- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.141
Ne güzel bende oynasın diye elim göbeğimde bekliyorumkizlar benim bebegim.cok hareketli.korkuyorum bazen.suan 1.5saattir uyumadi hareket ediyor cok.sert vuruyo hatta
kizlar benim bebegim.cok hareketli.korkuyorum bazen.suan 1.5saattir uyumadi hareket ediyor cok.sert vuruyo hatta
Sen eczacisin tereciye tere satmiyimeczaciyim canim hep ayakta olmuyorum tabi.ama saatim uzun.su da var 5hafta sonra dogum iznine cikabilicem.bide osteocare diye ilac kullaniyordun sen galiba.benim dis etlerim cok.kaniyor her dis fircaladigimda o.ilaci doktora danismadan kullanmak istiyorum.nasil.etkisi iyi mi
Kolestrol için en doğru sonucu 12 saatlik açlık sonrası verilen kan verir. Sabah 8de kan vereceksen akşam 8gibi yemeyi kesmeni ve o şekilde tekrar bir kan vermeni tavsiye ederim. Ayrıca gebeliğin başından beri bütün tahlillerimi ben de sağlık ocağında yaptırdım haliyle hazır elimin altındayken herşey diye. Ama en son kızıma sağlık ocağında baktığımız ve 1 hafta sonrasında koç üniversitesi hastanesinde baktırdıgım testler arasında dağlar kadar fark çıkınca şok oldum. Şimdi kendim de ayın 17sinde ayrıntılıya gidicem koç üni.ye. Gitmeden sağlık ocağında kan alıcam kendimden bir de oraya gidince orada vericem kan bakalım bende de öyle fark çıkarsa daha hayatta aldırmam kan. Zaten biz hep huylanıyorduk bu laboratuvar işinden. İstanbul'da kanlar dış hastane laboratuvarına gidiyor kurye gelip alıyor. Mesela sabah 8de alınan bir kan öğlen 1 de kuryenin gelmesine kadar biz de bekliyor ee bi de hastaneye gitmesi çalışılması derken akşamı buluyor herhalde. Bilmiyorum yaa ben olsam bir de farklı bir yerde baktırırdım değerlerime. Benim orda çalışıyor olmama rağmen çok güvenim sarsıldıKizlar bide saglik ocaginda tahlillerinizi mutlaka yaptirin. Benim kolestrolum inanilmaz yuksek cikti. Kolestrol , ldl kolestrol , hdl kolestrol hepsi cok yukselmis. Yagli maglida yemiyorum anlamadim. Doktor ne der henuz bisey diyemiyorum ama hic aklima gelmezdi. Ara donemde bi konrol ettirinsofiarya sen ne diyosun bu duruma canim
kizlar benim bebegim.cok hareketli.korkuyorum bazen.suan 1.5saattir uyumadi hareket ediyor cok.sert vuruyo hatta[/QUOTE
Merhaba benim bebegimde öyle. Masllah diyelim ama saskinim gun icinde nerdeyse hic uyumuyor surekli hareket halinde. Ben doktora sordum oglum da hareketliydi ama gun icinde belli zamanlarda oynar uyurdu. Bu bıdık hic uyumuyor sanki dedim. Her bebek bir olmuyor dedi. Bakalim cikinca nasıl olacaklar :))
Yaaa saka gibi. O zmn ayni gun verdigin sonuclarin sonucunu mutlaka yaz canimKolestrol için en doğru sonucu 12 saatlik açlık sonrası verilen kan verir. Sabah 8de kan vereceksen akşam 8gibi yemeyi kesmeni ve o şekilde tekrar bir kan vermeni tavsiye ederim. Ayrıca gebeliğin başından beri bütün tahlillerimi ben de sağlık ocağında yaptırdım haliyle hazır elimin altındayken herşey diye. Ama en son kızıma sağlık ocağında baktığımız ve 1 hafta sonrasında koç üniversitesi hastanesinde baktırdıgım testler arasında dağlar kadar fark çıkınca şok oldum. Şimdi kendim de ayın 17sinde ayrıntılıya gidicem koç üni.ye. Gitmeden sağlık ocağında kan alıcam kendimden bir de oraya gidince orada vericem kan bakalım bende de öyle fark çıkarsa daha hayatta aldırmam kan. Zaten biz hep huylanıyorduk bu laboratuvar işinden. İstanbul'da kanlar dış hastane laboratuvarına gidiyor kurye gelip alıyor. Mesela sabah 8de alınan bir kan öğlen 1 de kuryenin gelmesine kadar biz de bekliyor ee bi de hastaneye gitmesi çalışılması derken akşamı buluyor herhalde. Bilmiyorum yaa ben olsam bir de farklı bir yerde baktırırdım değerlerime. Benim orda çalışıyor olmama rağmen çok güvenim sarsıldı
Canım neden yapıldı ki kolesterol tahlili...biz yıllardır kan tahlili yaptırmadık oğlum da seninkiyle aynı galiba, genelde sağlıklıdır durup dururken de gidip çocuktan kan aldırmak istemiyorum...bir şeyden mi şüphelendiniz de kan tahlili verdinizsofiarya yeri gelmişken sorayım oğlum 5 buçuk yaşında kolesterol 172 çıktı çokmu sence doktor yumurta kızartma yedirme dedi 3 ay sonra tekrarla dedi testi
