- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #18.821
Bence doldurmak degil de rahatsiz oluyor olabilir evde 3. Bir kisi olmasindan her ne kadar annesi de olsa. Ben de genel de cok sevdigim biri dahi gelse yatili cok gergin oluyorum. Gergin oldugumda da genellikle hep en sevdiklerime çatarım.
Amin canim :)) insallah herkes guzel haberlerle gelir :)Hadi gözün aydın sende atlattım darısı girmeyenler in başına <3
Stresli demek adam ustune gitmeEvet sanırım nedeni bu :) çünkü annesi uyurken gayet normaldi oturan boğam
Amin canim :)) insallah herkes guzel haberlerle gelir :)
Stresli demek adam ustune gitme
Yaa di mi gercekten cok tatlilarGitmiyorum bakalım ... hamile olan benim stresli olan o , beli ağrıyan o, halsiz olan otebriklerimi fışkırtıyorum kendisine
Kızlar bide benim bebek döndü sanırım önceden gece on kere tuvalete koşardım şimdi 2 ye düştü ve sıkışık değil sırt üstüde yatabiliyorum artık önceden sıkıştırıyordu bişeyler , oy annesinin kuzusuyerim ben bunları hayırlısıyla doğsalarda sevsek sıpalarımızı
Kizlar simdi ciktim ayrintilidan. Cok şükür her şey yolundaydı. Basta kalbini goremedi ama sonradan gördü. Bir tek ellerini yumruk yaptigi ve süre boyunca açmadığı için parmaklarina avuç içine bakamadı. Gelisimi yolundaydi şükür. Hatta bir hafta önde çıktı. Yarin şeker testi yaptiracagim. Cevremde yaptirma diye cok oldu ama ben yaptirmaya karar verdim. Hem gelisimi onde oldugundan hem de nedense ben kendimi hep seker hastasi gibi hissediyorum. Bebegim icin riske atmayacagim gunde zaten bir suru sekerli sey yeyip iciyorum.
Çok şükür Can'ım. Yeter ki yavrular iyi olsunlar. İnş bu huzurunuz hep devam ederHer zaman tek tesellim yavrumun sağlıklı olmasıdır, Allah sağlıkla evlatla imtihan etmesin en zoru, insanlar canımızı yakacak ki ögrenelim gelişelim en yakınımızdaki yakacak ki pişelim kimse hatasız değil tabi ki kırılıyoruz üzülüyoruz ama aşılmayacak seyler değil bunlar...Allah dert verip de derman aratmasın...hayırlısıyla kavuştursun yavrularımıza
Kizlar simdi ciktim ayrintilidan. Cok şükür her şey yolundaydı. Basta kalbini goremedi ama sonradan gördü. Bir tek ellerini yumruk yaptigi ve süre boyunca açmadığı için parmaklarina avuç içine bakamadı. Gelisimi yolundaydi şükür. Hatta bir hafta önde çıktı. Yarin şeker testi yaptiracagim. Cevremde yaptirma diye cok oldu ama ben yaptirmaya karar verdim. Hem gelisimi onde oldugundan hem de nedense ben kendimi hep seker hastasi gibi hissediyorum. Bebegim icin riske atmayacagim gunde zaten bir suru sekerli sey yeyip iciyorum.
O korku bende de var. İnsallah bir aromasi falan vardir cunku ben sekerli su da nefret ederim. Kucukken halam serbet falan icirmeye calisirdi hic sevmezdim hala sevmem. Yarin deneyecegim bakalim. İnsallah kusmam.Gözün aydın canım maşallah kuzuya.
Şeker yüklemesi yaptirman güzel dediğin gibi gün içinde tüketiyoruz zaten. Ben ac karnına kaldiramiyacagimdan korkuyorum. Çünkü kustugunda herşey boşa gidiyor.
Gözünaydın Can'ım.
Bizimki de öyle...hep yorgun hep uykusu var versem de bebeği taşısa ikimiz de rahat edecektik...bi de ben sınıf öğretmeniyim bütün gün ayaktayım beyefendi idareci oldu odasında oturuyor 3 ayda 5 kilo aldıGitmiyorum bakalım ... hamile olan benim stresli olan o , beli ağrıyan o, halsiz olan otebriklerimi fışkırtıyorum kendisine
Kızlar bide benim bebek döndü sanırım önceden gece on kere tuvalete koşardım şimdi 2 ye düştü ve sıkışık değil sırt üstüde yatabiliyorum artık önceden sıkıştırıyordu bişeyler , oy annesinin kuzusuyerim ben bunları hayırlısıyla doğsalarda sevsek sıpalarımızı
Kizlar perinatoloji randevum var 20 dakka sonra insallah guzel haberler alirim. Doktora giden arkadaslar iyi haberler alin gunumuz şen olsun insallah
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım
Bizimki de öyle...hep yorgun hep uykusu var versem de bebeği taşısa ikimiz de rahat edecektik...bi de ben sınıf öğretmeniyim bütün gün ayaktayım beyefendi idareci oldu odasında oturuyor 3 ayda 5 kilo aldıben lohusa olunca da o benden daha lohusa oluyor bebeği annemden kıskanmıştı geçen sefer...hazırlıklı olun böyle şeylere...bebeğe olan ilgiyi bile kıskanabilir söylemese üstüne kondurmasa da...onlar çok narin fiziksel gücü onlara vermişse de Rabbim esas bize vermiş gücü sabrı
Insallah oglum ve ben ustesinden gelicez insallah hee kosula hazirlikli olucaz insallah. Aglayip perisan olmak yok mucadelye devam
Canım inşallah güzel.haberler alırsın şuan seninle.Kizlar perinatoloji randevum var 20 dakka sonra insallah guzel haberler alirim. Doktora giden arkadaslar iyi haberler alin gunumuz şen olsun insallah
Kizlar perinatoloji randevum var 20 dakka sonra insallah guzel haberler alirim. Doktora giden arkadaslar iyi haberler alin gunumuz şen olsun insallah
Bizimki de öyle...hep yorgun hep uykusu var versem de bebeği taşısa ikimiz de rahat edecektik...bi de ben sınıf öğretmeniyim bütün gün ayaktayım beyefendi idareci oldu odasında oturuyor 3 ayda 5 kilo aldıben lohusa olunca da o benden daha lohusa oluyor bebeği annemden kıskanmıştı geçen sefer...hazırlıklı olun böyle şeylere...bebeğe olan ilgiyi bile kıskanabilir söylemese üstüne kondurmasa da...onlar çok narin fiziksel gücü onlara vermişse de Rabbim esas bize vermiş gücü sabrı
Bununda ilk defa duydum yahu tobe bismillahdetaylı ultrasonun bebeğin beyin hücrelerine zararı var mı?
bugün hamile bir arkadaşım ile konuştum, o vazgeçmiş yaptırmaktan
bir tanıdığı ona böyle demiş, onun doktoru tavsiye etmemiş, normal ultrason bile zararlıymış, bunda 30-45 dk muayene beyin hücrelerini etkiliyomuş
ben zararlı olduğunu düşünmüyorum ama sizlerin fikri ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?