2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimde bebeğimin kalbinde parlaklık görüldü ayrıntılı ultrasonda. Ama doktorum çok detaylı açıkladı. Bağırsaktada görülebiliyor. Bekleyip takip edeceğiz. İlerleyen haftalarda bu parlaklık durumlarının kaybolduğunu söyledi. Kaybolmazsa neye sebep olur dedim. Kaybolmayana hiç rastlamadım dedi. Amniyosentez önerme sebebi de down sendromlu çocuklarda parlaklık görülebiliyormuş. İkili taramanda sıkıntı yoksa çok kafana takma bu durumu. Bi sonraki randevunu bekle. Bakalım o zaman ne diyecek. Çoğunlukla 3. Trimesterda kaybolurmuş.

Ayy canım işin zor Allah yardımcın olsun.
Acaba eşin annesinin gelmesinden pek memnun degilmiki öyle eve gelir gelmez kaslar catiliyo

Annesinin gelmesinden memnun olmasa onada çatar o kaşları ... sadece bana çatıyo kapıyı açtığımda içeri girip annesinin halini hatırını soruyo bana hiç sormuyor , çocuk doğunca kimbilir neler yapıcak bunlar

Ayy nefret ediyorums soyle oğlunuu dolduran kvlerden sende sor bakalım canim hayirdir bir hatamı ettim ne bu sürat diye Allah yardımcın olsun

Kizlar dahiliyeye gittim bugun demir tukenmis d vitamini b vitamini hepsi tukenmis .
Atesimde vardi .verdi dr ilaclari artik .
Sozde bu hamilelikte gaviskon bile kullanmayacaktim .
Can'ım sen kullanmadın mı vitamin kan ilacı falan? Bebiş yemiş hepsini demek ki.
Valla ben de hiç istemiyorum ama mecbur kullanıyoruz işte

Ya çok haklısın burda bir arkadaştan okumuştum hastanadeyken gitmiş isime karar vermiş ailesi. Senin en büyük avantajın eşin canım. Gerçekten önemli olan eşin, yeri geliyor kendi ailen bile seni rahatsız edecek şeyler yapabiliyor. Hnilelikte en sevmediğim şey duygular zaten

Evet tekrar üzerinden geçmek niye dimi ayrıca bize bile sorulmuyor kız erkek neyse nasip yaşıyoruz siz niye ekstra yorum yapıyorsunuz. Yok yok bazı insanlar cidden kötü
O da ayrı bir cinsi. Onu da kuzenime yaptılar. Her annenin bir kızı olmalı diye diye sinirlerini bozdular. Yani şunu hiç düşünemiyorlar hayırsızsa kız evlat da çok zor. Hayırlı evlat versin diyemiyorlar. İnşaşşah canım sağlıkla sağsağlim gerçekten
İnsanlar çok boşboğaz çok bilmişler yok memelerin büyümemiş yok göbeğin çok büyük yok erkek göbeği boş konuşmaya bayılıyorlar , laf ola beri gele aman iki dakika susmasınlar
evet bir de o muhabbet var. Senin ceplerin küçük sütün olmaz demişlerdi ya bana valla dolu dolu emzirdim inşallah yine emziririm. Boşboğazlık ediyorlar ama psikolojik olarak nekadar etkilenmiştim.

Birşey söyleyeyim mi bazı insanlar gerçekten bilerek yapıyor. Şok oluyorsun hiç beklemediğin için. Anlam da veremiyorsun. Ben bu hamileliğimde eşimle daha az savaşıyorum daha az duygusal davranmaya çalışıyorum. Ve gerçekten çok daha iyiyim. Ama bir arkadaşım bu çocuk seni mahvetti demişti. Ben çok iyi hissediyorum halbuki kendimi.
Ayrıca 15 haftada ne şişmesi ya 30 haftalıkken dese amenna. Ki kesin der

Aynen valla. 30 haftayı geçince ne der bilmem.
Benim ilk hamileliğim. Daha doğrusu diğeri 8. Haftada düştü. Ama beni en çok üzen eşim. Yada ben duygusalım bilmiyorum. İdare edemiyorum kendimle savaşıyorum. Tek yapabildiğim öncekinden farklı olarak susmak ve tek kalınca ağlamak. O da idare etmek gibi bir çabaya girmiyor Zaten. Öncekinden farklı değil. Sadece benim çabamla bazı seylere susmamla sakin gidiyor bişeyler. Umarım bu süreci çabuk atlatırız. Tek dayanağım bebeğim. O kadar sabırsız davranıyorum ki ona karşı erken Doğum yapıcam bu psikolojiyle gibi geliyor. Annemi daha bekletmeyeyim diyip geliverecek erkenden gibi. :))
Acayip bişey bu hamilelik. Heleki zor süreçlerden bu noktaya geldiysen daha zor. Durup durup geçmişe ağlıyorum

Arkadaşlar doğru söylüyor canım toplum sağlığı merkezine gidersen çözüyorlar her türlü yardımı da yaptılar bana. Dolu olduğu halde. Üstelik hamilesin kızların dediği gibi. Direk aile hekimine gidince değiştirmiyorlar Çünkü. Hiç canını sıkma. Yarın merkeze git şikyetini de göster. Buna rağmen doktorum beni istemiyor bakmıyor aramızda böyle bir sorun oldu de. İnşllah yardımcı olurlar. Zaten duygusalsın iyice sinirlerimizi bozuyorlar.

