• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben çok hastayım , çiğerlerim dolu nefes alamıyorum astımda devreye girdi gece daha kötü oluyorum :( ventolin viks antibiyotik hiç biri işe yaramıyor gece uyumaktan korkuyorum

Eki Görüntüle 2082363 kızlar az önce bu arabayı sipariş verdi eşim çok mutlu oldum :halay:en uzun gce indirimiyle 837 liraya düşmüş normalde 950 nin üstünde görüyodum hep
Canim.bisey sorcam bubarabayi almissin ya mesela bunu kac aya kdr kullanirsiniz. Bana kullanissiniz geliyo. Tek parca degilmi bu.
Bi de markasini yazarmisnz bende cok begendim modelini rengini

Canim.bisey sorcam bubarabayi almissin ya mesela bunu kac aya kdr kullanirsiniz. Bana kullanissiniz geliyo. Tek parca degilmi bu.
Bi de markasini yazarmisnz bende cok begendim modelini rengini
tahminimce iki sene en az kullanırım sonra basit bston arabalardan alırım . Bu arabanın yanında puseti de var onla da kullanabiliyosun markası wellgro Q3

Tecrübeli anneler, bebek şampuanı için öneriniz var mi?

Kızım 4 yaşında mustelanın ürünlerini kullanıyorum

Canım bana verdi aynısını ama içmedim.zeytinyağı pekmez pul biber bir kere kaynattım içtim anında kesti dene bence.

Tam tarif verir misin şimdiden teşekkür ederim

Ben çok hastayım , çiğerlerim dolu nefes alamıyorum astımda devreye girdi gece daha kötü oluyorum :KK43: ventolin viks antibiyotik hiç biri işe yaramıyor gece uyumaktan korkuyorum
Dün gece 2-3 uyumadım :( Nefes alamıyorum artık rabbim şifa versin herkese

sofiarya sofiarya
Can'ım tetanoz aşısının 20. Hafta yapılması mı gerekiyor?
Yani yarın ona göre gideceğim de. 21. Hafta oluyorsa eğer haftaya gideceğim.

Senin rakam kaç arkadaşım bilmiyorum ama rekoru kimselere vermem..ben 107 kg..:eğlence::kk77::oha::skandal:

Rekor bende saniyordum :işsiz::KK53: dogumdan sonra zayiflama gruplarinda girusuruz gibi :KK53:ben 86 yim
ya hepsi çok güzellerr :KK200: güzel günlerde kullanın annesi :) benimde yarın belli olacak nasipse, detaylı ultrason var. Kız ise bu berelerden bende istiyorummm, nerden aldıgınızı paylaşabilir misiniz :)
Ozelden mesaj atayim mesaj gelmezse tekrar uyarirsin beni :oops:yapamazsam belki
78 e vurdu kilom boyum 165 :KK43:
Bende 86yim buda kilo vermis halim

Muhtemelen benimdir :halay: 114 ile gebe kaldım 125 kg :kızgın: ya pko yüzzünden çıkıp sonrasında diyete girip 114 de süpriz şekilde gebe kaldm:KK51:. Yalnız boyum 1.79 benim Hoppa ne olursa olsun obezim. :anneadayı:Bebeğim gayet sağlıklı Elhamdülillah. O iyi olsun geri veririm Allahın izniyle:KK200::nazar:
Bende kendimi rekorda saniyordum.insallah saglikli dogum yapar veririz kilolarimizi .pkolu hamile kalmak kolay degil rabbim guc versin ins
Tecrübeli anneler, bebek şampuanı için öneriniz var mi?
Musteka ve chicconun kini oneriyorlar canim ben oyle dusunuyorum .

Canım haftasonu indirim var diye Lcw falan baktım 30-40 tan aşağı bişey yok birde indirimliymiş ben indirmleri takip ederim hep, Markafoni de Pudra yada Bylayel diye bebek kıyafetleri için butik açılıyor sepette % 50 yapıyor hep. Ben gece farkedip aldım öğlene bitmişti haber veririm sana
Şuan Hm de indirim var 10 tl ye çok güzel ilk adım ayakkabısı aldım aşağıda resmi ,çok detaylı bakmadım cuma öğle arası bakacağım yine
Cok guzelmis canim cokta uygunmus .gule gule kullansin kuzu :anne:
Haber verirsen cok sevinirim :anneadayı::21:

Kızlar kilolu hamile kalanlar ya hiç kilo almıyor ya da çok az alıyor genellikle...ben de zayıf olarak kalsam nolacak alıyorum en az 25 :oha:kilo bünyem kaldırmıyor sırt bel ağrısı sürünüyorum geberiyorum kemiklerim incecik çok güçsüz...bence kaçla kaldığın değil hamilelik süresince aldığın daha büyük sorun :eek:

