- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.161
Saol canim esim bulastirdiCan'ım çok geçmiş olsun yaa.
Bu kadar nasıl üşüttün
Geçmezse doktora gitmeyi ihmal etme.
Saol canim aliyorum ama hic banamisin demedi.Bunun em büyük örneği kendimim. 75 70 beden sütyen takarım. 2 yıl dolu dolu yağlı yağlı emzirdim. Sütüm de çok yarardı. Bence bebeğin kısmetinde. Varsa her anne emzirebilir. Uçlarını dert etme canım pompayla çekince çıkıyor uçları.
Aklında olsun hastanelerde hastane tipi pompalar oluyor kiralıyorlar canım günlük. O pompalar profesyonel olduğu için çok kuvvetli ve uçları öyle güzel çıkarıyorlar ki.
Çok geçmiş olsun antibiyotik alıyorsun değil mi canım. İnşallah hemen toparlarsın Emin’im çok zordur
Çok geçmiş olsun, hamilelik zaten zor bir de üstüne hastalık binerse kat kat zorlaşıyor, bol bol dinlen canım ve sakın yemeni kısma iyice güçten düşersin, tavuk suyuna kemik suyuna çorbalar iç, Allah en kısa zamanda şifanı verir inşallah, kendine iyi bakKizlar slm nasilsiniz .Ben gunlerdir giremiyorum pek
Cok hastayim .nevrim dondu.atesim dusmuyor yuzum sisti konusamiyorum.dis kulak bogzorlaşıyor, , ostu geceleri uyuyamiyorum.serumla agrikesici verdiler oda kesmedi.aglayip duruyorum sadece
Canım evet çok teşekkür ederim
ooo dilara hamile misin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sevindim görünce
Olur tabiki o da çıkarıyor. Çalışıyor musun bilemedim o yüDen direk al demedim canım. Ben önce onu kullandım sonra iş yerinde daha hızlı olsun diye ikili bir tane aldım ameda lactaline diye. Tavsiye ederim çok pratik ve hızlı sağıyor. 1 yıl boyunca sağdım çok şükür.toist philips aventin elektriklisini almayi dusunuyodum. Hastaneden mi kiralasam o zmn
Ozaman bugün yarın etki eder canım Allah şifa versin hamileyken eziyet gerçekten. Çocuklar da böyle böyle alışacak arada geri planda kalmaya malum bebek geliyor :)Saol canim esim bulastirdigrip grip optu durdu.
Gece agriyla uyandim yine .sabah tekrar gidecegim dr a
Saol canim aliyorum ama hic banamisin demedi.
Buyuk oglumda perisan oldu 4 bucuk ay cikardim ilgilenmedim.simdi de bu hastalik cocuk ta uzuluyo
çok zor olmuştur Emin’im benim kan şekerim düşüyor aç kalınca elim ayağım tutmuyor ya. Haklısın bence de alakalı değildir. Tatlıdan ziyade karbonhidrat bence daha etkili ya. Kaç çıktı canım değerlerin
Çok tatlılar güle güle kullansın minik kuzu :)
Canım hanilelikte kolesterol değerlerine bakmıyoruz demişti doktorum. Sanırım yağ depoluyor vücut ben Böyle yorumladım. Ayrıca depolanan yağlar sonra bebişe süt de olacak yüksek olması belki iyi bile olabilir
Ozaman sorun olmaz bence canım 10 saat. Benim diş sızlaması vardı canım. İlk hamileliğimde de bu sebeple kullandım. Çevredekiler dişten kalsiyum tükettiğini söylemişti Bebişin. Bu ilacı almadığım ve süt içmediğim gün yine ağrıyor ve bazen hatta dediğin gibi kanıyor. Sen daha iyi bilirsin danışma işini ama çok güzel bir ilaç. Gerçekten tavsiye ederim canım. İçinde çinko ve d vitamini olması ekstra avantaj
Kullanmamak benim de işime geldi. Magnezyumu bile tiksinerek içiyorum. O da içersem tabi.
