2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben ayrıntılı ultrasyon esentepe tıpta yaptırıcam İnş randevu aldım 230 lira muayene dahil Ocak 8 de randevusu ayrıntılı taa 2 ay önceden aldırdı doktorum 21 haftaya 20+...lara denk gelicek sanırım İnş herkes hayırlı şeyler duyar şu ayrıntılı olayını da güzel bi şekilde atlatırız.. Benim için ayrıntılı ultrasyon çok stresli geliyo çünkü diğer bebekte ordan sonra toparlayamadım.... İnş bunda herşey yolunda gider
Canim anlamadigim su ki ozel hastane niye bu kadar onceden randevu aldiriyo ne kadar sira olabilir ki. Benim doktorum bana hic randevu al demedi umuyorum ki kendi yerinde vardir yoksa unuttuysa zaten yaptiramicaz galiba

Bende bazen hissediyorum bazen hayır hissetmiyorum.daha hissetmek için erkenmiş arkadaşım 18. Haftada tekmeleri hissedeceksin dedi de cok zayıf tekmeler hissettigim.bende ciddi birsey hissedecegimi sanmıstım :KK43: kalbini ferah tut, hepimizde.. aynı psikolojiye girdigim oluyor.
Ben hic hissetmiyorum ki daha :( 20. Haftadayim:(

Canım o göğüs ucundaki şeyleri sakın çekme onlar senin süt kristallerin eğer onları çekersen sütün akıp gider yakında süt gelmeye başlayacak zaten İnşallah... Duş yaparken bile göğüslerininizi çok ovmayın asla ucundakileri çıkarmaya çalışma yarasa olur iç gözenekleri acır... Rabbim hiçbirşeyi boşuna yaratmamış mucizesi çok.... Çok şükür... O memişler bıdıklarımıza lazım İnşallah
Yaa hic duymamistim. Ben sandim ki akti kurudu oyle kaldi bosluklarda. Tesekkur ederim verdigin bilgi icin :) bir daha asla yapmam.

Ben ayrıntılı ultrasyon esentepe tıpta yaptırıcam İnş randevu aldım 230 lira muayene dahil Ocak 8 de randevusu ayrıntılı taa 2 ay önceden aldırdı doktorum 21 haftaya 20+...lara denk gelicek sanırım İnş herkes hayırlı şeyler duyar şu ayrıntılı olayını da güzel bi şekilde atlatırız.. Benim için ayrıntılı ultrasyon çok stresli geliyo çünkü diğer bebekte ordan sonra toparlayamadım.... İnş bunda herşey yolunda gider
Canim ne oluyor ki ayrintili ultrasonda? Ne gibi problem yasadiniz ve toparlayamadiniz?

Rahatsız olan herkese allah şifa versin inş hepimiz vaktinde kucaklarız bebeleri arkadaşlar bana da dua edin salı randevm var çarşamba serklaj olacam stresten kendimi yiyiyorm sanırım korkuyorm da :KK43::KK43::KK17:

Rahatsız olan herkese allah şifa versin inş hepimiz vaktinde kucaklarız bebeleri arkadaşlar bana da dua edin salı randevm var çarşamba serklaj olacam stresten kendimi yiyiyorm sanırım korkuyorm da :KK43::KK43::KK17:
Korkma kendini kasma inşallah kolaylıkla olur bebeğin zamanında dünyaya gelir

Günaydın herkese. Kızlar fikir verin dün ve bugün bebeğin hareketleri azaldı. Napsam bilemedim? Normalde çok hareketliydi. Dün tüm gün çok hareketsizdi. Bugün daha oynamadı ki benimle uyanırdı. Bir de grip sonrası uçuk cıktı. Ne sürmem lazım bebeğe zararı var mi?

