- 16 Mayıs 2014
- 659
- 678
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #1.881
Canim geçmiş olsun bu sefer sağlıklı doğacak inşallah. Geçen sefer kaçıncı haftada corosprine başlatmışlardı? Sanırım kan pıhtılaşmasi için veriliyor bir çeşit aspirin bu dimi, bence ikinci bebekte de tekrar gerekebilir siz en iyisi tedbirli olun çıkın bir doktorun yanına. Ayrıca TSH tiroid hormonunun bakilmasini isteyin. Bunlar çözümü olan şeyler hiç dert etmeyin hormonlar için baktiracagim diyip gidin. Daha bebek gorunmez ama olsun.Hemşirelik yapıyorum kadım doğumcu arkadaşlar folık asit başlattı ama sadece hcg değerimi söledim daha erken ultrason dedi kendi doktoruma gitmedim ama onceden 16 haftalık ölü doğum ve kımyasal gebelık yaşamıştım sonra oğluma hamıle kalınca corosprın kullandım sağlıklı doğdu cok sukür şimdi yıne corospırın kullanmalımıyım bılmıorm o yuzden doktora gitme konusunda kararsızım beklesem mı diye
Belirtiler arada gidip gelirmis çok takmayin. Benim gogus ağrım kesildi bir gün boyunca, sonra geri geldi. Mide bulantısı da çok hafiften yolluyorlar gibiKizlar bugun bulantim vardi sabah normal ama cok hafifti gun icinde kesildi birden hic anlamadim cok gerildim neden biranda bulanti kesilir ki aklimda kotu senaryolar yarin doktora gidecegiz kalp atisi duymaya insallah hersey yolundadir
aynen senin gibiyim canım göğüs kasık ağrısı hafiften okadar benim randevu 16 eylülBen gitmedim randevum 22 eylul bulantı kusma aserme yok normal herşey göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı dışında sende ne var ne yok
Selam dr vajinal baktı kese gördü bebek göremedi 10 gün sonra gel dedi
Ben nane az miktarda ok sanıyordum ama hemen kesiyorum. Bebiş benim keydimden daha değerliCan'ım nane kullanma rahim kasılmalarına neden olur.
Insallah oyledir... sagolun cvp icinBelirtiler arada gidip gelirmis çok takmayin. Benim gogus ağrım kesildi bir gün boyunca, sonra geri geldi. Mide bulantısı da çok hafiften yolluyorlar gibi
6+0 ama geç döllenme bir hafta kadarŞu anda tam kaç hafta kaç günlük canım?
6+0 ama geç döllenme bir hafta kadar
Çok sanslisin...Bende seni kıskandım şekerimAy. Bende niye yok bu bulantı kiskanicam nerdeyse
Olacağını pek dusunmuyorum oğlumda olmamıştı çok şükür Allah kolaylık versin sizlere viran evvel geçsin bulantılarınizÇok sanslisin...Bende seni kıskandım şekerim..Mide bulantısı insani bitiriyor maleseff.Umarım sende de olmaz bizler gibi
Aynen öyle Can'ım. Ben de çok severim nane maydanoz dereotu ama ilk zamanlarda yememek dikkat etmek daha iyi olur. Riskli zamanlar geçince doya doya yeriz Zaten.Ben nane az miktarda ok sanıyordum ama hemen kesiyorum. Bebiş benim keydimden daha değerli
Canım benimde ilk gebeliğim 9 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı bebeğin kalbi durmuştu drum ikinci gebeliğimde coraspin başlattı çok şükür kızım sağlıkla doğdu sonra tayinimiz çıktı başka ile geldik buradaki dra söyledim o coraspine gerek yok dedi bende önceki druma ve arkadaşımın druna danıştım ikiside kullanman iyi olur dedi kullanıyorum 3gündür.
Canim geçmiş olsun bu sefer sağlıklı doğacak inşallah. Geçen sefer kaçıncı haftada corosprine başlatmışlardı? Sanırım kan pıhtılaşmasi için veriliyor bir çeşit aspirin bu dimi, bence ikinci bebekte de tekrar gerekebilir siz en iyisi tedbirli olun çıkın bir doktorun yanına. Ayrıca TSH tiroid hormonunun bakilmasini isteyin. Bunlar çözümü olan şeyler hiç dert etmeyin hormonlar için baktiracagim diyip gidin. Daha bebek gorunmez ama olsun.
Ablam da hemşire bu arada :)
yok canım alltan değil düz ultrasyonCan'ım vajinal ultrasonda mı gördü keseyi? Ben de yarın doktora gidicem. 5+3 oluyor tam.
İnş benim de bugün görünür üstten.yok canım alltan değil düz ultrasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?