2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım sen neden her hafta girdin ben çok korkuyorum çocukta bir sıkıntı olursa diye :KK43:canım çok sıkılıyor ya
Kanamam vardı ondan dolayı ilk hamileliğim de sıkıntılıydı her hafta gidiyordum nerdeyse hemde 4 boyutlu bakılıyordu hiç zararsız diyemem tabi ama çok şükür sağlıklı bir kızım var

Canım 5 aylık olabilmemiz için 21 hafta 3 günlük olması lazim
20 haftalık olduğumuzda 4 ay 20 günlük oluyor
Çünkü 4 hafta 1 aylık olmuyor
4hafta 2 gün 1 ay oluyor
8+ 4gunluk 2 ay oluyor
12+ 6 olduğunda 3 ay oluyor
17+1 olduğunda 4 ay oluyor
Iste boyle
İlk defa bu kadar net anladım ;) teşekkürler

Kizlar iyi geceler. Benim gibi 20. Haftasinda olup da kilo almayanlar var mi aranizda ya. İyice dert yaptim bu konuyu. :KK43:
Ben varım bebeğin gelişimi iyiyse sıkıntı yoktur heralde ama bende halsizlik sırt ağrısı arttı decavit kullanıyorum ama yeterli gelmiyor olabilir

Kızlaaarrr cumartesi günü amniyosentezim var günler azaldıkça beni stress bastı :KK43: Şu ocak ayı gelsin artık yaaa
Bence mayis ayi gelsin artik. Ben bu hamileligin yarattigi her an endise halini pek sevmedim :(
Canım sen neden her hafta girdin ben çok korkuyorum çocukta bir sıkıntı olursa diye :KK43:canım çok sıkılıyor ya
Korkma canim. Ultrason cihazlari cocuga ses dalgasi gonderiyor. Ses dalgalarinin bir engele carpip geri donmesiyle ekrandan goruntu aliyorlar. Radyasyon yok. Ses dalgalari zarar vermez.
Herkese iyi geceler kizlar benim ayrintilima daha 1 ay var insalh yakin zamanda giricek arkadaslarim hayirli sonucla cikarlar buarada benim ilk defa tansiyonum dustu normalde hep cikardi gebelikte bu ilk oldu rabbim hepimze gayret kuvvet versin insalh.
Bana da oyle. Yanlis hatirlamiyorsam daha bir ay var :(

Kanamam vardı ondan dolayı ilk hamileliğim de sıkıntılıydı her hafta gidiyordum nerdeyse hemde 4 boyutlu bakılıyordu hiç zararsız diyemem tabi ama çok şükür sağlıklı bir kızım var

İlk defa bu kadar net anladım :KK66: teşekkürler

Ben varım bebeğin gelişimi iyiyse sıkıntı yoktur heralde ama bende halsizlik sırt ağrısı arttı decavit kullanıyorum ama yeterli gelmiyor olabilir
Halsizlik aslinsa gunden gune degisiyor. Sirt agrisi bende de var. Ya bebegimin gelisimi hakkinda hicbir sey soylemiyor ki egt. Arastirmanin Doktorlari. Boyu kilosu su, gelisimi normal, saglikli. Hicbir sey yok. Cinsiyeti bile ben sorunca soyledi.

Halsizlik aslinsa gunden gune degisiyor. Sirt agrisi bende de var. Ya bebegimin gelisimi hakkinda hicbir sey soylemiyor ki egt. Arastirmanin Doktorlari. Boyu kilosu su, gelisimi normal, saglikli. Hicbir sey yok. Cinsiyeti bile ben sorunca soyledi.
Şöyle düşün canım Allah korusun olumsuz birşey olsa hemen söylerler demekki sıkıntı Yok ondan yorum yapmıyorlar ;) tabi yinede keşke biraz anneyi de düşünse o doktorlar

Şöyle düşün canım Allah korusun olumsuz birşey olsa hemen söylerler demekki sıkıntı Yok ondan yorum yapmıyorlar :KK66: tabi yinede keşke biraz anneyi de düşünse o doktorlar
Orasi oyle tabi. Pazartesiye randevu aldim ama belki yarin bi yol giderim. Zaten bizim hastanede kontrol olmak deveye hendek atlatmaktan daha zor. Gittigimde yine bir saat 3 lu test yaptirmayacam polemigine girisiriz. Sonra beni muayene etmeden yollarlar biliyorum.

