2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hurma benimde aklımda ama korkuyorum erken diye son ay hergün bir mi yesek yoksa daha çok mu , zem zemi sadece hastaneye giderken bir kere içmek yeterlimi acaba ?

weryew gibi ben de 4-5 gunde bir tane yiyorum. Hamilelik acisindan cok kilo almam disinda bir sorunum yok, o yuzden ben biraz rahatim. Eger sikintiniz yoksa hafta 1 tane yerseniz vucut tolere ediyor almasi gereken vitaminleri aliyor o hurmadan bence.

Gece yatmadan ayaklari yukari dikseniz biraz? Odem de olabilir ama erken. Siz simdilik cok su icin doktora gidince mutlaka soyleyin.

Uyudum kalktım boğazlarım bomba gibi kulaklarım zonkluyo bu ne hızda hasta oldum yaa

Ben de ayniyim, bir gece aniden bastirdi, on gundur bir geciyor bir geri geliyor. Beyaz uzum suyuna ilik / sicak su katip bademciklerinize kadar gargara yapmaya calisin. Biraz ise yariyor. ama birakinca agri geri geliyor.

Bence kullanin. Anladigim kadariyla bazi anneler hic vitamin almamis bugune kadar, o kadar ilaca karsiysaniz siz bilirsiniz yoksa bence kullanin. Onun icindeki seker cok degildir diye dusunuyorum, gerci ben sekerli urun malesef fazlaca tuketiyorum su an.

Bugun tartildim. +10 kilo olmusum.

Canım bende çok tatlıyı sevdiğim için ve 10kilo aldığım için kullanmayayım dedim ama bilemedim bekleyeyim bakalım biraz

Kızlar karaca da indirim var , ben set aldım fındık kızıma

Canim cok cok tatli gule gule kullan magazasindan mi aldin internetten mi Internet sitesinde 250 tl ve online alisveriste 30 tl de indirim var sanirim
Ay senin bu mesajini gorene kadar bebek uyku seti diye bi seyden haberim bile yoktu

Tamam canim aklimda bulunsun. Tesekkurler.

Kizlar bide saglik ocaginda tahlillerinizi mutlaka yaptirin. Benim kolestrolum inanilmaz yuksek cikti. Kolestrol , ldl kolestrol , hdl kolestrol hepsi cok yukselmis. Yagli maglida yemiyorum anlamadim. Doktor ne der henuz bisey diyemiyorum ama hic aklima gelmezdi. Ara donemde bi konrol ettirin sofiarya sen ne diyosun bu duruma canim

Benim de yüksek çıkmıştı sonuca bakan aile hekimiydi bana et yeme yağli yeme falan dedi ama doktorum(kadın doğum) bundan bişey olmaz hamilelikte zaten yüksek oluyor tabi ki et yiyeceksin yağlı da yiyeceksin bebek nasıl beslenecek yemezsen dedi...ordaki aralıklar yetişkin insan normal değerleri sen hamilesin o değerler senin için geçerli değil dedi...gercekten sonra internetten baktım da evet var öyle bir durum

semabsrn hadi gözün aydın sonunda sende cinsiyet öğrendin oğullardan sonra kizcelerimiz geliyor başlasın hazırlıklar :)

Yaaa gözünaydın Can'ım. Topikteki cimcimeler arttı iyice :))

Gerçekten çok şanslısın. Kıyafet neyse de kısa süre kullanılan şeylerin yakınlardan gelmesi gerçekten çok iyi

Maşallah canım gözün aydın aynı gramda görmüşüz kızlarımızı...

Canlarım çok teşekkür ederim sayılı günlerimizi inşallah sorunsuz güzel haberlerle geçiririz
Zeynosrkn84 Darısı senin başına canim

Ben üç aydir aile hekimime uğramadım onlar da aramiyor ne zaman yapilmali canim bu tahliller

Ben üç aydir aile hekimime uğramadım onlar da aramiyor ne zaman yapilmali canim bu tahliller
Ben tetanoz icin gidicektim. Doktorumda hamileligin ortasindasin bi bakalim tekrardan kan tahlillerine d vitaminine ona gore damla baslariz bi kontrol edelim dedi. Aile hekimindeki doktorada belirttim o da saolsun herseye baktirmis. Tiroid flnda yukselebiliyomus. Tiroide sekere hepsine baktirmis. O sekilde oldu canim bi zamani yok firsatin varsa bi ugra derim

Anladim canim ya bende gercekten hergun bi yumurta yiyorum avuc ici kadar et. Ekmek desen tost ekmegi kadar kepek ekmegi sadece kahvaltida. Kisabilecegim bi yag yok :). Yemeklere yag atmayalimmi yani. Bencede hamilelikle ilgili gibi.

Bende hiç başlamadım şekerli ilaçları sevmiyorum , zaten çok şekerli gıda tüketiyorum en iyisi erteleyeyim biraz
Kullanmamak benim de işime geldi. Magnezyumu bile tiksinerek içiyorum. O da içersem tabi.
Kalsiyum için bol yoğurt ye dedi dr. Süttense yoğurt daha etkiliymiş

eczaciyim canim hep ayakta olmuyorum tabi.ama saatim uzun.su da var 5hafta sonra dogum iznine cikabilicem.bide osteocare diye ilac kullaniyordun sen galiba.benim dis etlerim cok.kaniyor her dis fircaladigimda o.ilaci doktora danismadan kullanmak istiyorum.nasil.etkisi iyi mi

Tamam ben de haftaya bi ugrayayim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…