2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok şükür hareketlendi tekrar. Sanırım iki gündür durduğu yer dardı. Çünkü ayakları sezeryan yerimdeydi. Aksam üstü tekrar başladı oynamaya hala oynuyor şükür. Ama yeri başka daha yukarlarda. Kuzum korkuttu beni. Çünkü normalde çok hareketli gün içinde.
Nasıl bu kadar net hissediyorsunuz ayağının sezaryen yerine geldiğini bilecek kadar maşallah ben hiç biiey hissetmiyorum bazen çok çok nadir bağırsak hareketi gibi o da bir yada iki kere oldu

Ya ben daha bu hafta ultrasona girdim şimdi iki hafta bile olmadan tekrar ayrıntılı ultrasona girmrk istemiyorum daha 19 haftalığım rahat 7-8 kere ultrasona girdim bir iki Ağrım olmuştu pinpirikliğimden artık ultrason istemiyorum ya :(

Rahatsız olan herkese allah şifa versin inş hepimiz vaktinde kucaklarız bebeleri arkadaşlar bana da dua edin salı randevm var çarşamba serklaj olacam stresten kendimi yiyiyorm sanırım korkuyorm da :KK43::KK43::KK17:
Allah kolaylık versin rabbim vakti zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize

Ya ben daha bu hafta ultrasona girdim şimdi iki hafta bile olmadan tekrar ayrıntılı ultrasona girmrk istemiyorum daha 19 haftalığım rahat 7-8 kere ultrasona girdim bir iki Ağrım olmuştu pinpirikliğimden artık ultrason istemiyorum ya :KK43:
Canım ben neredeyse her hafta girdim şimdiye kadar ama ayrıntılı farklı birşey yapılması lazım bence tabi yin en iyisini sen bilirsin

bu haftalarda çok normal canım,çünkü bebeğe giden kan miktarı artık bu haftalarda artmaya başlar,bu akışı düzenli bir şekilde sürdürebilmek için de vucutta damar çapları daralır,bebeğe daha fazla kan akışı sağlanabilsi diye.bu da baş ağrılarına baş dönmelerine sebep olur.özellikle ani ayağa kalkmalarda kan birden aşağıya doğru harekete geçtiğinden bu tarz zonklamalar ani baş dönmeleri hatta bilinç kayıpları bile olabilir. yapacak bir şey yok ılık duş,mümkün oldugunda ağır hareket :KK66:
Canımm cok sağol ❤️ Ya oglumda hic hatırlamıyorum yada unutmusum yani aynen dediğin gibi kalbim sanki kulagımda atıyo

Allah kolaylık versin rabbim vakti zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize

Canım ben neredeyse her hafta girdim şimdiye kadar ama ayrıntılı farklı birşey yapılması lazım bence tabi yin en iyisini sen bilirsin

Canım sen neden her hafta girdin ben çok korkuyorum çocukta bir sıkıntı olursa diye :(canım çok sıkılıyor ya

20. Hafta bitince 5. Ayı dolduruyoruz o zaman dimi

Canım 5 aylık olabilmemiz için 21 hafta 3 günlük olması lazim
20 haftalık olduğumuzda 4 ay 20 günlük oluyor
Çünkü 4 hafta 1 aylık olmuyor
4hafta 2 gün 1 ay oluyor
8+ 4gunluk 2 ay oluyor
12+ 6 olduğunda 3 ay oluyor
17+1 olduğunda 4 ay oluyor
Iste boyle

Canım 5 aylık olabilmemiz için 21 hafta 3 günlük olması lazim
20 haftalık olduğumuzda 4 ay 20 günlük oluyor
Çünkü 4 hafta 1 aylık olmuyor
4hafta 2 gün 1 ay oluyor
8+ 4gunluk 2 ay oluyor
12+ 6 olduğunda 3 ay oluyor
17+1 olduğunda 4 ay oluyor
Iste boyle
Hiç ayrıntı düşünmüyorum valla ben 4 hafta 1 ay gidiyorum hafta önemli yuvarlak olarakda ay hesabı yapıyorum oldu bitti

Herkese iyi akşamlar benimde bir kızım olacak :halay: doktor %90kız dedi genital organı gösterdi haftaya bidaha bakalım dedi. 10 yaşında bir oğlum vardı kısmetse birde kızım olacak tabi değişmezse :işsiz:
18 haftadan sonra değişmez heralde cnm hayırlı olsun prensesn :) banada. 15 haftada dedi hiç değişir diye düşünemiyorum okadar net dediki:)

• Beğen
Reactions: tmz
Herkese iyi geceler kizlar benim ayrintilima daha 1 ay var insalh yakin zamanda giricek arkadaslarim hayirli sonucla cikarlar buarada benim ilk defa tansiyonum dustu normalde hep cikardi gebelikte bu ilk oldu rabbim hepimze gayret kuvvet versin insalh.

Kizlar iyi geceler. Benim gibi 20. Haftasinda olup da kilo almayanlar var mi aranizda ya. İyice dert yaptim bu konuyu. :(

Back
X