Kızlar alışveriş konusunda Civil diyorum...ister satış magazasına gidin ister internetten alın ama sürekli takip edin mutlaka her donem indirimde olan ve ihtiyacınız olacak şeyler vardır...fiyatları çok çok uygun...zaten kaç kere giyilecek marka olması gerekmiyor kaldı ki orda da daha pahalı ürünler de satılıyor...anne- bebek ne lazımsa bulunuyor
Civile bakayim bende
Merhaba kızlar , Allah'ın izniyle kızımız olacak:anneadayı: dün ilk tetenoz aşımı vuruldum bugün kolum ağrıyor biraz. Ilk çocuğumuz ve ne zaman alışveriş yapmaya başlamalı bilmiyorum. Büyüyen yataklı bebek odası takımı almak istiyorum ufaktan bakmaya başladık eşimle. Ama daha erken, doğmasına az varken al ne alacaksan diyenler var etrafımda.. zaten son ay çok masraf olacak halim olmayacak.. ufaktan alsam diyorum kararsız kaldım. Neden acele etme dediklerini de anlıyorum ama aklıma kötü bişey gelmiyor benim:anne:
Ayni dusuncelerdeyim seninle son ay cok masraf olacak bende cok kararsizim
Bende şu reflü yatakları var onları sorucaktım kullanıslı mı kullanan oldu mu acaba oğlum cok kustu bunu bilemiyorum tabi nasıl olur ama yan yatırmak için baya güzel ne düşünüyosunuz acaba
Canim ben dusunuyorum acikcasi uyurken kusmasindan cok korkardim oglumuda hep yan yatirirdim .reflusude yoktu .
Kızlar büyüyen göbekleriniz için krem vs ürün kullanmaya başladınızmı
Babe nin kremini verdi doktorum kullaniyorum canim .
Eki Görüntüle 2082363 kızlar az önce bu arabayı sipariş verdi eşim çok mutlu oldum :halay:en uzun gce indirimiyle 837 liraya düşmüş normalde 950 nin üstünde görüyodum hep
Gule gule kullan canim cok sik duruyor

Ben çok hastayım , çiğerlerim dolu nefes alamıyorum astımda devreye girdi gece daha kötü oluyorum :KK43: ventolin viks antibiyotik hiç biri işe yaramıyor gece uyumaktan korkuyorum
Canim astimin kontrol altindami .
Yani uzmanina gidiyormusun .esim ve oglum astim hastasi berbat birsey hersey etkiliyor stres bile

Kızlar kilolu hamile kalanlar ya hiç kilo almıyor ya da çok az alıyor genellikle...ben de zayıf olarak kalsam nolacak alıyorum en az 25 :oha:kilo bünyem kaldırmıyor sırt bel ağrısı sürünüyorum geberiyorum kemiklerim incecik çok güçsüz...bence kaçla kaldığın değil hamilelik süresince aldığın daha büyük sorun :eek:
Kiloyla baska hastaliklarda oluyor canim .Ama haklisin kemiklerin gucsuz olusuda cok sikinti oluyor.
Ne bilim biz siskolar goze batiyoruz .:oops:
Ne yesem yeme diolar onu yeme bunu yeme .Ustelik bulantidan 4 kilo verdim

Canim astimin kontrol altindami .
Yani uzmanina gidiyormusun .esim ve oglum astim hastasi berbat birsey hersey etkiliyor stres bile

Aslında gidiyorum dr a ama üşüttüğüm dönemlerde zıvanadan çıkıyor , en ufak üşütmede ciğerlerim doluyor antibiyotik kullanmadan geçmiyor, Allah yardımcımız olsun gerçekten çok kötü

Dün gece 2-3 uyumadım :KK43: Nefes alamıyorum artık rabbim şifa versin herkese

Amin canım Rabbim hepimize şifa versin nefes alamamak çok kötü, ileriki aylarda ne yapacağız Rabbim yar ve yardımcımız olsun

tahminimce iki sene en az kullanırım sonra basit bston arabalardan alırım . Bu arabanın yanında puseti de var onla da kullanabiliyosun markası wellgro Q3
Bu arada video izledim 4 yasa kadar kullanilir diyo. Bebek arabasina gerek bile yok. 4 yasindan sonra cocuklar bebek arabasina oturtulmamali zaten hoslanmiyolar

Canım ölçülerini tekrar verirmisin bu formulun bir yere not alayım

Dün gece 2-3 uyumadım :KK43: Nefes alamıyorum artık rabbim şifa versin herkese

Aynı oranda zeytinyağı ve pekmez olacak bir çay kaşığı gibi de pul biber onu göz kararı attım cezveye koyup bir kere kaynatın abartmadan sonra fazla soğumadan sıcakken yiyin 20-30 dk üstüne su içmeyin.inanın ben bunu denediğimde çaresizce ağlıyodum bir anda kesti yapın bana da dua edersiniz

Back
X