2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Taze zencefil aldım Can'ım. Yarın başlıcam çayını içmeye. Sirkeli suyla da gargara yaparsam geçer diye ümit ediyorum. Ama sen de hamilelikte vicks kullanma bence.
Vicks bitkisel bir merhem olduğu için ve ağızdan alınmadığı için ben sakınca görmüyorum, bebeklerin de ayaklarına sürülebiliyor üşüttüklerinde. Antibiyotik veren doktorlar pek önermiyor ama anneanne yöntemi benim için her zaman daha doğru :)

herkese merhaba pazar günü kan da 170 ti değerim nöbetçi doktor 1 hafta sonra gel bakalımm dedi kese ne zaman görünür ya 15 aylih oğlum var am ilk kez hamile olmuş gibiyim:))

Kızlar bu zencefil limon çayını nasıl yapıyorsunuz? Daha doğrusu zencefil ne kadar koyuyorsunuz içine? İnternette fazlasının düşüğe sebep olabileceği yazıyor. Ben az önce cezveye bir ceviz kadar koyup kaynattım ama çok mu oldu acaba?

Kızlar günaydın :) size bişey danışmak istiyorun günlük süt kaynatılıyor mu? Ben daha önce kullanmadım günlük süt, kutu süt içmek istemedim açık sütüde kaynatamazmışım gibi geliyor günlük süt alayım dedim

Günaydın hanımlar benim bulantım sanki bugün daha iyi gibi.dün dr kontrolümüz vardı druma içim çok ısındı ilgili hoşsohbet bir bey istediğimiz zaman arayacağımızı söyledi bebeğim haftasıyla uyumluymuş iki hafta sonra tekrar çağırdı İlk kontrole gittiğim dr farklıydı çünkü bu dra randevu alamamıştım o gittiğim ilk dr bazı testleri eksik istemiş dr dün onlarıda istedi birinin sonucu bugün diğeri haftaya çıkarmış

Can'ım çok sağol. Emin'im çok faydası vardır ama ne olur ne olmaz. Yapmayayım. Bebeğim geç geldi Zaten bizi çok bekletti :)
Dayanıcam artık bir şekilde. Bal limon vs.
Haklısın canım. Nasıl istersen tabi. Geçmiş olsun. Annelik zor zanaat vesselam :KK49:

Bu da benim prens 2.ciyi sağlıkla kız diliyoruz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 38
Taze zencefil aldım Can'ım. Yarın başlıcam çayını içmeye. Sirkeli suyla da gargara yaparsam geçer diye ümit ediyorum. Ama sen de hamilelikte vicks kullanma bence.
Canım ne geldi.aklıma. günde bir diş tane sarımsağı bütün yutabilirsin. Emin ol koku yapmıyor ve antibiyotik niyetine. Ben denemiştim. Zararlı da sayılmaz :anneadayı:

Kızlar günaydın :) size bişey danışmak istiyorun günlük süt kaynatılıyor mu? Ben daha önce kullanmadım günlük süt, kutu süt içmek istemedim açık sütüde kaynatamazmışım gibi geliyor günlük süt alayım dedim
pastörize süt içilebildiği için ben hep günlük süt alıyorum
kaynatmaya gerek yok bence

GÜNAYDINNN

İKİNCİ KONTROLLERİNİZİ KAÇINCI HAFTADA YAPTINIZ VE NE ZAMAN KARINDAN BAKILMAYA BAŞLANIYOR

BİLGİSİ OLAN

BİDE BİŞEY DAHA MERAK EDİYORUM KIYAFETLERİNİZE DİKKAT EDİYORMUSUNUZ YANİ DAHA COK KUCUKLER AMA PANTOLON GİYMEKTE DÜĞMELİ Bİ SAKINCA VARMIDIR

VEDE CALISTIGIM İÇİN DÜN FARKETMEDEN İŞYERİNDE ÇOK AŞAĞI KATA İNİP ÇIKTIM
STRES DURUMLARINDA KENDIMI COK UNUTURUM KARNIM COK AGRIDI
YANİ KENDİNİZE SÜREKLİ ÖZEN GÖSTERİYOMUSUNUZ NELERE DİKKAT EDİYOSUNUZ

ARADA GELEN MİDE BULANTILARIM DISINDA COK FAZLA BELİRTİM YOK O YÜZDEN HAMILE OLDUGUMU UNUTUYORUM

BİDE BİŞEY DAHA MERAK EDİYORUM KIYAFETLERİNİZE DİKKAT EDİYORMUSUNUZ YANİ DAHA COK KUCUKLER AMA PANTOLON GİYMEKTE DÜĞMELİ Bİ SAKINCA VARMIDIR

VEDE CALISTIGIM İÇİN DÜN FARKETMEDEN İŞYERİNDE ÇOK AŞAĞI KATA İNİP ÇIKTIM
STRES DURUMLARINDA KENDIMI COK UNUTURUM KARNIM COK AGRIDI
YANİ KENDİNİZE SÜREKLİ ÖZEN GÖSTERİYOMUSUNUZ NELERE DİKKAT EDİYOSUNUZ

ARADA GELEN MİDE BULANTILARIM DISINDA COK FAZLA BELİRTİM YOK O YÜZDEN HAMILE OLDUGUMU UNUTUYORUM
Can'ım ben dinleniyorum sürekli. Ağır hareket yapmıyorum. Temizlik yapmıyorum. Doktorum da kesinlikle temizlik yapma dedi. Önceden bir düşüğüm olduğundan olabilir. Tabi benim tüp bebek olduğu için böyle. Normal gebelik seyri bu kadar olmasa da olur. Ama yorulunca kasıklarım ağrıyor.
Ben kilo verdiğim için rahat giyebiliyorum pantolonlarımı.

herkese merhaba pazar günü kan da 170 ti değerim nöbetçi doktor 1 hafta sonra gel bakalımm dedi kese ne zaman görünür ya 15 aylih oğlum var am ilk kez ha0mile olmuş gibiyim:))
Isteyerek mi oldu canım benimde 13 aylık oğlum var kazayla oldu benim. Uç gundur yurumeye basladı. Pesınde koşturmaktan cok yoruluyorum ve belim cok ağrıyor çok zor olacak gibi geliyor bana sen ne hissediyorsun?

Back
X