2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar alakasız ama granit tencere kullanan var mı aranızda bi takım almak istiyorum ama memnun olan olmayan karacayı cok begeniyodum ama nette acayip şikayet var soyuldu diye
Canım ben Karaca kullanıyorum. Soyulma Yok 1.5 yıldır bilemiyorum. Ben memnunum ama kapakları patlamasın diye sanırım hafif oynamalı tam oturmuyor. Buzdolabına koyamıyorsun.

iyi aksamlar kizlar.pek yazamiyorum ama takipteyim.kac kilo aldiniz?24+1iz ve tam 7kilo almisim.7kilonun son 3kilosunu son 1ayda aldim.kendimi frenlemem lazim.sekerli seyler cok yiyorum.istahimi bastiracak ne yapa bilirim

Nasıl yükseltebiliriz canım bu değeri, bende çok üşüyen biriyim
Takviyesi varmı ya da ne yiyip içelim
Canım benim muhtemelen beslenme şeklimle alakalı, bizim evde eşimden dolayı pek sebze yenmez varsa yoksa kırmızı et ben anamın evindeyken yanı bekarken sebze yerdik sıklıkla ve aile boyu kansızdık o sebeple sanıyorum ki bu Demir olayının en net kaynağı kırmızı ettir ama tabi beslenmeyle gebelik döneminde mucizevi bir yükselme maalesef sağlanamayacağı için ilaç kullanmak en akla yatkın en hızlı çözüm oluyor. Doktorun önereceği ilaçlarla yola devam ama tabi kırmızı et ağırlıklı beslenmeye çalışırsan da faydasını kesinlikle ve kesinlikle görürsün

Ben bunlrı yersem kesin şekerim çıkar canım ben bildiğin diyet yaparak gitmiştim bu sebeple

Ayy valla aynını
iyi aksamlar kizlar.pek yazamiyorum ama takipteyim.kac kilo aldiniz?24+1iz ve tam 7kilo almisim.7kilonun son 3kilosunu son 1ayda aldim.kendimi frenlemem lazim.sekerli seyler cok yiyorum.istahimi bastiracak ne yapa bilirim

Ben 50 kilo ile hamile kaldım hayatım boyunca elli iki kilonun üstünü de görmedim fakat şu an 59 kiloyum !! Ben şok ben iptal :)) Açıkçası hiç şikayetçi de değilim, orantılı almışım pek bi yakıştı. Boyuma göre zayıftım çünkü iyi oldu. Tabii 22 haftada 9 kilo almak üstelik bunu sadece son bir buçuk ayda almak gözümü korkutmuyor değil

Aslında bizde eti çok tüketiyoruz ama sanırım yeterli değil, sağol canım ben biraz daha sıklaştırayımiştah açarmı peki demir ilacı açmasa çok iyi olur hatta kapasa

Merhaba sevgili anneler bende 22haftalık hamileyim 1buçuk yaşında biz kızım var şimdi oğlumu bekliyoruz inşllah yarın sağlık ocağına test vericem hemşire 12saat aç gel meyve yeme şekerin yüksek çıkar dedi ben normal kan testi yaptıracaktım doktora götürmek için şeker testi için erken değil mi bide sağlık ocağı nasıl yapıyor sadece açlığa mı bakıyor acaba beni stres bastı şeker yüklemesi hiç istemiyorum

Sevgisinden şüphem Yok aslında ama işte yetiştiriliş tarzımız hayata bakışımız beklentilerimiz vs farklı olunca ister istemez bir süre sonra uzaklaşıyor insan. En çok bebeğimi düşünüyorum ona göre davranıyorum ama bi taraftan öyle bir şey oluyor ki ben benden gitmiş oluyorum. Çünkü eşimi çok seviyorum. İlk günkü gibi belki daha fazla bile. Ama daha çok kızıyorum daha çok üzülüyorum. Ama Söylediklerini dikkate alıcam Can'ım. Öncesinde bebek sahibi olamamanın duygusallığı hassaslığı şimdi de hamileliğin hassaslığı :)) bitmeyecek sanırım.

