2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yoo...ayrıntılıya bakan gayet iyi sorun yok dedi sonuçları kendi doktoruma götürdüm kalp beyin kan akışı hicbir şeyde sorun yok sadece bebek haftasından büyük diye şeker yüklemesi istedi

o zaman sıkınti yok insallah seker yuklemesindede birsey cikmicak seker yuksek ciksada ona gire diyet uyguluyolar zaten

Sana direk 100 geamlık yapılcak o zamn . Benim doktırum önce tok karnına 50 gr lık yükleme yaptı . Biraz yüksek çıktı 100 gramlık yapıcaz dedi ama sırdum önden dyet falan tapayım mu diye gerek yok dedi tabi ben yinede yediklerime dikkat etmeye basladım

ins hersey hepimiz icin normale doner bi oh deriz ýa

Burda kac kisiyiz tetanos yaptirma diyen birtek senin doktorun cikti. :/ bence sen karar ver. Gecen elime bicak batti miniknbi cizik oldu. Ohh diyorum tetanoz oldum nasilsa pas varsada onemli degil. Yani basimiza ne zmn ne gelecegi belli degil sadece dogum degilki heran hersey olabilir. Ben yaptir ya da yaptirma demem tabiki ama kendin dusun

Cok begendim ben.fiyatinada inanamadim.hangi sehirdesin arkadasim?acaba siparis verirken o oval kisimlari duz yapabilirler mi?katlanma acisindan seninde dedigin gibi.ozaman tadindan yenmez:))
Can'ım İstanbul kartal da yeri. Ama Facebook sayfası falan da varmış. Babyci kanz bebe kartal diye.
Orda hiç aklıma gelmedi malesef. Çıktıktan sonra saklama koşullarını düşündüm. Ama sormak lazım tabi. Çok çeşit de vardı zaten. Aynı özelliklere sahip çok model var. Ben bunu sekil olarak da çok beğendim esasında.

Canım kartal a geldin sanırım kanz bebeği biliyorum küçük bir dükkan ama çok güzel şeyler var değil mi birde cevizli de ozel yapım bebek odası satan yer var fiyatlarıda zamanında uçuk değildi zamanında bir bak istersen
cevizli de tamirhane durağında inip yukarı doğru çıkıyorsun zaten karşılıklı sıralı dükkanlar var

Şeker yüklemesi ile ilgili geçenlerde konuştuğumuzda sofiarya da demişti ac karnına olması lazım diye. Bence de ac olması lazım.

Oglum da 75 lik yapılmıştı ac gitmiştim önce ac karnına sonra yükleme yapıldıktan sonraki ilk ve 2 saatte kan aldılar
Şimdi 50 lik yapılacak ac tok farketmez diye not düşüldü. Hafif kahvaltı yapın şekerli gıdalar tuketmeyin denildi.

Ama bende ac gideceğim yada sadece bir haşlanmış yumurta yiyeceğim. Daha karar vermedim yapan arkadaşlardan bilgi aldıkça ona gore karar vericem çünkü açlık beni çok etkiliyor

Yok tatlim 50 grm yapilacak kayda oyle gecti pazar pazartesi sali verdikleri diyeti uygulayip carsamba guni sabah ac karnina gidicekmisim ac karnina kan verip sonra tatli icecegi icip birdahami kan vericez

İçme bence azıcık dayan birden geçiyo ağrı benim öyle oldu en azından..

Yok tatlim 50 grm yapilacak kayda oyle gecti pazar pazartesi sali verdikleri diyeti uygulayip carsamba guni sabah ac karnina gidicekmisim ac karnina kan verip sonra tatli icecegi icip birdahami kan vericez

Evet canım 1 saat sonra tekrar kan vereceksin.
Nasıl bir diyet verdiler sana

Kartal’da nerede kanZ ben de odama bi beşik almak istiyorum gitmişken bakarım

Benim kan vermem 11 buçukta bitti yanımda yarım dilim peynir ekmek ve kefir vardı onları yedim içtim...bence şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptırmayın...doktorum dahiliye uzmanını aradı görüştü geçen de birinin 400küsür çıkmış ve çok dengesiz ölçümler parmaktan almışlar ben bunun nesine güveneyim falan dedi...tekrarlayabiliriz ama yazık sana da bebeğe de şimdilik diyet ve yürüyüşe devam dedi keşke orda hastanede yaptırsaymışım diyorum

skandal walla senin yazini okuyunca ben de bi korktum. ben esya almadim henuz ama psikolojimi hazirladim, ama saglikli olsun da kiz erkek hic farketmez. sen de takas yapamasan da cok pembiş degillerse oglunda da kullanirsin belki

sarı, kırmızı, yeşil olanları ayırdım da, diğerleri çok pembişli tütülü falan

Ben tok karnına gttim önce kan veriyosun snra suyu içiyosun bi saat sonra bi daha kan veriyosun yeme içme yok bu bi saatte bi de bana bu bi saat içinde çok ayakta kalma defi herhalde o da etkiliyo

Kartal’da nerede kanZ ben de odama bi beşik almak istiyorum gitmişken bakarım

Canım kartal ticaret meslek lisesinin bir üst sokağında
kanz bebenin oldugu sirada alt tarafında a101 var biraz ilerisinde çağrı market. Karşısında zeytinlik çay bahçesi
Sahil ile e-5 i birleştiren bir yol var çanakkale cad diye geçer o yol ile rahat ulaşım sağlayabilirsin yol üzerinde kıyı pastanesinin karşısındaki sokaktan giriyorsun.

Umarım anlatabildim

Ben tok karnına gttim önce kan veriyosun snra suyu içiyosun bi saat sonra bi daha kan veriyosun yeme içme yok bu bi saatte bi de bana bu bi saat içinde çok ayakta kalma defi herhalde o da etkiliyo

Bende kizimda oyle hatirliyorum ama.unutmus da olabilirim diye fikrinizi alayim dedim demkki doktoruna gore degisiyor neguzel atlatmissin tatlim darisi bana ve yaptirmayan arkadaslarima olsun aydinlattigin icin cok tesekkir ederim.

Evet canım ordayım. Dükkanın adını biliyor musun? Kardeşim götürmüştü. Ben minibüse falan binmek istemedim. Fırsat olursa oraya da bakarım gitmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…