Hahaha çok tatlısınız Kızlar ya gece gece güldürdünüz beni he ay benim de heryer kapalı herdaim üşüyenlerdenim. Benim beye de yazık

Canım senin bebiş kız değil miydi. Aldıklarına BAyıldım güle güle giydir çok kaliteli görünüyorlar. Bizim de kalan bisürü kıyafetimiz var acayip tasarruf oldu :)))
Kızlar üşüyen biriyseniz ben de uzun kol tavsiye ederim. İlk çok üşüyerek girdim odaya. Sonra geceliğimi giydim bu sefer bebek için odayı sıcacık yaptılar terledim soğudum. Hem uzun hem kısa bişeyler gerekiyor maalesef :)

Ben bunlrı yersem kesin şekerim çıkar canım ben bildiğin diyet yaparak gitmiştim bu sebeple

Bizimde bugün ayrıntılı ultrasyonumuz vardı .Çok şükür iyi geçti
Hadi gözünaydın canım :)

Kizlar dahiliyeye gittim bugun demir tukenmis d vitamini b vitamini hepsi tukenmis .
Atesimde vardi .verdi dr ilaclari artik .
Sozde bu hamilelikte gaviskon bile kullanmayacaktim .
Geçmiş olsun iyiki gitmişsin bişeyin kalmamış resmen. Bebiş mi sömürmüş bukadar inanmıyorum. İlaçlarla hemen toparlarsın inşallah canım

Eşinle konuş canım. İnan hamilelikte öyle olmayan bir çok şey öyle görünüyor. Belki annesinden dolayı geriliyordur. Belki anlaşamayacağınızı düşünüp stresli geliyordur eve. Normalde böyle biri değilse bunlar da olabilir. Hamilelikte hormonlar mımdersiniz vesvese mi dersiniz herşey farklı görülebiliyor. Diyelim ki dolduruyor bundurumu da sadece eşinle konuşmak çözer. Açık açık hamilelik duygusallığından bahset. Yanlış anlıyor olabileceğini ama sana karşı sinirli gibi davrandığını söyle.

Daha önce de denk gelmiştim yazına canım. Ben hamileliğimde birebir söylediklerini yaşadım.
Sana tek tavsiyem içine atma. Ben o hatayı çok yaptım. Diyorsun ya düzeltmek için bir çabası Yok. Aslında o farkında değil biliyor musun. İnan bana anlam veremiyorlar. Niye böyle davrandığımızın. Onlara göre herşey yolunda çünkü. Beklentilerini ona söyle yapmıyorsa sen yap canım. Erkekler çok farklı bizden. Bebiş sağlıklı ben her istediğini söylediğini yapıyorum ama o mutlu değil hamilelikten herhalde siye düşünüyor. Ve ne oluyor biliyor musun bir bakıyorsun sen kendin uzaklaştırmışsın eşini kendinden. Belki de sabreden oymuş. Hamileliğin Böyle geçtiği için bebeğin kolik oluyor ağlamaların onu Doğunda stresli bir bebek yapıyor. Huzursuz herşeye ağlayan kalabalık sevmeyen biri oluyor. Depresif oluyoruz hamileyken çünkü. Hepsini hissediyor. Doğumdan sonra iyice zorlaşıyor bir süre hamilelikte olan şeyler nirvanaya ulaşıyor çünkü.
Bir ıkı yıl geçiyor bakıyorsunnki aslında herşey senin kafandaymış güzelim. Eşin seni sevmese senden niye çocuk istesin ki ilk. Bebeği. Tabiki çıkacak dışarı den de eve kendini kapatma hergün dışarı çık. Eşinle şakalaş asla ağlama tek başınayken. Kavga etseniz bile belki rahatlayacaksın. Susma içine atma bebeğinize ve Doğumdan sonraki evliliğinize zarar vereceksin yoksa. Çok uzun yazdım çünkü gerçekten çok zorlandım. İnan boşanmanın eşiğinden döndüm. Neden mi. Hiçbir neden Yok sebep bunlar sadece. Ben depresyona girdim sanırım. Çok şükür geçti inşaşşah sen yaşamadan ilerletmeden durdurursun. Hemen git sarıl eşine.

Yok canın kızmıs gibi bi yaptı ama pipiyi gösterdi sonra bi oğlum daha olcak insallah

Kızlar alakasız ama granit tencere kullanan var mı aranızda bi takım almak istiyorum ama memnun olan olmayan karacayı cok begeniyodum ama nette acayip şikayet var soyuldu diye

Bak şuan annesi yok yatıyor , eşim normal ayarlarında şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…