Burdan okumuştum bende uçuğum çıktığında sıcak su kuyduğum bardağı uçuğuma sürdüm , söndü gitti ama dudağımdaki çatlak ep ey sürdü çünkü krem sürmedim ben zeytinyağıyla idare ettim

Canim anlamadigim su ki ozel hastane niye bu kadar onceden randevu aldiriyo ne kadar sira olabilir ki. Benim doktorum bana hic randevu al demedi umuyorum ki kendi yerinde vardir yoksa unuttuysa zaten yaptiramicaz galiba
Çünkü genelde devlette riskli görülen gebeliklerde ayrıntılı ultrasyon var 20 hafta sonrası veriyor ayrıntılı diye ama ayrıntılı var ayrıntılı var ölen oğlumda 5 günde bir giriyordum ayrıntılı ultrasyona okadar fark varki bunu çok iyi biliyorum yani bazı araştırma hastanesi de mükemmel bakıyo bazısı bildiğin sallıyor ana özel mecbur herşeyi bakıyor ve söylüyor soru sorabilirsiniz devlette o yok malesef yada ben görmedim belki 9 kere ayrıntılı oldum kişiden kişiye değişti... İnş randevu bulursun canım özel olunca araya sıkıştırma yaparlar diye düşünüyorum

meyve suyu içmeyi dener misin. Ya da tatlı şeyler. Çok mu yoruldun acaba. Geçen haftalarda ben de yaşadım öyle bir iki gün. Az oynadı ama oynadı yine de bir iki. Sonradan anladık ki yeri daralmış. Göbüş büyüyünce hareketlendi. Ama hiç oynamadı hep oynardı diyorsan biraz üstüne düş derim ben.

Canım güzel sonuçlar alacaksın inşallah. Yapılırken bol bol dua et. Sonra hep dinleneceksin zaten. Ocak ayına daha var gibi görünebilir ama zaman gerçekten hızlı geçiyor.
Çok şükür hareketlendi tekrar. Sanırım iki gündür durduğu yer dardı. Çünkü ayakları sezeryan yerimdeydi. Aksam üstü tekrar başladı oynamaya hala oynuyor şükür. Ama yeri başka daha yukarlarda. Kuzum korkuttu beni. Çünkü normalde çok hareketli gün içinde.

Hı şunda belirteyim bazı doktorlar perintolog eğitimi almış oluyor buyuzden önemli noktalara kendisi bakıyor mesela medikal hastanesi bahar çelen doçent yardımcısı o bakabiliyor onada gitmiştim normal muayenede ayrıntılı baktı

Allah yardım etsin korkma acı olmayak İnş... Önemli olan sonrası Allah yardım etsin bol istirahat canım şunu unutma dikişlide olsan garantisi yok dikkat çok daha önemli

Çok şükür hareketlendi tekrar. Sanırım iki gündür durduğu yer dardı. Çünkü ayakları sezeryan yerimdeydi. Aksam üstü tekrar başladı oynamaya hala oynuyor şükür. Ama yeri başka daha yukarlarda. Kuzum korkuttu beni. Çünkü normalde çok hareketli gün içinde.
Ayakları genelde oraya basıyorlar inadına benim minnak ta öyle... Ama dönüyorlar şimdi yer daha çok geniş 30 haftaya kadar dönsünler sonra biraz işleri zorlaşacak bıdıkların birde artık uyurlar sık sık.. Ondan korkutuyolar bizi Allaha emanet olsunlar İnşallah

Hı şunda belirteyim bazı doktorlar perintolog eğitimi almış oluyor buyuzden önemli noktalara kendisi bakıyor mesela medikal hastanesi bahar çelen doçent yardımcısı o bakabiliyor onada gitmiştim normal muayenede ayrıntılı baktı
Eğitim almış mı falan doktorla ilgili çok detaylı bilgim yok ama benim doktorum da ultrasonla midesine beynine böbreklerine el ve ayaklarına baktı...bikaç muayene öncesinde de bir tuşa bastı kırmızı mavi damarlar göründü, bebeğin renkli fotografını da sana ben vericem uygun pozu verdiğinde ve büyüyüp yüzü tam sekillendiğinde dedi...yine de 26 aralık ta ayrıntılı ultrason için randevu aldırdı bana

Back
X