Kalsiyum için bol yoğurt ye dedi dr. Süttense yoğurt daha etkiliymiş
Canım senin kolesteroller kaç çıktı benim de 270 çıkmış total hdl de yüksek ama doktor bişey demediKizlar bide saglik ocaginda tahlillerinizi mutlaka yaptirin. Benim kolestrolum inanilmaz yuksek cikti. Kolestrol , ldl kolestrol , hdl kolestrol hepsi cok yukselmis. Yagli maglida yemiyorum anlamadim. Doktor ne der henuz bisey diyemiyorum ama hic aklima gelmezdi. Ara donemde bi konrol ettirin @sofiarya sen ne diyosun bu duruma canim
Canim aclik 83, sekeri ictikten bir saat aonra 150, 2 saat sonra 69 cikti.çok zor olmuştur Emin’im benim kan şekerim düşüyor aç kalınca elim ayağım tutmuyor ya. Haklısın bence de alakalı değildir. Tatlıdan ziyade karbonhidrat bence daha etkili ya. Kaç çıktı canım değerlerin
Çok tatlılar güle güle kullansın minik kuzu :)
Canım hanilelikte kolesterol değerlerine bakmıyoruz demişti doktorum. Sanırım yağ depoluyor vücut ben Böyle yorumladım. Ayrıca depolanan yağlar sonra bebişe süt de olacak yüksek olması belki iyi bile olabilir
Ozaman sorun olmaz bence canım 10 saat. Benim diş sızlaması vardı canım. İlk hamileliğimde de bu sebeple kullandım. Çevredekiler dişten kalsiyum tükettiğini söylemişti Bebişin. Bu ilacı almadığım ve süt içmediğim gün yine ağrıyor ve bazen hatta dediğin gibi kanıyor. Sen daha iyi bilirsin danışma işini ama çok güzel bir ilaç. Gerçekten tavsiye ederim canım. İçinde çinko ve d vitamini olması ekstra avantaj
Aslinda benimki de diger uygulamalarda falan hep 1 mayis cikiyorbenimle ayni zamanda 2 kisi daha olmasi lazim
Canım çok geçmiş olsun çok zor olduğunu biliyorum ama ağlamaKizlar slm nasilsiniz .Ben gunlerdir giremiyorum pek
Cok hastayim .nevrim dondu.atesim dusmuyor yuzum sisti konusamiyorum.dis kulak bogaz hepsi costu geceleri uyuyamiyorum.serumla agrikesici verdiler oda kesmedi.aglayip duruyorum sadece
Aslinda benimki de diger uygulamalarda falan hep 1 mayis cikiyorhatta ayrintili da da 1 mayis cikti tahmini dogum tarihi ama bu takvimde neden 2 mayis ciktigini anlamiyorum
Kizlar slm nasilsiniz .Ben gunlerdir giremiyorum pek
Cok hastayim .nevrim dondu.atesim dusmuyor yuzum sisti konusamiyorum.dis kulak bogaz hepsi costu geceleri uyuyamiyorum.serumla agrikesici verdiler oda kesmedi.aglayip duruyorum sadece
Ayyy kızlar bı atakta bu sene kimi gördüyse hamile nerdeyse hepsi kız sağlıklı olması tabi en önemlisi hadi gözün aydın canım :)Kızlar çok mutluyum
Bebeğimin kız olduğu kesinleşti
Her şey yolunda, sağlıklı gayet, kalp odacıkları, omurga, damar bilmemnesi, el ayak herşeyini inceledi
Yüzünü göstermedi yine kolları yüzünün önündeydi
Bana aşağıdan muayene de yaptı bu sefer, rahim ağzı yetmezliği, açılma vs var mı bakmam lazım o önemli dedi
Ama çok şükür o konuda da bir sıkıntı yok
Sadece plasenta hala aşağıda ama rahim ağznı kapatmıyo, yasaklar devam
2 gün ilerde haftasına göre
Kilosu 350 gr, boyu ben hesapladım 22 cm sanırım
Doktor kayıtlarına göre 8 kilo aldım görünüyo ama öyle değil yaaa orda kıyafetle falan tartıyolar, kendi hesabıma göre 5.5 kilo
Sonracığıma 30 unda detaylı, geç değil zamanı uygun dedi
10 şubatta şeker yüklemesi, 75 gramlık olan
15 şubatta da doktorun normal kontrolü
Bugün herkesler güzel haberler alsın inşallah
Canım.benimde belim ağrıyor arada ama iş yaptığım.zaman oluyo mesela dün kapı sildim bel ağrısı çektim süpürge acincada aynıgunaydn kizlar belim cok agriyor normal mi aceba oglumda bu kadar olmamisti
kizlar ben gibi uyuyamayan varmi dun gece 3.48de uyudum sabah 8de uyandim uyayamiyorum halen her gun boyle gibi gun icindede uyumuyorum bu nedur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?