2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızçeler bugün kesemizi gördüm. Kan sulandırıcı iğneye başladım. Yarın kendim yapmaya başlıcam. Ultrason kağıdında 5+3 görünüyor . Gorusmek üzere

yaa canım maşallah maşallah
senle hemen hemen aynı gibiyiz ama doktorum haftaya salı çağırdı, bende ona çok minnettar olduğum için ne derse yapıyorum uslu uslu beklicem ama insan gözle görmek istiyo somut bir şeyler :mad:

Kızlar günaydın :) size bişey danışmak istiyorun günlük süt kaynatılıyor mu? Ben daha önce kullanmadım günlük süt, kutu süt içmek istemedim açık sütüde kaynatamazmışım gibi geliyor günlük süt alayım dedim

hazir paket sutu almayip direk inek sutu gunluk aliyorsan ilk once aldin gibi hemen kaynatmalisin yoksa kestirirsn kaynatip ustundeki kaymagi sakli kabina koyup dolabina koyabilirsn yogurt mayalayabilirsn ben oyle yapiyorum. kaymak inan diger maket urunlerinden daha lezzetli oluyor ama sutunde iyi olmasi lazim bazilari sute su karistiriyor sariya hafuf benziyen sut iyidir

Ya benimki de ayakta sallanmadan uyumuyor. 45 dk ya yakın sallıyorum ve artık hal kalmıyor bende. Karnımda sallanıyor insallah bebise bir zararı olmuyordur. Çocuğumu kendi kendine uyumaya alıştırmam lazım yoksa ilerleyen zamanlarda karnım büyüdükçe nasil olacak
Bebeğine bir zararı olmaz. Ninni söyleyerek pışpışlayarak uyutabilirsin ben coğu zaman yapıyorum bazende emerken uyuyor.

yaa canım maşallah maşallah
senle hemen hemen aynı gibiyiz ama doktorum haftaya salı çağırdı, bende ona çok minnettar olduğum için ne derse yapıyorum uslu uslu beklicem ama insan gözle görmek istiyo somut bir şeyler :mad:
Benide 15 gün sonra çağırdı. Kalp atışlarını görebilirriz o zaman. Sen haftaya salı gidersen belki kalp atışlarını görebilirsiniz inşallah:anneadayı::KK19:

Arkadaşım günlük süt değil pastörize süt iç pastörize olmayanlar riskli diye okumuştum bi araştır. Günlük sütler kaynamadan geliyor iyice kaynatıp içmen gerekiyor ama o dengeyi nasıl ayarlarsın bilemiyorum. Bence garanti pastorize
günlük süt şişedeki yani kaynıyor tabiki kaynamaz olur mu al iç kutu süt gibi

kızlar ya benim tek yumurta ikizi olabilir mi bu bebe
kime desem değerimi direkt ikiz diyo, benim tüp bebek malum ama tek embriyo kondu
değerim de ctesi 671 idi pazartesi 1965 oldu
ikiz mi ki acaba yaa :skandal::KK53:

Diger hicbir detayi dusunmeden kontrolunu bekle bence :) Dış gebelikte ihtimaller cok ama normal bi durumsada seni kasmasin en onemli haftalarin nihayetinde :) Doktorun takibini yapiyordur zaten.
Insallah guzel haberler alirsin :)
sagol canim yarini iple cekiyirum. Bakalim yarin pit pit sesleri duyabilecek miyiz? Rabbim bu mucizeyi bize gosterecek mi?

kızlar ya benim tek yumurta ikizi olabilir mi bu bebe
kime desem değerimi direkt ikiz diyo, benim tüp bebek malum ama tek embriyo kondu
değerim de ctesi 671 idi pazartesi 1965 oldu
ikiz mi ki acaba yaa :skandal::KK53:

Benimki tam iki kati artti ama iki embriyo da tutunmus. Bence degerlerle alakasi yok. Yanlis hatırlamıyorsam sen ikiz istemiyordun

Benimki tam iki kati artti ama iki embriyo da tutunmus. Bence degerlerle alakasi yok. Yanlis hatırlamıyorsam sen ikiz istemiyordun
evet o sebeple tek embriyo transfer ettirdik ikiz olmasın diye
ama şimdi neredeyse 3 kat artmış ya o sebeple ikiz yorumları aldım hep
yeter ki olsun sağlıklı devam etsin de sayı hiç önemli değil artık

evet o sebeple tek embriyo transfer ettirdik ikiz olmasın diye
ama şimdi neredeyse 3 kat artmış ya o sebeple ikiz yorumları aldım hep
yeter ki olsun sağlıklı devam etsin de sayı hiç önemli değil artık
benimde ilk tahlilde çok yüksek çıktı sonrada 2,5-3 kat arttıgı oldu ben de endişelendim çünkü ben de ikiz istemiyordum,tek embriyo konmuştu,neyse ki tek bebek gördük ;) ama embriyonun ikiye bölündüğü de oluyor burda da okudum birkaç kişiden olabilir yani :)

Aynı durum ben de var. Herşey kokuyor sanki. Buzdolabı kokusu bile midemi bulandırıyor. Eşim koku yok diyor ama bana öyle gelmiyor. Benim de oğlum 34 aylık onunla ilgilenemiyorum doğru düzgün. Oğluma kahvaltı bile hazırlarken burnumu kapatıyorum :KK43: kokuya karşı çok hassas oldum ya. Ilk hamileliğimde 4.5 ay böyle sürmüştü. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aynen canım ya. İnsallah. Allah kolaylık versin...

Canım bende böyleydim şuan 8+6 yim iki gündür azaldı bulantı kusma daha iyi hissediyorum dr zofer diye ilaç vermişti çok zor durumda kalınca alıyordum süper di kendi dr danışarak alabilirsin canım bu arada hangi hastane hangi dr gidiyorsun canım?
İnsallah benim de azalır ya. Yarın doktor kontrolümüz var sorucam inşallah. Ben central hospital çetin çoma gidiyorum canım. Harika bi adam :)

Back
X