- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
- #15.961
Canim hayirli olsun oncelikle. Direk heyet raporu alamiyosun once bir on gun veriyor doktor, sonra ikinci on gun veriyor. 20 gun dolduktan sonra sikinti devam ediyorsa heyet raporuna ceviriyorlar. Istersen oyle 2 kez on gunluk al. Zaman kazanmis olursun heyet verecek bi yer bulana kadar. Bizim dogum yapan arkadaslar bir ay hafta hafta rapor alip subata baglamislardi. Oyle de idare edebilirsin somestr a kadar belki. Allah yardmcin olsunKizlar benim bir derdim var. Ben ogretmenim ve temmuz ayinda atandim. Guvenlik sorusturmam ekim ayinda bitti. Ve goreve baslayabilmem icin 2 ay sure verdiler.bu cuma son gidip göreve başlamam gerek yoksa atamam iptal edilecek. Gorev yerim mus ben bursada oturuyorm. Eşim bu halde gitmemi istemiyor. Kendisi işinden dolayı benimle gelemez. Araştırdık biraz ve ertelemek için bana heyet raporu lazım. Ama sorduk soruşturduk hamilelikte bi sıkıntım olmadığı için kimse vermeye yanaşmıyo. Var mı tavsiyesi olan. Bursa’da ya da istanbulda Heyet raporu verebilecek bi yer bilen var mı? Çok moralim bozuk. 2 sene uğraştım atandım şimdi gidemiyorum. 1 aylık heyet raporu alsam zaten subat tatili başlıyo. Sonra 1 ay daha rapor aldığımda zaten doğum iznim başlayacak. En azından seneye ertelemiş olacağım. Ama nasıl olacak hiç bilmiyorum@ftmkya @tired @emsaLus
Zeynosrkn84