Bayanlar bir ay sonra bugun ikili testte bebegimi ikinci kez gordum. Kipir kipirdi. Hersey yolundaydi.
Esim benim pipirikliligimden sikayet etti. Doktorum her zamanki gibi cok rahatti. 2 cm capli kist olusmus yumurtaligimda ikili testi yapan doktor buldu dedik bosver onu dedi. Hemsireyleydi bisiklete binemzsin diyordu dedim bosver bin dedi. Tsh in dusmus on u da bosver her sey yolunda cikmis keyfini cikar dedi. Kilo fazla almisim karbonhidrat yeme cok dedi.
Rahat olacagim artik. Karar verdik
Bu arada kalp atisi 154 du, Ilk tahminler kiz.
Hayırlı olsun canım doktorunun vardır bir bildiği rahat olması çok güzel bence

kalp atışıyla ilgili olduğunu sanmıyorum ben nedense
Şu an günlük 175 mg kullanıyorum.. hamile olduğumu biliyor söyledim...her ay kontrole çağırıyor fakat sadece TSH a bakıyor, daha önce başka doktorlar(dahiliye ve kadın doğum) TSH,. T3 ,t4 antikora falan bakıyordu.. aynı kandan bakilabilecekken istek yapmaması kafama takılıyor...belki yeterlidir onuda bilmiyorum suclamiyim şimdi ama içim rahat etmiyor.. 150 mg kullanmama rağmen değerim dusmedi..bunun üzerine sadece 0.25 arttırdı dozu..yeterli mi bilmiyorum.. hamile olduğundan zamanda önemli..kafama takıldı çok fena..
canım okadar çok okudum ki bu durumu yaşayınca. Çok korktum çünkü benim de çok düşük. Sadece tsh bakılması çok yanlış.
T3 t4 antitg antitpo bunlar belirleyici sende guatr rahatsızlığı var mı ya da hamilelikten mi. Vende hepsine bakıldı ve ilaca gerek YOk dendi. Devlet hastMesinde baktılar hemde
Bugün 12+5 bebiş dr erkeğe benzetti
Hayırlı olsun ilk bebişiniz mi :)
Kizlar sizden bir ricam olucak. Ozellikle 2. Gebeligini yasayanlaar. Bu alisveris kıyafet esya vs. Konusunda yardimci olurmusunuz. Benim ilk gebeligim ve bi kere bile bebek dukkanlarina girmis degilim. Internetten alışveriş yapmayi dusunuyorum fakat hangi marka kaliteli hangisi kalitesiz hicbir fikrim yok. Bebek alisveris sitelerinin indirimleri falan oluyomus o dönemleri yazarsaniz cok sevinirim. Gercekten cok cahilim bu konularda. Hepsini son aylara sıkıştırmak yerine parca parca almayi tercih ediyorum acikcasi bende. 5 aydan sonra baslarim herhalde
Aklıma geldikçe yazarım ama lcw ürünleri çok kaliteli solma renk verme vs hiç yaşamadım. Sık yıkandığı halde. Şuanda outletlerde yazlık ürünleri çok uygun mesela. Hm çok güzel internet satışı var indirimde çok uygum oluyor. Trendyolda carters çok kaliteli ve indirime giriyor.
E bebek kıyafet olarak bana hep pahalı geliyor. Ama şubatta her gün birşeyde çok büyük indirim yapıyor. Birgün emzirme pompası
Birgün arabalarda
Birgün anakucağı
Hep büyük ve pahalı şeylerde ben şubatı bekliyorum. Babymall diye bir siye var orda da hergün indirim oluyor. Banyo ürünleri vs.
Bebek şampuanları ıslak mendil.
Bir de bez ve ıslak mendil asla stok yapmayım. Em güzel bez size pişik yapabilir. Bir de 1 numara çok takmayabilirsiniz. Sıkıyor bebiş kilo alınca. Islak mendil de dediğim gibi pişik yapabilir. En güzeli Doğumda bir paket kullanın ve kararınızı verin.
Size bir tavsiyem daha çok kıyafet almayın Kızlar en azından yeni doğan çok almayın. Atlet Zıbın patikli alt ayrı üst ve şapka çok giydiriliyor. Büyük alsanız da giyiyor. Şapka başlarda çok takılıyor. Bir de 3 4 tane battaniye. Penyeler özellikle evde. Dışarda bir tane kalın Kıyafet Alırken de cm e bakın. Mesela belki benimki 49 cm doğacak Yenidoğanlar 50 cm en fazla on gün giyecek ama mecbur alıyorsun. Ama sizinki 53 cm doğacak diyelim o Yenidoğanlar olmuyor kızlar
Ben kızıma çok sevdiğim tulumu ilk doğduğu gün bile giydiremedim olmadı. Sonra zaten çok hızlı büyüyor gerçekten. Bir de büyüdükçe lcw nın netinden trendyolda şimdi koton da var defacto birsürü site var. Butikbebe diye bir site vardı ordan çok almıştım. Sonra çok çok hediye geldi zaten. İlk bebek diye.
Aklımıza geldikçe yazarız yine tabi.