Canım, benim de ikinci bebeğim olacak bu inşallah...ben bunların kat kat fazlasını yaşadım...evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım hep ailesiyle uğraştım maddi manevi eşimi sömürdüler bizi ayırmak istediler, ben de ayrılmak istedim kendisi beni geri döndürdü sonra yine eziyet etti...çok feci bi lohusalık geçirdim hiç yüzüme bakmadı saçmasapan şeyler hep o fitne ablası babası vs Allah onları bildiği gibi yapsın...ben çok soğudum eşimden, yüzünü bile görmek istemiyordum beni bırak anneme babama bile kötü davrandı daha neler neler...8 yıl oluyor evleneli çok şey değişti, geçen yıl şubatta bizi memleketinden ailesinden çok uzak bir yere getirdi çünkü koruyamıyordu orda, şimdi çok iyi Allaha şükürler olsun, çok pişman...aralarda söylüyor ben cahillik ettim sana gerektiği gibi değer veremedim falan diye...bu hale gelmesi benim için en büyül mutluluk...hepsi geçiyor unutuyorsun affediyorsun inan ki her şey çok güzel olacak...bazen de sen yaklaş bir adım, unut gitsin sürekli hesap yapma anı yaşa sadece kavga gürültü etmeden nazlı nazlı sitem et kalbini yumuşat

Akintinizin su oldugunu sanmiyorum. Sanirim doktorda alttan ornek alip bu akintinin PH degerine bakiyorlar. Evde PH cubugunuz varsa belki kendiniz az bir ornek alip bakabilirsiniz. Doktora yine gidin ama En azindan doktora gidene kadar rahat olursunuz.

Vajina normal degeri: 4.5 - 6.0 arasi.
Amniotik sivi degeri 7.1 - 7.3. arasi

Günaydın güzel annelerrrr
Sabah tetanoz aşımı oldum, inşallah şifa olur hiçbir sıkıntı olmaz
Hareketleri hissetmiyorum daha dedim çok normal endişelenme dedi
Sonra kalbini dinledik ve gümbür gümbür atıyordu, o kadar rahatladım ki
147 ölçtü kalp atışını

Aslında bizde eti çok tüketiyoruz ama sanırım yeterli değil, sağol canım ben biraz daha sıklaştırayımiştah açarmı peki demir ilacı açmasa çok iyi olur hatta kapasa
valla ben kendim hiç kullanmadım ama çocuklarda özellikle iştah açtıgını biliyorum,hastalar hep öyle derdi..
aman boşver açarsa da sen de dayanırsın ızgara ete dolsun depolaaaarr

Neyseki farkına varmış Can'ım eşin.
Benim kayınvalide görümce gibi sıkıntılarım Yok çok şükür. Varlıkları yoklukları bir sayılır.
Ben tek sıkıntım eşim. O da kolay kolay değişmez. Dediğin gibi benim beklentilerimi sıfırlamam Laz'ım ve bebeğime sarılmam lazım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kimsenin evinde huzur eksik olmasın.

Bence doldurmak degil de rahatsiz oluyor olabilir evde 3. Bir kisi olmasindan her ne kadar annesi de olsa. Ben de genel de cok sevdigim biri dahi gelse yatili cok gergin oluyorum. Gergin oldugumda da genellikle hep en sevdiklerime çatarım.

Her zaman tek tesellim yavrumun sağlıklı olmasıdır, Allah sağlıkla evlatla imtihan etmesin en zoru, insanlar canımızı yakacak ki ögrenelim gelişelim en yakınımızdaki yakacak ki pişelim kimse hatasız değil tabi ki kırılıyoruz üzülüyoruz ama aşılmayacak seyler değil bunlar...Allah dert verip de derman aratmasın...hayırlısıyla kavuştursun yavrularımıza

Kizlar simdi ciktim ayrintilidan. Cok şükür her şey yolundaydı. Basta kalbini goremedi ama sonradan gördü. Bir tek ellerini yumruk yaptigi ve süre boyunca açmadığı için parmaklarina avuç içine bakamadı. Gelisimi yolundaydi şükür. Hatta bir hafta önde çıktı. Yarin şeker testi yaptiracagim. Cevremde yaptirma diye cok oldu ama ben yaptirmaya karar verdim. Hem gelisimi onde oldugundan hem de nedense ben kendimi hep seker hastasi gibi hissediyorum. Bebegim icin riske atmayacagim gunde zaten bir suru sekerli sey yeyip iciyorum.

Hadi gözün aydın sende atlattım darısı girmeyenler in başına <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…