- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #1.901
Nane için bir baska bayan rahim kasılmasına sebep olur dedi. Ben nane çayı az miktarda ok sanıyordum. Siz artık ya çok çok az koyun ya hiç koymayin.
Nane için bir baska bayan rahim kasılmasına sebep olur dedi. Ben nane çayı az miktarda ok sanıyordum. Siz artık ya çok çok az koyun ya hiç koymayin. Folik asit mutlaka. Ekmek Arasina saklayın yutun filan.
Kizlar bugun bulantim vardi sabah normal ama cok hafifti gun icinde kesildi birden hic anlamadim cok gerildim neden biranda bulanti kesilir ki aklimda kotu senaryolar yarin doktora gidecegiz kalp atisi duymaya insallah hersey yolundadir
Yarim saatir siteye giremiyorum güvenli değil diyor sinir oldum ...
Dr gidecek olanlar hayırlı güzel haberlerle gelin inş.
Hayır olsun inşallah canımGünaydın merhababu gece rüyamda Nisa'n ayında Doğum yaptığımı gördüm uyanır uyanmaz Nisa'n anneleri toğiğine bi selam verdim . Nasılsınız ? Ben hala riskli günlerimdeyim wc ve iğnemi yaptırmak için gittiğim hastane dışında kalmıyorum yerimden . Böyle bekliycem demek ki . Buna da şükür. Sağlıklı olsun da bebeişlerimiz
ıkı kat arttı mı sızde benım hıc artmadı da korkuyorum. dıyorum kı gebelık yok. ama dr her gıttıgımde umutlu ınsallah dedıgı gıbı olur. hatta esıme bıtkısel kurlere basladım bebiş olmazsa dıye :)[/QUOT
grek kalmaz inşallahİnş benim de bugün görünür üstten.
Alttan bakmaya gerek kalmaz.
ben kaydımı yaptırmadım sağlıkocağının açık olduğu saatlerde işteyim.ama tetanoz için lazım bi kayıt.kızlar sorum havada kaldı akıntı için ne kullanıyorsunuz?Hayır olsun inşallah canımbende sağlık ocağına gittim gebelik kaydım yapıldı yapılması gereken tahliller varmış 4 tüp kan verdim. Epey bilgiler verildi yeme içme dikkat etmem gerekenler vs. sağlıkla kucagimiza alalım inşallah çok güzel duygularmis herkese yaşamak nasip olsun.
vala bende mayıs bası ama sezeryan olur nisan sonuayrıca nisan yazdığına bakmayın 3 mayıs hesapladı ultrason. ilk girdiğimde.
vala akıntı cok bişe yapmıyorum :)ben kaydımı yaptırmadım sağlıkocağının açık olduğu saatlerde işteyim.ama tetanoz için lazım bi kayıt.kızlar sorum havada kaldı akıntı için ne kullanıyorsunuz?
Evet 20 haftalıkken tetanoz asisi yapılıyormuş. Akıntı için aldığım bir önlem yok evde olduğum için sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum. Günlük ped zararli ve terleme yaptığı için dışarı cikmadigum zamanlarda tercih etmiyorumben kaydımı yaptırmadım sağlıkocağının açık olduğu saatlerde işteyim.ama tetanoz için lazım bi kayıt.kızlar sorum havada kaldı akıntı için ne kullanıyorsunuz?
Can'ım sağlık ocağında hasta kaydın varsa gebeliği bildirmene gerek Yok. Onlar sistemden görüyor Zaten. İlk hamileliğimde beni aramışlardı. Geçen gün arkadaşımı da aradılar.ben kaydımı yaptırmadım sağlıkocağının açık olduğu saatlerde işteyim.ama tetanoz için lazım bi kayıt.kızlar sorum havada kaldı akıntı için ne kullanıyorsunuz?
Ben de havlu kağıdı katlayıp koyuyorum ama zararlı mı değil mi şüphelerim de var açıkçasıEvet 20 haftalıkken tetanoz asisi yapılıyormuş. Akıntı için aldığım bir önlem yok evde olduğum için sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum. Günlük ped zararli ve terleme yaptığı için dışarı cikmadigum zamanlarda tercih etmiyorum
nasıl görüyolar kiCan'ım sağlık ocağında hasta kaydın varsa gebeliği bildirmene gerek Yok. Onlar sistemden görüyor Zaten. İlk hamileliğimde beni aramışlardı. Geçen gün arkadaşımı da aradılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?