- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.561
Cok kotu oluyor ya bende dikkat etmeye calisiyorumKizlar gece uyku arasi gerindim farkina varmadan. Butun gece kasik sancisi cektim yaa. İnsallah bir daha yapmam.
Insallah bisey olmaz yapmasanda olmuyor.A
ağırlık için soruyorsan yatağa göre değişir kimi hamile ama 2 yaşında bebeği olan anneler var kucağında çocukları bişey olmuyor ama temkinli olmakta fayda var
Gecmis olsun canim.vucut direncimiz dusuk dikkat et.Bu hastalık burundan başladı göğsüme saplandı kaldı biber gibi yanıyor öksürük mahvetti zaten bi geçseydi... Şubat tatilinede az kaldı 2 oğlan evde kalıcak Allah evde cümbüş var artık yapma oğlum etme oğlum...
Ben varim canim.degerlerim seninkinden daha dusuk tahlillerin bir cogunda yildiz var.yildizli pekiyi gibi.kızlar günaydın, sağlık ocağı geçen hafta test yapmıştı, sonucu yarın kendi kadın doğum doktoruma göstericem,
demir depoları tükenmiş onu anladım, daha fazla et yemem lazım ,
sizlerinde böyle çıkan oldumu, bakalım yarın doktor ne diyecek
Eki Görüntüle 2095255
Canim hayrolsun insallah .kotu dusunme ama sadaka ver mutlaka .Kızlar çok kötü bi rüya gördüm. Etkisinden çıkamıyorum bi turlu. Pazar günü esimin ailesi geldi habersiz. Daha doğrusu geleceklerinden tesadufen haberim oldu. Yaptıkları emrivakiye o kadar sinirlendim ki anlatamam. Şimdiye kadar 1 kere bile arayıp bir şeye ihtiyacın var mı diye sormuş insanlar değiller. Üstelik geleceklerini bana degil eşime söylüyorlar. Muhattap bile alınmıyorum yani. Ben çalışan bir insanim. O gün evim hiç misafir agirlanacak durumda değildi. Kalktım ağlaya aglaya evi temizledim. Belim koptu resmen. Eşimden Allah razı olsun,cok yardımcı oldu bana.
İşte o gece rüyamda ben yatiyorum kayinvalidemde karnimi sevmek istiyor. Ama nasil bastiriyor. Yukardan asagiya dogru bastira bastira yitiyor bebegi.Yapma etme diyorum karışma bebeği seviyorum ben diyor ama öyle bir bastiriyorki... Boyle yapa yapa çıkartti bebeği karnimdan. Küçücüktü daha. Ambulansi arayın diye bagirirken ölmüstü bebeğim. Çıkmıyor aklımdan o görüntü
Cok tatlilar canim saglikla giysin insallah .Tarz olacak demekkikızıma ilk cicilerini aldım sonunda, düşün düşün
tam anasını yansıtan kıyafetler oldu
Eki Görüntüle 2095311 Eki Görüntüle 2095312 Eki Görüntüle 2095313 Eki Görüntüle 2095314
Bence yeterli canim .ben oglumu 3tane ile buyutmustum.ama simdi 4 tane olur sanirim .Deneyimli anneler bisey sormak istiyorum.şimdi 2 hastane çıkışı olacak yani 2 tane penye battaniyemiz olacak.bide arkadaşım örecek,bi tane tv battaniyem var ne büyük nede küçük sıcacık tutan.onuda bebişe kullanırım diyorum.yetermi sizce yoksa alsam mi yine.evde çok eşyayı seven biride değilim
Canım bebeğin gelişimini görmek için ayrintiliyi yaptirsan iyi olur, tüm ic organlara bakıyorlar ama 500 de çok tabi. Uzak demezsen sultangazi medigold sultan hastanesinde sigortalı 90 tl ayrıntılı ama sigortasız kaç bilmiyorm netten telefonunu bulup bir ara sor istersen.Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza mayıs annelerindenim İNŞALLAH RABBİM Hepimizin yavrusunu sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsim İNŞALLAH BEN 22 +5 Gunluk hamileyim benimle aynı olan varmı :) bu arada detaylı ultrason var bu hafta yaptırmam lazım ama cok pahalı sigortam yok istanbul silivride yasiyorum medikal parka gidiyorum detaylı ultrasana 500 tl dedi cok pahalı geldi bana ilk oglumda yaptirmadim bu oglusumdada yaptirmayı düsünmuyorum bu gidiste înşallah bir sorun çıkmaz seker yuklemesinide yaptirmicam aclık tokluk diye baktırmayı düsünüyorum bu detaylıda uygun fiyata yaptiraniniz varmi acaba?
170 cnm sigortasız ben sormuştumCanım bebeğin gelişimini görmek için ayrintiliyi yaptirsan iyi olur, tüm ic organlara bakıyorlar ama 500 de çok tabi. Uzak demezsen sultangazi medigold sultan hastanesinde sigortalı 90 tl ayrıntılı ama sigortasız kaç bilmiyorm netten telefonunu bulup bir ara sor istersen.
hey maşallah bana o zaman,Canım ferritin baya düşük çıkmış ya. Bende de normal tahlillerde kan değerlerim çok düşük değil ama referans değerlerinin bir miktar altında çıkıyordu. Bugün aldım sonuçları. Ferritin iyi. Demir iyi. Demir bağlama kapasitesi iyi.
