• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben ne erkek denilipte baby showerlar gebelik cekimleri yapip maavi oda susleyip adina dogum sekerleri yaptırıp dogum anında kiz çıkanlar gordum..allah saglikls versin tabi ama gonlumden kiz cok geçio.bi oglum var bide kizim olsa suslesem puslesem ewcilik oynasak

ayy Allah gönlune gore versin. kız cocuk baska cok tatli seyler var erkekde secim bile zor

Aptl kocam anasinda.bi daha. Uğrama eve doğduğun yere geri git diyeceğim.28 yaşında sürekli bahane arayip anasina yada arkadaşlarının yanina kaçmakta.allahin ıslahı ile değilde gazabinla karşılaşacak gibi duruyor üzgün kızgın değilim.öyle seyrediyorum bakalim ne olacak sonu diye.bunun harici tek başıma rahatıma alıştım

Bugun ilaç raporu almak için fakülteye gittim gitmişken bi kez daha kalp atışını duyayım dedim malesef tam da bugün durmuş yavrumun kalbi bu 5. Kez oldu allah sizlere sağlıklı sıhhatli bebekler naşıp etsin benim kısmetimde yokmuş. Cevap yazmanıza gerek yok hoşçakalın.
Hatta rica ediyorum moralinizi bozmayın.

cok üzüldüm. ama aklıma birsey getirdin bi kadin 7 kez bebegini kaybetti ve Allahim beni bu kadar çokmu sevdin diye agliyordu.
cunku Allah sevdigi kuluna dert verir. bu kadar kez acı yasamıssın insallah yuzun bir gun tam guler. yasadıgın hüsranın tarifi olamaz. sebebini arastirdinmi. Allah bi dahaki evladını sana uzun ömürlu mubarek saglıkli sihatli kucana nasip etsin insallah

Aptl kocam anasinda.bi daha. Uğrama eve doğduğun yere geri git diyeceğim.28 yaşında sürekli bahane arayip anasina yada arkadaşlarının yanina kaçmakta.allahin ıslahı ile değilde gazabinla karşılaşacak gibi duruyor üzgün kızgın değilim.öyle seyrediyorum bakalim ne olacak sonu diye.bunun harici tek başıma rahatıma alıştım

benimki kizimi dogurdum bi kac gune hemen memlekete gitti. 4 gun sonra geldi. bu hafta sonu gene gidiyor. hep agliyordumda artik alismaya basladim.

cok üzüldüm. ama aklıma birsey getirdin bi kadin 7 kez bebegini kaybetti ve Allahim beni bu kadar çokmu sevdin diye agliyordu.
cunku Allah sevdigi kuluna dert verir. bu kadar kez acı yasamıssın insallah yuzun bir gun tam guler. yasadıgın hüsranın tarifi olamaz. sebebini arastirdinmi. Allah bi dahaki evladını sana uzun ömürlu mubarek saglıkli sihatli kucana nasip etsin insallah
Ohoooo içtiğim ilaçların ignelerin taktığım muskalarin ettiğim duaların haddi hesabı yok. Yapılan testler ameliyatlar aşılar... amaan boşverin beni.

Ohoooo içtiğim ilaçların ignelerin taktığım muskalarin ettiğim duaların haddi hesabı yok. Yapılan testler ameliyatlar aşılar... amaan boşverin beni.

kendinden cok yılmış gibi konusuyorsn. bosver olurmu kimse kimseyi düsünmesinmi. herseyde bi hayir vardir. çok yoruldun çok acı cektin belkide umudun kalmadı ama lütfen kendine hic bir zaman küsme pes etme o gun gelecektir insallah lutfen kendine asla kotu bakma sen oyle iyiymissinki böyle sınavdan geciyorsn. insallah rabbim sana bu mutlulu doya doya yasatir

Bugun ilaç raporu almak için fakülteye gittim gitmişken bi kez daha kalp atışını duyayım dedim malesef tam da bugün durmuş yavrumun kalbi bu 5. Kez oldu allah sizlere sağlıklı sıhhatli bebekler naşıp etsin benim kısmetimde yokmuş. Cevap yazmanıza gerek yok hoşçakalın.
Allah sabır versin diyecek başka birşey yok çok üzüldüm en kısa zamanda sağlıkla devam eden gebeliğin olur ve alırsın kucağına inşallah

