2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım ben hergün yürüdüğüm halde 10 kilo aldım yürümesem 20 kilo alacaktım heralde

Ne nazik ne anlayışlı dr un varmış ya benimkii niye böyle özel hastanede devlet hastanesi muamelesi yapıyo hiç fikrimi sormuyo karşısına alıp uzun uzun konuşmuyo ne yazıkki yokluğu kullanıyo
Evet canım doktorum çok iyi ama özel olmasına rağmen her gittiğimde en az iki saat bekliyorum braz ıcuz olan özellerden burası .bu arada bende bu ay 3.5 kilo almışım ve toplamda 10.5 kilo almış oldum geri kalan aylarda keşke ikişer kilo alıp kapatsam

Kızlar yaa bişeyler alasım var ama ne alacağımı bilemiyorum bugün emzirme yastığını sipariş verdim çoğu şeyide aldım ama yinede alınacak bişeyler vardır diye düşünüyorum sizler neler alıyorsunuz bu ara?

Ben kuvvetini kovasını masrapasini aldım bikac tulum alicam beşik almıyorum abisninkini kurucam boşa israf etmiyim başka şampuan bez ıslak mendil fln alicam vs vs :)

Ben de park yatak bakıcam Can'ım haftaya. O arada bez şampuan vs onları da alırım.
English home da bi emzirme yastığı gördüm. Çok güzeldi renkleri. 30 tl. Kararsız kaldım ben de alıp almamakta. Yumuşaklığı vs nasıl olmalı bilmediğimden.
Bir de eksik kalan kıyafetlerini falan bakıyorum.

Bende 30₺ye aldım canım ama gelmedi henüz gelince kumaşı sertliği hakkında yorum yaparım sana

Banyo malzemelerini çantasını beşiğini citcitli badi 20 ye yakın 3 ay 6 ay . Deterjan aldik. Dis giyimler tırnak makasi tarak hastane çıkışı lohusa takımı alinacaklar. Yavaş yavaş tamamliyoruz hayırlısıyla.

Banyo malzemelerini nettenmi aldın canım mağazadanmı

Maşallah kuzuya

sofiarya sana bişey sormak istiyorum. Doktorumu değiştirmeye karar verdim randevumu aldım. Ama gitmeden tüm tahlillerimi yaptırıp öyle gitmek istiyorum. Sağlık ocağında takibimi yapan ebe ya da doktorum ben gitmezsem yada istemezsem hiç bir tahlil aşı bilgilendirme yapmıyorlar. Ben bi gidip bütün tahlilleri isteyeyim diyorum. Ama nasıl yapmam lazım. Gerekli tahlilleri yazabilir misin bana ona göre isteyeyim. Hemogram ve idrar tahlili isteyeceğim. Kalsiyum,demir, ferritin,glukoz,d vitamini, kolesterol, trigliserid bakılması için nasıl istemeliyim sence. Senide yoruyorum ama yardımcı olabilirsen çok sevinirim

Ben de instagramda gördüm Can'ım. Baya uygun. Merak ediyorum güvenli mi acaba
Denemek lazim denersem yazayim buraya
Biraz ittir canim geri cikiyo sonra
Canimm cok guzel bayildim .gule gule saglikla kullanin insallah.bende cok mutlu oluyorum.Esim se tam tersi tuhaf tuhaf bakiyor.Hatta siz foto atincada heyecanlaniyorum.
Ay masallah kuzuya buyuyorlar hamdolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…