- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.921
ya ben etekli gecelik giysem, sabaha kadar başıma geçerBen ektekli gecelik giyiyorum şu klasik tipten eşime çok tuhaf geliyor adam alışkın değil.. Ama çok rahatmış ya lastik değmiyor karnıma gece altta çek derdi yok valla bi deneyin bence
burda birisini uyarmıştı hemşiresi tetenoz asısından sonra ağrı kesici içme diye sizce içeyim mi ?
Kızlar ben şoklardayım, 18. haftada kız denmişti, artık %100 erkek olduğunu öğrendim bugün :) :) :)
Elimde bir sürü pembe kıyafet, avent biberon falan kaldı, erkek denip kız çıkan varsa değiş tokuş yapabiliriz :)
Sağol canım ikinci dönem rahatımGözün aydın canim
kızlarrr lütfen cevap karnışım büyüdü pijamalarım olmuyor nete bakıyorum hamilelik pijaması diye hep lohusa pijamaları gösteriyor ya bu lohusa pijamaları hamilelikte de giyilebilirmi siz aldınız mı nerelerden aldınız e bebek uygun gibiydi büyük bedenler tükenmiş..
Evet aynı soruları n cevaplarını bende merak ediyorumEvet kizlar bende sali gunu yaptircam seker testi.acmi gidicem tokmu bilmiyorum.oncesinde yenmesi yada yenmemesi gereken bisey var mi?yaptiranlar yazabilir mi lutfen?diyet listesi herkese veriliyor mu?bana niye vermedilerki.en son 16gun once gitmistim doktora.oda bisey demedi.aramakta istemiyorum hic sevmiyorum telefonla doktoru aramayi.
Benim doktorum test oncesi 3 gün tatlı yeme günde 2_3 meyve yiyebilirsin dedi gecede en gec 12 de yemegi bitirmemi istedi aç olacağım birdeEvet kizlar bende sali gunu yaptircam seker testi.acmi gidicem tokmu bilmiyorum.oncesinde yenmesi yada yenmemesi gereken bisey var mi?yaptiranlar yazabilir mi lutfen?diyet listesi herkese veriliyor mu?bana niye vermedilerki.en son 16gun once gitmistim doktora.oda bisey demedi.aramakta istemiyorum hic sevmiyorum telefonla doktoru aramayi.
İnsallah canim saglikla aliriz kucagimiza. Bence nevresim ve korumaliklar cok guzel. Evet biraz daha erkekvari ama olsun hic fark etmez :) ben olsam kullanirdim. Cok ferah ve ic acici.Ayşem bebeden almıştım oğluma nasip olmadı şimdi kızım olucak İnş içimi değişsemmi acaba kıza uyarmıki.... Sağlıklı doğsunda kucağımda yatırırım yavrucuğumu
Ben ac gittim canim. Hatta yuklemeden 2 saat sonrasinin sekerine de baktiklari icin ve hepsinin arasina birer saat koyduklari icin yaklasik 4 saat ac durdum. En son artik elim ayagim titriyordu kahvalti yaparken :) ac tok fark etmez diyor bir kesim. Ama bence ac gitmen ve sekeri yukledikten sonraki bir saat sonra alacaklari kan da ac olman daha dogru sonuclar verecektir. Sonucta yedigimiz bir cok sey dogal olarak seker iceriyor. Ama ben acliga asla dayanamam diyorsan yesillik tarzi, hic seker -karbonhidrat icermeyen hafif seyler yiyebilirsin.Evet kizlar bende sali gunu yaptircam seker testi.acmi gidicem tokmu bilmiyorum.oncesinde yenmesi yada yenmemesi gereken bisey var mi?yaptiranlar yazabilir mi lutfen?diyet listesi herkese veriliyor mu?bana niye vermedilerki.en son 16gun once gitmistim doktora.oda bisey demedi.aramakta istemiyorum hic sevmiyorum telefonla doktoru aramayi.
Tamam Can'ım çok sağol. Bakarım bu akşamDolunay22 canım bak morhipoda banyo ürünleri indirime girmiş
Cok begendim ben.fiyatinada inanamadim.hangi sehirdesin arkadasim?acaba siparis verirken o oval kisimlari duz yapabilirler mi?katlanma acisindan seninde dedigin gibi.ozaman tadindan yenmez:))Kızlar bugün bir bebek mağazasına gittim. Beşik falan satan. Bir model gördüm. Çok hoşuma gitti. Sizlere de danışayım dedim. Aslında aradığım tüm özelliklere sahip nerdeyse. 70*110 ölçüleri. Anne yanı olabiliyor. Kademeli. Alt kata alabiliyorsun. Sallanıyor. Yatak uyku seti cibinlik vs 1000 tl.
Resmini de atayım buraya. Nasıl sizce? İçimde kalacak süslü bir şey almayıp park yatak alırsam
Tek sıkıntı ilerde saklama sorunu. Oval olduğu için sıra sıra parçalar halinde saklanmaz
Ay canım çok sağol ya bnm hiç aklıma gelmedi hemşirenin numarasını almak bende içeyim bari parolC Chivas Regal canim şimdi hemşiremi aradım agrım var dedim
Önce buz uygula dedi eğer dayanılmayacak gibiyse parol veya minoset içebilirsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?