Sık hasta olduğu için sağlık ocağındaki doktor kan değerlerine bakalım dedi Canim bende özellikle baktıriyim dememiştim iyide oldu bakildigi.Canım neden yapıldı ki kolesterol tahlili...biz yıllardır kan tahlili yaptırmadık oğlum da seninkiyle aynı galiba, genelde sağlıklıdır durup dururken de gidip çocuktan kan aldırmak istemiyorum...bir şeyden mi şüphelendiniz de kan tahlili verdiniz
Bursa da öyle canım sabah veriyorum öğlen gidiyor çalışılan yere hatta arkadaşımın tiroit tavan çıktı kadın apar topar dahiliye ye gitti sende hiç bişey yok demiş doktor bende çok güvenmiyorum açıkçası sağlık ocağı kan tahlillerineKolestrol için en doğru sonucu 12 saatlik açlık sonrası verilen kan verir. Sabah 8de kan vereceksen akşam 8gibi yemeyi kesmeni ve o şekilde tekrar bir kan vermeni tavsiye ederim. Ayrıca gebeliğin başından beri bütün tahlillerimi ben de sağlık ocağında yaptırdım haliyle hazır elimin altındayken herşey diye. Ama en son kızıma sağlık ocağında baktığımız ve 1 hafta sonrasında koç üniversitesi hastanesinde baktırdıgım testler arasında dağlar kadar fark çıkınca şok oldum. Şimdi kendim de ayın 17sinde ayrıntılıya gidicem koç üni.ye. Gitmeden sağlık ocağında kan alıcam kendimden bir de oraya gidince orada vericem kan bakalım bende de öyle fark çıkarsa daha hayatta aldırmam kan. Zaten biz hep huylanıyorduk bu laboratuvar işinden. İstanbul'da kanlar dış hastane laboratuvarına gidiyor kurye gelip alıyor. Mesela sabah 8de alınan bir kan öğlen 1 de kuryenin gelmesine kadar biz de bekliyor ee bi de hastaneye gitmesi çalışılması derken akşamı buluyor herhalde. Bilmiyorum yaa ben olsam bir de farklı bir yerde baktırırdım değerlerime. Benim orda çalışıyor olmama rağmen çok güvenim sarsıldı
5 yaşındaki çocuğa kolesterol tahlili oluyomuymuş ilk defa duydum okadar test yaptırdım ama hiç dikkat etmedim.. Kızartma zararlı zaten ben ayda bir yalvarırlar öyle yaparım... Ama yumurta çocuk için önemli bencesofiarya yeri gelmişken sorayım oğlum 5 buçuk yaşında kolesterol 172 çıktı çokmu sence doktor yumurta kızartma yedirme dedi 3 ay sonra tekrarla dedi testi
Ohh. Cok cok sevindim, dort gozle bu haberi bekliyormusum. Artik sana stressiz sikintisiz bir hamilelik dilerim. Ara ara yuruyus basit spor yada basit ev isi yapmaya calis vucudun elverdigi kadar. Acik, temiz havaya cik, kimseyi takma stres de yapma.
Seker yuklemesi yapiyormusuz. benim doktorum sayisiz bebegi kurtardim ben bu test sayesinde dedi.
Zaten esimi durduramiyorum, her gece tatli cikariyor ortaya. Dun getirdigi tatliyi artik sekerle degil misir sekeri surubu ile yapmislar, asiri sekerliydi. yedikten sonra farkettik ama yemis olduk
Tutamiyorum kendimi. +9 kiloyu gordugumden beri resmen kustum, banyoda tartim var ama cocuk gibi ben tartiya cikmiyorum.
Valla baslangic kilosu kadar boyumuzda onemli. Ben hamilelikte metabolizmamin yavasladigini eskiden yedigim kadar yersem kilo aldigimi farkettim. Bir de eskiden ise bisikletle gidip geliyordum o biraz yardim ediyordu. Simdi sistim sistim...
Bende de oldu. Gobek deligim cok kurumustu ultrason sonrasi ( ultrason kayganlastirma sivisindan oldu diye dusunuyorum) sonra bolca krem surdum uyudum. Ertesi iki uc gun boyunca gobek deligim patliyor sandim, simdi agri yok ama o gun bugundur ne zaman yemegi fazla kacirsam gobek deligim agriyor.
çok zor olmuştur Emin’im benim kan şekerim düşüyor aç kalınca elim ayağım tutmuyor ya. Haklısın bence de alakalı değildir. Tatlıdan ziyade karbonhidrat bence daha etkili ya. Kaç çıktı canım değerlerinCanim evet ac karnina gittim soylediler. Cok ac kaldim yaa hala inan kendime gelemedim yatiyorum. Cok kotu oldum. İnsallah sende de cikmaz. Benim de canim hep sekerli istiyor. Onunla alakasi yok demek ki. Tabi bu benim yorumum. Doktor henuz yorumlamadi. Ama referans araliginda oldugu icin icim rahat.