He bide b12 biraz eksik folik asitte biraz yüksek cıkmış. Folik asit fazlalığı b12 eksikliğine yol açıyormuş. Bu arada gebelikte folik asit fazlalığı bebekte otizm riskini 2 kat b12 fazlalığı ise 3 kat arttırıyormuş. Bilginiz olsun. Onlara da baktırın.
Evet bebişlerimizin ihtiyacı olan neyse yicez bende çekirdekli üzüm ve ceviz yemeye dikkat ediyorum... Öğlenleri muhakkak öğün almaya çalışıyorum bakalım bu cuma ne çıkıcak bu kadar yememe hala gerilik devam ederse sinirden açlık grevimi yapsam diyorum.....hey maşallah bana o zaman,bugün iyice dank etti , çekirdekli kuru üzüm, pekmezim ve haftada 2 yada 3 kere mutlaka et yicem , başka türlü olacak gibi değil, b12 vitaminim de her zaman iyi çıkardı, alt üst etti değerlerimi bebecik valla
aman iyi olsunda,
Çok güzel ismin var ama bizim gibi zor isimler cidden sıkıntı, ben çalışırken telefonda kaç kez tekrarlıyorum. Bey diyenlerde çoğunluktaYa benim ismim de Nesra neler neler diyolar esra neslihan nesrin ne ararsan ilk söylediğimde anlayan olmuyo resmen
sağlıcakla giysin inşallah canım nerden aldınkızıma ilk cicilerini aldım sonunda, düşün düşün
Eki Görüntüle 2095311 Eki Görüntüle 2095312 Eki Görüntüle 2095313 Eki Görüntüle 2095314
ürünleri de kaliteli diyolar.amabu kadar ucuz olması kafamı karıştırdı.kansorojen maddeleri giysilere de karıştırıyorlar neticede.organik ürün dedikleri bile 20 tl.Guzel seyler varmis bi denemek lazim aslinda.
gördüğünüz rüyaları kişlere anlatmadan önce akan suya anlatın su gibi gitsin hayra çıksın.birde eğer rüya sonunda uyanabildiseniz sola dönüp üç kere tükürüp 3 kere eüzü besmele çekin .ve hamilelikte böyle rüyalar görmek mümkün canım hayrolsun hormonlar tepim tepiniyor duygusallık hatsafhada bende sürekli kabus görüyordum sende kaynananaya sıkılmış kızmış rüyana girmiş canım.korkutma kendini.Kızlar çok kötü bi rüya gördüm. Etkisinden çıkamıyorum bi turlu. Pazar günü esimin ailesi geldi habersiz. Daha doğrusu geleceklerinden tesadufen haberim oldu. Yaptıkları emrivakiye o kadar sinirlendim ki anlatamam. Şimdiye kadar 1 kere bile arayıp bir şeye ihtiyacın var mı diye sormuş insanlar değiller. Üstelik geleceklerini bana degil eşime söylüyorlar. Muhattap bile alınmıyorum yani. Ben çalışan bir insanim. O gün evim hiç misafir agirlanacak durumda değildi. Kalktım ağlaya aglaya evi temizledim. Belim koptu resmen. Eşimden Allah razı olsun,cok yardımcı oldu bana.
İşte o gece rüyamda ben yatiyorum kayinvalidemde karnimi sevmek istiyor. Ama nasil bastiriyor. Yukardan asagiya dogru bastira bastira yitiyor bebegi.Yapma etme diyorum karışma bebeği seviyorum ben diyor ama öyle bir bastiriyorki... Boyle yapa yapa çıkartti bebeği karnimdan. Küçücüktü daha. Ambulansi arayın diye bagirirken ölmüstü bebeğim. Çıkmıyor aklımdan o görüntü
ürünleri de kaliteli diyolar.amabu kadar ucuz olması kafamı karıştırdı.kansorojen maddeleri giysilere de karıştırıyorlar neticede.organik ürün dedikleri bile 20 tl.
Çok güzeller sağlıklı günlerde giysin inşallah. Nerden aldınızkızıma ilk cicilerini aldım sonunda, düşün düşün
Evet bebişlerimizin ihtiyacı olan neyse yicez bende çekirdekli üzüm ve ceviz yemeye dikkat ediyorum... Öğlenleri muhakkak öğün almaya çalışıyorum bakalım bu cuma ne çıkıcak bu kadar yememe hala gerilik devam ederse sinirden açlık grevimi yapsam diyorum.....
Ay bu doktor çok rahat bir doktor keşke öyle olabilsek biz anneler özellikle buyukanneler :))Kızlar TRT 1 de yeni doğan anlatılıyor izleyin
Ama okadar güzel anlatıyor ki ben 2 tane büyüttüm boşuna germişim kendimiAy bu doktor çok rahat bir doktor keşke öyle olabilsek biz anneler özellikle buyukanneler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?