- Konu Sahibi kardelen384
- #4.321
5.haftadayim ama gitsem kese görünür mü sanki ilk kez hamile gibiyimkac haftaliksin sende benim gibi gec gidenlerdensn galiba bende ilk kontrolu 7. haftada yaptirdm :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.haftadayim ama gitsem kese görünür mü sanki ilk kez hamile gibiyimkac haftaliksin sende benim gibi gec gidenlerdensn galiba bende ilk kontrolu 7. haftada yaptirdm :))
benim adet tarihine göre 1 mayıs ultrasonda 4 mayıs tüp bebek hesaplamalarında 29 nisan.hangisini baz alayım acaba.[/Q
benimde adete gore 1 mayis ultrasyona gire birgun geri cekiyo ama sezeyan olcam icin 24 25 nisan gibi oluyorun ama ben adete gore gelisimini icin hesap yapiyorum
canim bence 1 hafta daha bekle derim karindan gorunmeyebilir alttan bakarlar5.haftadayim ama gitsem kese görünür mü sanki ilk kez hamile gibiyim
- ben onu aliasafa o beni batuhana ikna etme basladik bile valla diyorum ya hastaneden ben cikmadan kimlik cikariyo ameliyat olmasam taksi tutacam
kizlar benim kese yine net gozukmedi doktor ya gelismeyen gebelik yada dis gebelikten suphelendi bende bisey anlamadim kan sonucunu bekliyorum ona gore karar vercek maalesef bendede bebek yok sanirim![]()
arkadaslr bisey sorcam herkes 2li testi yaptircakmi ben biraz dusuncedeyim acikcasi pek yaptirmak istemiyrm kesin sonuc cikmiyor bide aldircak deiliz Allah korusn bi problem olsa 9 ay sitres olcak diye dusunuyorum siz ne dusunuyorsnz
1 hafta daha beklemek en iyisi..inş geç döllenmedirkizlar benim kese yine net gozukmedi doktor ya gelismeyen gebelik yada dis gebelikten suphelendi bende bisey anlamadim kan sonucunu bekliyorum ona gore karar vercek maalesef bendede bebek yok sanirim![]()
Rabbim bu mübarek cuma saatinde hakkında hayırlı ve sağlıklı olanı nasip etsin sana ve tüm hamilelerekizlar benim kese yine net gozukmedi doktor ya gelismeyen gebelik yada dis gebelikten suphelendi bende bisey anlamadim kan sonucunu bekliyorum ona gore karar vercek maalesef bendede bebek yok sanirim![]()
Baska bi doktora daha mı gitsen acaba ultrason cihazlarıda fark ediyo bide bi gün bile farkediyo ben cars gittm yoktu pers gördüm mesela sata göre daha kücük cıktısagol cnm simdi sonucum cikti hcg 1370 artis oldugu icin takip edicem dedi pazartesi yine gitcem ama kafama takmamak elde diil
Cok sevindim gözün aydın benimde öyle 6 gün farkediyo oğlumda dahada coktu fark senin gibi yakalıyo o sonraBebeğim varmış kesenin boş değilmiş ultrasona göre 6+2 çıktı sata göre 8+0 normal dedi doktor birkaç haftaya uyumlu olur şartla dedi
kizlar benim kese yine net gozukmedi doktor ya gelismeyen gebelik yada dis gebelikten suphelendi bende bisey anlamadim kan sonucunu bekliyorum ona gore karar vercek maalesef bendede bebek yok sanirim![]()
Sağlıkla gelsinler inşallah icim rahatladı 1 ay sonra çağırdı ama ben o kadar beklemeden başka doktora giderim meraktanCok sevindim gözün aydın benimde öyle 6 gün farkediyo oğlumda dahada coktu fark senin gibi yakalıyo o sonra
şimdi senin doktorun hesapladığı 2 mayıs mı 29 nisan mıbende burdan baktım canım blastokist transferine göre hesapladım buna göre 2 mayıs çıkıyor.blast transferine göre (29 nisan) neden değil dondurulmuş olsa da 5. gün embriyosu.koyulurken 2 hafta hamile sayılmıyor mu?açıkçası doktora bu soruyu yöneltmedim bu haftalarda ultrason bile farklı çıkarınca.
5. gün embriyosuna göre 29 nisan adet tarihimi girdi ultrasona o da hepten 4 mayısı gösterdi.internetten adet tarihimi yazınca 2 mayıs diyor yarın kontrolum var.akıntı lekem yok fakat ara ara sağ bebeğimin tarafında ağrım var bi vukuat olmadan geçer inşallah bu cumartesişimdi senin doktorun hesapladığı 2 mayıs mı 29 nisan mı
benim de blast transferi, 11 eylülde transfer oldum 30 mayıs diyor tahmini doğumu
kk gebelik takvimine de beklenen doğum tarihi 30 mayıs diye yazdım
henüz doktor kontrolüm olmadı gerçi, ultrasonda farklı bi süre çıkabilir belki
bilmiyorum gitsemmi diyede dusunuyorum cnm cok kararsiz kaldimBaska bi doktora daha mı gitsen acaba ultrason cihazlarıda fark ediyo bide bi gün bile farkediyo ben cars gittm yoktu pers gördüm mesela sata göre daha kücük cıktı
radyoloji nasil oluyo cnminsallah durum degisirbya radyoloji tekkif et doktor bence bende 6 hafta1 gunlukken bos kese gozuktu
Kızlar merhaba. Ben 9 haftanın içindeyim. Dün gece kahverengi kanamam oldu. Sabahta devam etti. Doktor iğne verdi düşük tehlikesi icin ve fitil. Iğneyi oldum. Fakat hala devam ediyor. Sizlerden bu durumu yaşayan var mı? Devam etmesi beni korkutuyor.