Orasi oyle tabi. Pazartesiye randevu aldim ama belki yarin bi yol giderim. Zaten bizim hastanede kontrol olmak deveye hendek atlatmaktan daha zor. Gittigimde yine bir saat 3 lu test yaptirmayacam polemigine girisiriz. Sonra beni muayene etmeden yollarlar biliyorum.
Allah kolaylık versin anlayışlı insanlarla karşılaşırsın umarım

Ssedmikraska Ssedmikraska o polemik eğitim araştırmada oluyor değil mi? Yanı ben anlamıyorum her tahlili yaptırmak zorundamıyız neden diretiyorlar ki
Bakalım bende yarın zeynep kamil egitim arastirmaya gidecegim ayrintili ultrason icin marmarada ki isi yokusami surecekler yoksa gun verecekler mi cok merak ediyorum benimde 3 lu test zamanim ve bende yaptırmayı dusunmuyorum.

Bir de sağlıklı olmasa kesin söylerler sorun yok ya lafda yok. Çünkü araştırılacak bir olay yok.

Hı şunda belirteyim bazı doktorlar perintolog eğitimi almış oluyor buyuzden önemli noktalara kendisi bakıyor mesela medikal hastanesi bahar çelen doçent yardımcısı o bakabiliyor onada gitmiştim normal muayenede ayrıntılı baktı
Benim doktorumun da perinatolojide uzmanligi var biz ozel muayenesine gidiyoruz hic randevu al falan demedi bana herhangi bi yerden. Acaba unuttu mu diye aklima takildi benimde. Belkide vardir kendi yerinde. Emin olamadim ama

Arkadaşlar günaydın,
Sabah uyandığımda ellerim yüzüm ve muhtemelen vücudum çok şiş oluyo , aynı problemi yaşayan varmı ?
Neden oluyor sizce yediklerimden mi ?

Diyabetli olan varmı benim gibi Dr um beni çok korkuttu bugün dikkat etmezsen çocuğunun 20. Yaşını göremezsin dedi yarın endokrinoloji ye gitcem bakalım hangi ilacı vercek insüline de başlayabilirlermiş hamileligim çok kötü geçiyo baş ağrıları bulantılar beni mahvediyo
bende de şeker yüklemesi yapılmıştı gebeliğin başında. değerlerim sınırın biraz altında ve biraz üstünde çıktı.
kadın doğumcu hemen endokrinolojiye sevk etti. bebekte anomaliye sebebiyet verebileceğini söyledi.
endokrinolojiye gittim, biz bu değerlerle gebelik şekeri var kabul ediyoruz dedi. diyetisyene yönlendirdi. 1 aylık diyetten sonra yeniden gel değerlerine yeniden bakalım diyet işe yaramazsa insülin başlayacağız dedi. diyete uyamadığım için endokrinolojiye de gidemedim yeniden. ama korkuyorum da bir yandan. önümüzdeki hafta gideceğim.

Nasıl bu kadar net hissediyorsunuz ayağının sezaryen yerine geldiğini bilecek kadar maşallah ben hiç biiey hissetmiyorum bazen çok çok nadir bağırsak hareketi gibi o da bir yada iki kere oldu
Sertleşme oluyor canım o bölgede canın acımıyor ama değişik bi duygu oluyo hani nefesini falan tutmak gibi.. En yakın zamanda hissedeceksin İnş stres yapma o oynuyor ama herkes aynı zamanda hissedemiyorsun... Bi başladımı hiç durmadan oynayacak annesi merak etme

Allah kolaylık versin anlayışlı insanlarla karşılaşırsın umarım
İnsallah canim.
Ssedmikraska Ssedmikraska o polemik eğitim araştırmada oluyor değil mi? Yanı ben anlamıyorum her tahlili yaptırmak zorundamıyız neden diretiyorlar ki
Bakalım bende yarın zeynep kamil egitim arastirmaya gidecegim ayrintili ultrason icin marmarada ki isi yokusami surecekler yoksa gun verecekler mi cok merak ediyorum benimde 3 lu test zamanim ve bende yaptırmayı dusunmuyorum.

Bir de sağlıklı olmasa kesin söylerler sorun yok ya lafda yok. Çünkü araştırılacak bir olay yok.
Evet malesef egitim arastirma. Sinir ediyorlar beni.
Malesef acil sezeryan oldum 12 gün yaşadı yavrucum melek oldu annesini yaktı çok ama nasibi buymuş onunda benimde.. Rabbim aynı acıyı kimseye vermesin..

Yaa cok uzuldum :(( basiniz sagolsun. İnsallah bu sefer sag salim alirsin kicagina. Hepimiz aliriz.

Back
X