2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar gece uyku arasi gerindim farkina varmadan. Butun gece kasik sancisi cektim yaa. İnsallah bir daha yapmam.
Cok kotu oluyor ya bende dikkat etmeye calisiyorum
A
ağırlık için soruyorsan yatağa göre değişir kimi hamile ama 2 yaşında bebeği olan anneler var kucağında çocukları bişey olmuyor ama temkinli olmakta fayda var
Insallah bisey olmaz yapmasanda olmuyor.
Gecmis olsun canim.vucut direncimiz dusuk dikkat et.
Ben varim canim.degerlerim seninkinden daha dusuk tahlillerin bir cogunda yildiz var.yildizli pekiyi gibi.
Banada et yememi vs dedi ama hic yiyemiyorum ben zorluyorum kendimi

Canim hayrolsun insallah .kotu dusunme ama sadaka ver mutlaka .
Hamileyken kotu ruyalar olabilirmis diye biliyorum.
Tersi cikar diye dusun

Deneyimli anneler bisey sormak istiyorum.şimdi 2 hastane çıkışı olacak yani 2 tane penye battaniyemiz olacak.bide arkadaşım örecek,bi tane tv battaniyem var ne büyük nede küçük sıcacık tutan.onuda bebişe kullanırım diyorum.yetermi sizce yoksa alsam mi yine.evde çok eşyayı seven biride değilim

Bence yeterli canim .ben oglumu 3tane ile buyutmustum.ama simdi 4 tane olur sanirim .

Canım bebeğin gelişimini görmek için ayrintiliyi yaptirsan iyi olur, tüm ic organlara bakıyorlar ama 500 de çok tabi. Uzak demezsen sultangazi medigold sultan hastanesinde sigortalı 90 tl ayrıntılı ama sigortasız kaç bilmiyorm netten telefonunu bulup bir ara sor istersen.

170 cnm sigortasız ben sormuştum

hey maşallah bana o zaman, bugün iyice dank etti , çekirdekli kuru üzüm, pekmezim ve haftada 2 yada 3 kere mutlaka et yicem , başka türlü olacak gibi değil, b12 vitaminim de her zaman iyi çıkardı, alt üst etti değerlerimi bebecik valla
aman iyi olsunda,

Evet bebişlerimizin ihtiyacı olan neyse yicez bende çekirdekli üzüm ve ceviz yemeye dikkat ediyorum... Öğlenleri muhakkak öğün almaya çalışıyorum bakalım bu cuma ne çıkıcak bu kadar yememe hala gerilik devam ederse sinirden açlık grevimi yapsam diyorum.....

gördüğünüz rüyaları kişlere anlatmadan önce akan suya anlatın su gibi gitsin hayra çıksın.birde eğer rüya sonunda uyanabildiseniz sola dönüp üç kere tükürüp 3 kere eüzü besmele çekin .ve hamilelikte böyle rüyalar görmek mümkün canım hayrolsun hormonlar tepim tepiniyor duygusallık hatsafhada bende sürekli kabus görüyordum sende kaynananaya sıkılmış kızmış rüyana girmiş canım.korkutma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…