şu topikte kalp duymayan bir ben kaldım sanırım
doktor 17 ekimde çağırdı bekliyorum ama nasıl bekliyorum içim biliyo
çok zormuş böyle ya.. kese görünce hiç rahatlayamadım bile
neden bu kadar geç çağırdı bilmiyorum
Bende bu haftasonu kalp atışını duymak için gidicem.
Allah sabır versin canım :KK42:
Ben de yememeye çalışıyorum çünkü ben 50 kiloya yakın verdim bu kadar kolay almak istemiyorum.. aç gezdikce bu seferde mideme kramplar girmeye başladı dün gece acile gittim midemdeki kramptan sebep kas gevşetici ilaç verdi sadece 1 kere kullanabilirsin dedi ve gaviscon verdi.. aç kalmakta iyi değilmiş ama böyle hızlı kilo almam beni çok korkutuyo...
Ayyy 50 kilo mu?? Nasıl yaptın canım lütfen paylaş bizimle:KK72: ben çok fena bir durumdayım. Oğlumu doğurduğum kilodan 10 kilo fazlayım şuan ve hamilelik Doğum çok korkutuyor beni:KK57:

benimki kizimi dogurdum bi kac gune hemen memlekete gitti. 4 gun sonra geldi. bu hafta sonu gene gidiyor. hep agliyordumda artik alismaya basladim.
Kızlar inanmıyorum ya... şu an kocalarınıza çook kızgınım :KK67: çok şey söylemek geçiyor içimden ama :KK57: susuyorum. Lütfen siz susmayın. Allah korusun heran yardıma ihtiyacımız olabilir.

bende bununla ilgili yazacaktım tam...4-5 gündür çok rahatladım ben resmen gaz ve şişkinlik ten nefes bile alamıyorum..sağolsun doktorumun tavsiyesiyle yüzde 90 kurtuldum....bana probiyotik önerdi..ayrıca kabızlık çekenlere de iyi geliyor..gerçi benim kabızlığım yoktu..doktorlarınıza danışarak sizde rahatlıkla probiyotik kullanabilirsiniz
Ne marka kullanıyosunuz acaba probiyotik

Ayni seyleri dusunuyoruz ama ben pek emin degilim ismin kuranda gecmesi sartindan oyle bir ayet yokmus. Evet guzel isim koyun diyor peygamberimiz ama kuranda gecsin demismidir acaba. Banada asya ismini duyan biri kuranda gecmiyor ama dedi bende sart degil dedim ama aklimada takiliyor bilemedim. Elif asya nasil
canim Kur'an da gecmesi sart deil anlami guzel olmasi onemli olan cunku Kur'an da firavunda geciyor seytanda o yuzden anlamina dikkat edelim

Ben varım canım düzenli hergün Yasini mi okuyorum şükür Allah'a Hatimede katılırım
kardelen384 arkadasimiza rica ederiz hatim listesi yapar 1. sayfaya okuyacaklari herkes 1 cuz alirsa mayisa kadar biter insallah evlatlarimizin saglikli sihatli olmalari icinde dua ederiz

Bende rüyamda oglum olduğunu ve emzirdigimi görmüştüm merakla bekliyorum cinsiyetini öğrenmeyi oğlum var kızım olsun bide diyorum ama en önemlisi sağlıklı hayırlı olmaları tabi
Bende doktora gidip ultrasonda doktorun erkek dediğini gördüm rüyamda benimde oğlum var hamileyken görülen rüyaların tersi cıkar diyolar bakalım nolcak haberleşelim :KK66:

Ay bizimkide aynısını diyo daha dogrusu etrafımdaki herkes oğlan diyo bi ben kız hissediyorum kız istediğimden belkide :emir_bebek:
Ben şuan notrum hicbisey hissetmiyorum hala hamileymis gibide hissetmiyorum goguslerimde sizlamasa hamile değilim sanki Allah hepimizin gönlüne göre versin cnm en önemlisi de sağlıklı hayırlı evlat versin.

Back
X