanın duygusallığı hassaslığı şimdi de hamileliğin hassaslığı :)) bitmeyecek sanırım.
Akintinizin su oldugunu sanmiyorum. Sanirim doktorda alttan ornek alip bu akintinin PH degerine bakiyorlar. Evde PH cubugunuz varsa belki kendiniz az bir ornek alip bakabilirsiniz. Doktora yine gidin ama En azindan doktora gidene kadar rahat olursunuz.Kizlar musmutlu bol tepikli bir gununuz olsun gece sorunumu paylastim cevaplandirdiginiz icin tesekkur ederim cuma gunune anca randavu bulabildim tedbir amacli gorunucem bakalim burun kanamasi cok normalmis de akintimi su mu cozemedim baktirmakta fayda var.
valla ben kendim hiç kullanmadım ama çocuklarda özellikle iştah açtıgını biliyorum,hastalar hep öyle derdi..Aslında bizde eti çok tüketiyoruz ama sanırım yeterli değil, sağol canım ben biraz daha sıklaştırayımiştah açarmı peki demir ilacı açmasa çok iyi olur hatta kapasa
Neyseki farkına varmış Can'ım eşin.Canım, benim de ikinci bebeğim olacak bu inşallah...ben bunların kat kat fazlasını yaşadım...evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım hep ailesiyle uğraştım maddi manevi eşimi sömürdüler bizi ayırmak istediler, ben de ayrılmak istedim kendisi beni geri döndürdü sonra yine eziyet etti...çok feci bi lohusalık geçirdim hiç yüzüme bakmadı saçmasapan şeyler hep o fitne ablası babası vs Allah onları bildiği gibi yapsın...ben çok soğudum eşimden, yüzünü bile görmek istemiyordum beni bırak anneme babama bile kötü davrandı daha neler neler...8 yıl oluyor evleneli çok şey değişti, geçen yıl şubatta bizi memleketinden ailesinden çok uzak bir yere getirdi çünkü koruyamıyordu orda, şimdi çok iyi Allaha şükürler olsun, çok pişman...aralarda söylüyor ben cahillik ettim sana gerektiği gibi değer veremedim falan diye...bu hale gelmesi benim için en büyül mutluluk...hepsi geçiyor unutuyorsun affediyorsun inan ki her şey çok güzel olacak...bazen de sen yaklaş bir adım, unut gitsin sürekli hesap yapma anı yaşa sadece kavga gürültü etmeden nazlı nazlı sitem et kalbini yumuşat
Bence doldurmak degil de rahatsiz oluyor olabilir evde 3. Bir kisi olmasindan her ne kadar annesi de olsa. Ben de genel de cok sevdigim biri dahi gelse yatili cok gergin oluyorum. Gergin oldugumda da genellikle hep en sevdiklerime çatarım.Kızlar rahatsız olduğum için bir haftadır işe gitmedim evdeyim, kayın validede bize geldi artık bizde kalacak yalnız olduğu için...
Sorunum şu kayınvalidem gelmeden önce eşim halimi hatırımı sorar benimle ilgilenirdi, şimdi kapıdan girdiğinde kaşlar çatık terslemeye bahane arayan bi tip oldu... sanırım kayınvalidem ya da görümcem ya da kaynım onu dolduruyor sinirlerim bozulmaya başladı , ne yapmalıyım sizce
Her zaman tek tesellim yavrumun sağlıklı olmasıdır, Allah sağlıkla evlatla imtihan etmesin en zoru, insanlar canımızı yakacak ki ögrenelim gelişelim en yakınımızdaki yakacak ki pişelim kimse hatasız değil tabi ki kırılıyoruz üzülüyoruz ama aşılmayacak seyler değil bunlar...Allah dert verip de derman aratmasın...hayırlısıyla kavuştursun yavrularımızaNeyseki farkına varmış Can'ım eşin.
Benim kayınvalide görümce gibi sıkıntılarım Yok çok şükür. Varlıkları yoklukları bir sayılır.
Ben tek sıkıntım eşim. O da kolay kolay değişmez. Dediğin gibi benim beklentilerimi sıfırlamam Laz'ım ve bebeğime sarılmam lazım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kimsenin evinde huzur eksik olmasın.
Hadi gözün aydın sende atlattım darısı girmeyenler in başına <3Kizlar simdi ciktim ayrintilidan. Cok şükür her şey yolundaydı. Basta kalbini goremedi ama sonradan gördü. Bir tek ellerini yumruk yaptigi ve süre boyunca açmadığı için parmaklarina avuç içine bakamadı. Gelisimi yolundaydi şükür. Hatta bir hafta önde çıktı. Yarin şeker testi yaptiracagim. Cevremde yaptirma diye cok oldu ama ben yaptirmaya karar verdim. Hem gelisimi onde oldugundan hem de nedense ben kendimi hep seker hastasi gibi hissediyorum. Bebegim icin riske atmayacagim gunde zaten bir suru sekerli sey yeyip iciyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?