Çok tatlılar güle güle kullansın minik kuzu :)Kızlar karaca da indirim var , ben set aldımfındık kızıma
Canım hanilelikte kolesterol değerlerine bakmıyoruz demişti doktorum. Sanırım yağ depoluyor vücut ben Böyle yorumladım. Ayrıca depolanan yağlar sonra bebişe süt de olacak yüksek olması belki iyi bile olabilirKizlar bide saglik ocaginda tahlillerinizi mutlaka yaptirin. Benim kolestrolum inanilmaz yuksek cikti. Kolestrol , ldl kolestrol , hdl kolestrol hepsi cok yukselmis. Yagli maglida yemiyorum anlamadim. Doktor ne der henuz bisey diyemiyorum ama hic aklima gelmezdi. Ara donemde bi konrol ettirinsofiarya sen ne diyosun bu duruma canim
Ozaman sorun olmaz bence canım 10 saat. Benim diş sızlaması vardı canım. İlk hamileliğimde de bu sebeple kullandım. Çevredekiler dişten kalsiyum tükettiğini söylemişti Bebişin. Bu ilacı almadığım ve süt içmediğim gün yine ağrıyor ve bazen hatta dediğin gibi kanıyor. Sen daha iyi bilirsin danışma işini ama çok güzel bir ilaç. Gerçekten tavsiye ederim canım. İçinde çinko ve d vitamini olması ekstra avantajeczaciyim canim hep ayakta olmuyorum tabi.ama saatim uzun.su da var 5hafta sonra dogum iznine cikabilicem.bide osteocare diye ilac kullaniyordun sen galiba.benim dis etlerim cok.kaniyor her dis fircaladigimda o.ilaci doktora danismadan kullanmak istiyorum.nasil.etkisi iyi mi
Can'ım çok geçmiş olsun yaa.Kizlar slm nasilsiniz .Ben gunlerdir giremiyorum pek
Cok hastayim .nevrim dondu.atesim dusmuyor yuzum sisti konusamiyorum.dis kulak bogaz hepsi costu geceleri uyuyamiyorum.serumla agrikesici verdiler oda kesmedi.aglayip duruyorum sadece
İki kere sağlık ocağinda tahlillerim yapıldı şu ana kadar. İkisinde de diğer devlet hastanesinde yaptırdığım test ile fark oluyordu. Hemde en fazla 2 gün yada 1 hafta ara ile yapılan testlerdi.Kolestrol için en doğru sonucu 12 saatlik açlık sonrası verilen kan verir. Sabah 8de kan vereceksen akşam 8gibi yemeyi kesmeni ve o şekilde tekrar bir kan vermeni tavsiye ederim. Ayrıca gebeliğin başından beri bütün tahlillerimi ben de sağlık ocağında yaptırdım haliyle hazır elimin altındayken herşey diye. Ama en son kızıma sağlık ocağında baktığımız ve 1 hafta sonrasında koç üniversitesi hastanesinde baktırdıgım testler arasında dağlar kadar fark çıkınca şok oldum. Şimdi kendim de ayın 17sinde ayrıntılıya gidicem koç üni.ye. Gitmeden sağlık ocağında kan alıcam kendimden bir de oraya gidince orada vericem kan bakalım bende de öyle fark çıkarsa daha hayatta aldırmam kan. Zaten biz hep huylanıyorduk bu laboratuvar işinden. İstanbul'da kanlar dış hastane laboratuvarına gidiyor kurye gelip alıyor. Mesela sabah 8de alınan bir kan öğlen 1 de kuryenin gelmesine kadar biz de bekliyor ee bi de hastaneye gitmesi çalışılması derken akşamı buluyor herhalde. Bilmiyorum yaa ben olsam bir de farklı bir yerde baktırırdım değerlerime. Benim orda çalışıyor olmama rağmen çok güvenim sarsıldı
Bunun em büyük örneği kendimim. 75 70 beden sütyen takarım. 2 yıl dolu dolu yağlı yağlı emzirdim. Sütüm de çok yarardı. Bence bebeğin kısmetinde. Varsa her anne emzirebilir. Uçlarını dert etme canım pompayla çekince çıkıyor uçları.toist ayy oylemi diyosun. Göğüslerim cok kucuk ve ucu hic yok sertlestikce iyice gerildi ve uclari kayboldu. Sütum olmaz diye tedirgin olmuyo degilim. Insallah dedigin gibi olur
Çok geçmiş olsun antibiyotik alıyorsun değil mi canım. İnşallah hemen toparlarsın Emin’im çok zordurKizlar slm nasilsiniz .Ben gunlerdir giremiyorum pek
Cok hastayim .nevrim dondu.atesim dusmuyor yuzum sisti konusamiyorum.dis kulak bogaz hepsi costu geceleri uyuyamiyorum.serumla agrikesici verdiler oda kesmedi.aglayip duruyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?