- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #1.921
camaşırı sık sık değiştiriyorumben kaydımı yaptırmadım sağlıkocağının açık olduğu saatlerde işteyim.ama tetanoz için lazım bi kayıt.kızlar sorum havada kaldı akıntı için ne kullanıyorsunuz?
Sistemden kan tahlili sonuçlarından takip ediyorlardır.nasıl görüyolar ki
ben kan tahlili yapmadımSistemden kan tahlili sonuçlarından takip ediyorlardır.
sizinde mi 2. cocuk ?Sistemden kan tahlili sonuçlarından takip ediyorlardır.
Aynen amin isteye herkese nasip olsun. Bende tedavi başından beri 1 yada iki gece evimde kalabildim hep yollarda geçti . Aile hekimime gidemedim hiç nasıl olcak o sağlık taraması bilmiyorum . Misafir olarak gideyim asm ye diyorum ama bu defada bi tedavi gördüğüm yer bi eşimin yanı bi memleketim habire nereye taşıttırcam bilemedimHayır olsun inşallah canımbende sağlık ocağına gittim gebelik kaydım yapıldı yapılması gereken tahliller varmış 4 tüp kan verdim. Epey bilgiler verildi yeme içme dikkat etmem gerekenler vs. sağlıkla kucagimiza alalım inşallah çok güzel duygularmis herkese yaşamak nasip olsun.
Bu arada bizlerle de paylaşırsam çok sevinirim sağlık ocağında verilen bilgileri . En azından bizde gidene kadar faydalanmış oluruzHayır olsun inşallah canımbende sağlık ocağına gittim gebelik kaydım yapıldı yapılması gereken tahliller varmış 4 tüp kan verdim. Epey bilgiler verildi yeme içme dikkat etmem gerekenler vs. sağlıkla kucagimiza alalım inşallah çok güzel duygularmis herkese yaşamak nasip olsun.
Bu arada bizlerle de paylaşırsam çok sevinirim sağlık ocağında verilen bilgileri . En azından bizde gidene kadar faydalanmış oluruz
Yani gebe olduğunuz sisteme kayıt oluyor sonuçta. Ordan görürler diye düşünüyorum.ben kan tahlili yapmadımdr keseyi gördü ihtiyaç duymadı
Yok. Benim ilki düşük oldu maalesef.sizinde mi 2. cocuk ?
Tabi kiBu arada bizlerle de paylaşırsam çok sevinirim sağlık ocağında verilen bilgileri . En azından bizde gidene kadar faydalanmış oluruz
İnşallah güzel sonuçlarla mutlu bir şekilde dönersin evineCanlar çok gerginim 15 dk ya en geç muayene olcam off dua edin noluuuuur
Ay inşallah yaaa çok korkuyorum nedense ilki boş keseydi ya en çok da o sebeple geriliyorum Allah'a şükür sağlıklı bir oğlum da var darısı buna olsunİnşallah güzel sonuçlarla mutlu bir şekilde dönersin evine
Amiiiiinn inşallahAy inşallah yaaa çok korkuyorum nedense ilki boş keseydi ya en çok da o sebeple geriliyorum Allah'a şükür sağlıklı bir oğlum da var darısı buna olsun
Süpersin eline sağlık . Hepimiz dikkat edelim özen gösterelimTabi ki. Bebegin Gelişimi için ilk 3 ay çok önemli dedi bu yüzden özellikle bu aylarda dikkatli beslenmeniz gerekiyor ve 1 2 kilo almanin normal olduğunu belirtti. 3 ana ogun 3 ara öğün şeklinde beslenmemiz ve günlük bir bardak süt bir kase ev yapimi yoğurt mutlaka tüketmemiz gerektiğini ana öğünlerde proteinli et balık yesil mercimek yesil yapraklı sebzeler tüketmemiz, ara öğünlerde doğal kayısı kurusu ceviz badem meyve tüketmemiz gerektiğini söyledi. İçecek olarak gazlı içecekler asla çay çok açık bir veya iki bardak günlük kahve onbeş günde bir çok canımız isterse, günlük bir soda icebilirmisiz ve mutlaka günlük iki buçuk litre su içmemiz gerektiğini söyledi. İdrar yolu enfeksiyonu kapmak hamilelikte çok sık olunan bişey bunun önüne su içerek geçilebilir ancak ilaç kullanımı yasak dedi. Egilecegimiz zaman bir anda değil dizlerimizin üzerine çökerek yapmamız gerekiyormuş. Umarım karışık yazMamisimdir söylenilenlerin hepsini
Yazmaya çalıştım bir solukta
Ekim sonuna kadar evime gidemicem en iyisi geçici sağlık hizmeti almak onu araştırıyorum şimdiSağlık ocağı kayıt alıp ilk kan testlerini yapıyor. Önemli olanlar tsh, demir depo ve d vitaminiymiş. Benim tsh yüksek çıktığı için dahiliyeye yönlendirdi mesela. Testler bayaa yüklü özelde yaptırmak maliyetli olduğu için sağlık ocağı tercih edilmeli bence. Çok gecikmeden gidip kayıt yaptırın derim ben
Bn az önce geldim gastaneden baba dedi sağlık ocağında yaptır burda pahalı diye tahlillerin saati vardr diye mecbur eve geri döndüm ikametgahım olduğu sağlık ocağına mı gitmem lazım acabaSağlık ocağı kayıt alıp ilk kan testlerini yapıyor. Önemli olanlar tsh, demir depo ve d vitaminiymiş. Benim tsh yüksek çıktığı için dahiliyeye yönlendirdi mesela. Testler bayaa yüklü özelde yaptırmak maliyetli olduğu için sağlık ocağı tercih edilmeli bence. Çok gecikmeden gidip kayıt yaptırın derim ben
Evet eğer bilmiyorsan mhrsden bakabilirsin aile hekiminin kim ve nerde olduğunaBn az önce geldim gastaneden baba dedi sağlık ocağında yaptır burda pahalı diye tahlillerin saati vardr diye mecbur eve geri döndüm ikametgahım olduğu sağlık ocağına mı gitmem lazım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?